Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

24.kolo, Divize F, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Perfektní výkon proti poslednímu týmu.


Branky


8

Utkání 24. Kola divize F přivítalo Valašské Meziříčí na domácí půdě poslední MFK Slavoj Bruntál a utkání zvládli domácí s přehledem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápení v koncovce

Již v první minutě mohli jít valaši do vedení, ale bohužel selhali ve finální fázi. Toto domácí tým provázelo po celý zápas. Ve vyložených šancích selhali jak Smílek, Křenek, tak Koňařík. Střeleckou smůlu nakonec prolomil až domácí kapitán Výmola, který se ve 32. minutě nejlépe zorientoval a poslal Valašské Meziříčí do vedení – 1:0. Hosté z Bruntálu chtěli na obdrženou branku rychle odpovědět, ale obrana domácích předváděla skvělý výkon a zodpovědně bránila. První poločas tedy přinesl jednobrankový vedení, které si do šaten odnášeli valaši.

 

 

 

Skvělý vstup do druhé půle

Vstup do druhého poločasu vyšel valašským skvěle, když už ve 48. minutě z hlavičky navýšil vedení Hrdlička – 2:0. Po druhé brance jakoby domácí náskok uspokojil a to na tolik, že se hra docela vyrovnala a v některých fázích začali bruntálští svého soupeře přehrávat. Po závaru v domácím vápně už se valaši probrali a začali opět být aktivní. Bruntálští poté měli docela problémy zachytávat hru po křídlech, kde skvěle prezentovali Koňařík s Křenkem a poté i střídající Veselý. Závěr zápasu byl vskutku napínavý a přinesl ještě dvě branky, obě na domácí straně! Nejprve v 87. minutě prošel sám Koňařík až měl před sebou jen brankáře Kudělu, toho dokázal překonat a navýšit vedení už na tři góly – 3:0. Hned o dvě minuty jej napodobil Veselý, který upravil skóre na konečných 4:0. Valaši po skvělém výkonu doma získali všechny body.

 

 



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
L. Pobořil [-] - L. Křenek [-] (72. T. Gomola [-] ) , D. Kulhánek [-] , D. Smilek [-] , A. Hrdlička [-] , B. Koňařík [-] , M. Výmola [-] (72. T. Koleček [-] ) , V. Žilinský [-] , A. Tkadlec [-] , V. Vozák [-] (72. R. Veselý [-] ) , J. Bystřičan [-]

MFK Bruntál
A. Kuděla [-] - M. Schwarz [-] , T. Unverdorben [-] , P. Šanda [-] , J. Kaluža [-] (84. I. Fedorov [-] ) , J. Duhajský [-] , L. Gramel [-] , M. Galus [-] , M. Hanel [-] , J. Koval [-] , T. Němec [-]

ŽK: 55. T. Unverdorben , 83. T. Němec , 91. J. Duhajský .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - VOTAVA Matěj, KORCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích