0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:00

23.kolo, Divize F, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Další čisté konto a čekání na gól


Branky


8

Ve 23. Kole přivítal Jeseník na domácí půdě lídra divize F a to TJ Unii Hlubinu. Domácí už před utkáním čekali na vstřelenou branku dlouhé čtyři utkání a chtěli to proti lídrovi tabulky změnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý poločas hostů

Domácí šli do utkání se změněnou formací, hráli na 3-5-2. Že by tato změna mohla přinést ovoce ukázala hned první minuta hry, když Martin Bráblík převzal míč v náběhu za obranu, ve vápně se dokonce i uvolnil, ale přihrát už nedokázal, jelikož jeho snahy přerušila skvělá obrana hostů. Následně se ještě hráči Jeseníku dostali do jedné šance, ale Grulich zpoza vápna minul. Naopak hosté z první velké příležitosti z rohového kopu dokázali skórovat, když se v 5. minutě dostal k odraženému míči Sasko a svými důrazem pomohl Hlubině k první brance v utkání – 0:1. Domácí trápila hodně před finální a finální fáze, do další šance se tentokráte dostal Kysela, jenomže ten svůj hlavičkový pokus poslal nad bránu. Ve 39. minutě bylo pro hráče Jeseníku ještě hůře, když z druhé standartní situace skóroval Badalyan – 0:2. V nastaveném čase se povedlo navýšit na třibrankové vedení z přímého kopu Försterovi a už bylo prakticky hotovo. První poločas skončil 0:3 a hlubinští odcházeli do šaten po skvělém poločase určitě lépe nalazeni než domácí, kteří museli dotahovat.

 

 

Zkušená a dobrá defenzivní práce

Ve druhé půli už si hlubinští zkušeně hlídali svůj náskok, naopak sami mohli přidat další branky, ale po špatných rozhodnutích či občas zbrklém řešení už dále nenavyšovali své vedení. Utkání tedy skončilo výhrou Hlubiny, která si připsala nejen další tři body, ale také další čisté konto! Naproti tomu Jeseník musel být s výsledkem hodně nespokojen, jelikož čekání na vstřelený gól se protáhlo už na pět zápasů.

 

 



Sestavy


FK Jeseník
D. Kružík [-] - J. Bouchal [-] , M. Sytař [-] (66. J. Vaněk [-] ) , D. Krézek [-] , D. Macura [-] , J. Grulich [-] , A. Červeňák [-] (66. M. Bráblík [-] ) , P. Kysela [-] (46. A. Bříza [-] ) , M. Bráblík [-] (75. K. Tulis [-] ) , J. Pechoušek [-] (46. M. Planý [-] ) , M. Cekuras [-]

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - D. Šindler [-] , J. Hrušovský [-] , J. Nevřela [-] (69. T. Bělíček [-] ) , J. Marciňa [-] (46. O. Jurčák [-] ) , D. Látal [-] , G. Badalyan [-] (62. P. Macíček [-] ) , M. Sasko [-] (62. R. Kalay [-] ) , B. Förster [-] (75. Š. Vykopal [-] ) , D. Dybal [-] , J. Frébort [-]

ŽK: 18. J. Grulich , 42. A. Červeňák , 55. D. Krézek , 65. M. Cekuras - 45. J. Frébort , 85. Š. Vykopal .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: LABAŠ Roman - VEJTASA Simon, VOTAVA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů