2:2
(2:1)
19. P. Strnad (p.)
81. F. Nízký
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 10:15

25.kolo, Divize F, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Únava byla znát


Branky


17. M. Šindler , 33. M. Šindler - 19. P. Strnad (p.) , 81. F. Nízký
6

Vratimov v anglickém týdnu čekalo poslední utkání a to proti Šumperku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas Marka Šindlera

První poločas byl spíše opatrný, nikdo nechtěl udělat chybu. Do první branky se prakticky nic nedělo. Až v 17. minutě opět o sobě dal vědět Šindler a otevřel skóre utkání – 1:0. Vedení domácím ale dlouho nevydrželo. Už o dvě minuty později po faulu na hostujícího hráče kopal Šumperk pokutový kop. Ten proměnil Strnad a srovnal stav utkání – 1:1. Hra se poté přelévala ze strany na stranu a z toho poté pramenily šance. Vratimovu se po půl hodině hry podařilo opět skórovat, když svou druhou branku vstřelil Marek Šindler a poslal vratimovské znovu do vedení – 2:1. Do konce poločasu se nějaké šance ještě vyskytly, ale nic vážnějšího z nich nevzešlo.

 

Srovnání v poslední deseti minutovce

V druhé půli se možná na Vratimovu začal podepisovat ten náročný týden a fyzicky už šlo vidět, že toho hráči mají už plné zuby. Tomu ani nepřidával fakt, že vratimovští byli často bez míče a tudíž se únava podepisovala o to více. Více ze hry měli tedy šumperští, ale vypadalo to, že Vratimov těsný náskok uhájí, což nakonec prolomil v 81. minutě Filip Nízký a srovnal na 2:2. Toto skóre se už neměnilo a oba týmy si z utkání odnesly po jednom bodu.

 



Sestavy


FC Vratimov
A. Střalka [-] - J. Klejnot [-] , Z. Novotný [-] , V. Wojatschke [-] (79. J. Barták [-] ) , O. Roháček [-] (79. D. Máša [-] ) , S. Šeba [-] , J. Schmutz [-] (65. O. Maršál [-] ) , T. Bajzath [-] , P. Chlopek [-] (65. A. Kavan [-] ) , L. Duda [-] , M. Šindler [-] (76. V. Trmal [-] )

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - Y. Ostrovka [-] (86. J. Slatinský [-] ) , M. Antl [-] , P. Strnad [-] , F. Nízký [-] , A. Sroka [-] , P. Linet [-] , M. Skalský [-] (73. T. Morong [-] ) , M. Šidlík [-] (89. J. Minář [-] ) , M. Smrž [-] , M. Horký [-]

ŽK: 54. J. Schmutz , 56. S. Šeba , 57. J. Klejnot , 82. J. Barták - 24. M. Horký , 53. P. Strnad , 56. M. Antl , 61. A. Sroka .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Sivera Jan - GANAJ Martin, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů