2:3
(2:2)
24. R. Marek
27. J. Furik (p.)
90. J. Furik
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

25.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rýmařov přetlačil Baťov gólem v poslední minutě


Branky


17. P. Votava , 40. P. Šiška - 24. R. Marek , 27. J. Furik (p.) , 90. J. Furik
8
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla čtyři branky

Po tradičním úvodním oťukávání se k první zajímavé akci dostali naši hráči, když na pravou stranu dostal pěkný balón do náběhu Adam Buchta, jeho centr do vápna našel Petra Votavu, jehož hlavička sice nebyla úplně z nejprudších, přesto se ale snesla na břevno nad hlavou překvapeného Pitrona v brance Rýmařova. Na další zajímavou situaci si diváci museli počkat dalších 10 minmut, Kopecký na levé straně pěkně mezi dvěma beky vysunul Votavu, ten z velkého úhlu poslal ostrý míč do předbrankového prostoru, Pitron byl však pozorný a míč zpacifikoval. O dvě minuty později už domácí fanoušci jásali, Šiška si ťuknul míč opět s agilním Votavou, ten si ho navedl k šestnáctce a z 18 metrů křižnou přízemní střelou nedal Pitronovi šanci – 1:0.

 

Také další šance nesla Šiškův podpis, když se k němu po autovém vhazování a spolupráci Kašíka s Buchtou dostal míč v zajímavé pozici, Patrikova střela však jen těsně minula levou tyč rýmařovské branky. A byl to bohužel opět Patrik Šiška, kdo při rozehrávce na polovině hřiště ztratil míč, což hosté využili k rychlému kontru, přesný míč do běhu mezi dvěma bránícími baťováky dostal Roman Marek a na jeho oblouček se Roman Vitásek natahoval marně – 1:1.

 

A hned o minutku později jsme úplně stejnou chybu udělali znovu, lacinou ztrátu Davida Hinka využili rýmařovští k rychlé kombinaci, na konci které ve vápně jejich útočník brnknul o nohu Kuby Kašíka, což sudí nekompromisně posoudil jako faul a ukázal na značku pokutového kopu. Z nějž Jiří Furik nezaváhal a přesnou střelou poslal hostující tým do vedení, domácí tak již poněkolikáté doplatili na chvilkovou ztrátu koncentrace a zbytečné chyby, které byly opět zaplaceny více než draze. Je jasné, že tato blesková změna situace našimi hráči otřásla a chvíli trvalo, než se opět dostali do hry, ve 40.minutě už se nám ale opět dýchalo veseleji, když po Kašíkově prostrčení dostal u pravé lajny dostatek prostoru Adam Buchta, jenž přesným centrem našel na penaltě Patrika Šišku a jeho trochu šťastná střela z první rozvlnila síť za Pitronovými zády podruhé – 2:2. Naše radost mohla mít opět velmi krátký život, ve 42.minutě totiž zahrávali hosté rohový kop a bylo jen štěstím, že na nebezpečný míč letící skrz  malé vápno nedosáhl ani jeden ze čtveřice nabíhajících hráčů, takže se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu.

Rozhodnutí přišlo v závěru

Do druhé půle se odvíjela v podobném duchu jako ta první, domácí se snažili o aktivní hru, hosté však trpělivě číhali a čekali na další zaváhání baťovských jako například hned v 53.minutě, kdy se po autu u jejich branky bleskově přesunuli na naši polovinu, tam se dostali do přečíslení 3 na 2, zakončení na sebe vzal čerstvě příchozí Tihelka, Roman Vitásek mu však tváří v tvář jeho střelu včasným vyběhnutím zlikvidoval. Baťov sál snažil strhnout vedení zpět na svou stranu, dvě dobré příležitosti si po hodině hry vypracoval Roman Chytil – ovšem jeho střela z 20 metrů, ani následný náběh do vápna po krásném pasu Adama Buchty v branku přetavit nedokázal, z následného závaru se pak nedokázal prosadit ani Patrik Šiška. A nepovedlo se to vzápětí ani Dominikovi Marčíkovi, jenž byl po rohovém kopu blízko své premiérové divizní trefě opravdu jen centimetry.

 

V 78.minutě si další brejkovou situaci vypracovali hosté, Jiří Furik se po opětovném přečíslení dostal k pěkné střele, Roman Vitásek však ránu na zadní tyč dokázal čapnout. Když už se zdálo, že se oba týmy rozejdou smírně, přišel šok, když Vítek Zapletal coby poslední hráč na půlce hřiště lehce prováhal správnou chvilku pro klidnou nahrávku, nechal se školácky obrat o míč a pak už všichni jen s napětím sledovali, jestli se Pavlovi Bršlicovi s Romanem Vitáskem a vracejícím se Patrikem Lendlerem podaří nějakým způsobem zastavit nájezd trojice rýmařovských, ti však s mírnou dávkou štěstí dokázali naši trojici přejít a Jiří Furik pak zakončoval do zcela odkryté branky – 2:3. A protože rozhodčí hned po položení míče na středový puntík zápas ukončil, nezbylo nám než se smířit s další, tentokrát opravdu více než zbytečnou porážkou.

 

Zdroj reportu: SK Baťov



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Pavel Gerych (asistent trenéra): Do utkání jsme vstoupili dobře, dali jsme gól a hosty 25 minut do ničeho nepustili. Pak však soupeři doslova darujeme 2 rychlé góly (to se nám stalo již 4 zápasy po sobě), do poločasu vyrovnal Paťa Šiška. Druhá půle už příliš šancí nenabídla. V závěru jsme soupeře zatlačili a chtěli rozhodnout. Bohužel po další individuální chybě vstřelil soupeř z brejku v nastaveném čase rozhodující gól a my nemáme opět ani bod




Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Šiška [-] , J. Kašík [-] , R. Chytil [-] (85. P. Lendler [-] ) , D. Hink [-] (46. D. Marčík [-] ) , P. Votava [-] , M. Kopecký [-] , V. Zapletal [-] , M. Bína [-] , P. Bršlica [-] , A. Buchta [-]

SK Jiskra Rýmařov
V. Pitron [-] - L. Zifčák [-] (75. A. Daniel [-] ) , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] , D. Furik [-] , R. Marek [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] (46. T. Furik [-] ) , J. Furik [-] , P. Navrátil [-] , T. Palys [-] (46. J. Tihelka [-] )

ŽK: 66. P. Šiška - 55. J. Tihelka . ČK: 84. P. Gerych .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - TOMANEC Josef, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích