1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

25.kolo, Divize F, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlubina si i přes vyloučení odvezla bod


Branky


6

Ve 25. Kole přivítal Bílovec na domácí půdě lídra tabulky TJ Unie Hlubina. S utkáním nakonec nebyl spokojený ani trenér Hlubiny Zdeněk Skotnica, když jeho tým hrál už od prvního poločasu bez vyloučeného Dybala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení a gól v nastavení

Hlubinští měli taktický plán a do 20 minuty mohli vést o 2 góly po šanci Macíčka a akci Fréborta. To se ale nepovedlo a bohužel poté hosté vyrobili hrubku v rozehrávce a Dybal musel zasahovat jen za cenu červené karty. Do konce poločasu tak museli hlubinští přeskupit řady a hrát na brejky. Domácí hrozili hlavně Gajdošíkem, ale gól dali přece jenom hosté v nastaveném čase první půle. Badalyan vniknul do 16ctky a míč procedil před bránu kde už věděl co s míčem Förster - 0:1. Tímto taky skončila první půle, přestože si hráči Hlubiny odnesli jednobrankový náskok, tak do druhé půle je čekal nelehký úkol a to o deseti hráči ubránit výsledek či přidat ještě jednu branku.

 

 

 

 

Hraní na konstrukci a následné srovnání

Do druhé půle hlubinští opět vsadili na brejkové situace a na pozornou obranu, ale situace, kdy měli hosté o jednoho hráče v poli méně bylo až moc znát a domácí tým hosty z Hlubiny zatlačili. Nejdříve hráči Bílovce nastřelili břevno, poté tyč a ve finále domácí zaslouženě potrestali hlubinské vyrovnávací brankou v 78 minutě, když se prosadil Krömer – 1:1. Do konce zápasu se již nic nestalo a tak si hlubinští odvezli plusový bod do Ostravy.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Bílovec
Trenér Jan Woznica: "Před utkáním bychom bod brali, ale vzhledem k tomu, že jsme hráli 70 minut přesilovku je bod asi málo. V prvním poločase měla Hlubina na začátku nějaké šance, ale po vyloučení se stáhla do bloku a my si s tím do poločasu vůbec neuměli poradit, spíš nám to vyloučení uskodilo a navíc jsme z jednoho brejku dostali gól do šatny. Druhý poločas se hrál na jedné polovině, na jednu bránu, ale moc jsme nedokázali soupeře otevřít a když už, tak jsme šance neproměnili. Nakonec jsme se přece jen prosadili po pěkné akci a máme aspoň bod."

TJ Unie Hlubina
Trenér Zdeněk Skotnica: Dnes bod musíme brát. Domácí mají kvalitní herní výstavbu a šikovné hráče, hlavně Gajdošík nás na levé straně větral po celý zápas. Věřil jsem, že to se štěstím nakonec ubráníme, ale soupeř nás nutil k chybám. Naštěstí vzhledem k dopolední ztrátě rezervy Opavy s Polankou (1:3), tak navyšujeme náskok na soupeře o 6 bodů a chystáme se na Havířov.



Sestavy


FC Bílovec
A. Padušák [-] - T. Koschatzký [-] (64. V. Mozol [-] ) , L. Kollek [-] (46. R. Melecký [-] ) , N. Zavadil [-] , M. Krayzel [-] , T. Dostál [-] (57. M. Krömer [-] ) , M. Limanovský [-] , L. Gajdošík [-] , J. Tomášek [-] , J. Podraza [-] , V. Heinik [-]

TJ Unie Hlubina
Š. Hatoň [-] - D. Dybal [-] , T. Bělíček [-] (73. J. Nevřela [-] ) , J. Frébort [-] , J. Marciňa [-] , O. Jurčák [-] , P. Macíček [-] (65. J. Tomek [-] ) , R. Kalay [-] (81. A. Foniok [-] ) , G. Badalyan [-] (46. D. Látal [-] ) , B. Förster [-] , J. Hrušovský [-]

ŽK: 67. M. Krayzel , 86. V. Mozol , 89. L. Gajdošík - 56. J. Hrušovský , 70. T. Bělíček , 80. J. Nevřela . ČK: 21. D. Dybal .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: KOVAŘIK Ondřej - MIKESKA Karel, SKLÁŘ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů