1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 10:15

25.kolo, Divize F, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Další ztráta rezervy Opavy


Branky


6

Ve 25. Kole přivítala rezerva Opavy na domácí půdě Polanku. Opavští do zápasu šli s cílem opět na plno bodovat, ale tomu už začátek utkání moc nenapovídal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup hostů

Skvělý vstup hostů do první půle podtrhla první branka zápasu už v 10. minutě, když Musila prošel po levé straně, přihrál před branku, kde Vachník poslal míč k pravé tyči, domácí brankář Hafera neměl šanci zakročit - 0:1. Ve 27. minutě bylo pro opavské ještě hůře, když Vachník přihrál Musilovi a ten kouzlil před šestnáctkou tak dlouho, až poslal nechytatelnou střelu do pravého růžku domácí branky, s touto střelou už Hafera nemohl nic udělat, takže lovil už podruhé míč ze sítě – 0:2. O minutu později si navedl Musila míč na střed a jeho střelu Hafera chytil. To bylo pro první půli vše a domácí měli nad čím uvažovat, jak prohlásil trenér domácích, tak první poločas opavským otevřel oči.

 

 

 

 

 

Pouhé snížení

Opavští se snažili hned z kraje druhého poločasu o vyrovnání a byli delší dobu aktivnější. První šanci měl ve 47. minutě Wehowský, který střílel z pravé strany na přední tyč. V 55. minutě mohl na druhé straně zahrozit Paprskář, ale Jaroszek spolu s Haferou mu překazili možné zakončení. V 59. minutě provedl dlouhý nákop Fabisz na volného Ciku, tomu ale nevyšel lob přes Haferu a domácí brankář střelu vyrazil. V 66. minutě se už domácím podařilo snížit, když po rohu dokázal míč dostat za Fabiszova záda Blatný – 1:2. Ale to bylo ze strany domácích vše a na konečných 1:3 zvýšil střídající Kamil Rozypal, kterému po centru Elvista Ciku připravil dobrou pozici před domácí branku Eliáš Hon a Rozypal už se nemýlil a definitivně podtrhl skvělý výkon Polanky. Opavští tímto ztratili další důležité body a navýšili tím ztrátu na lídra tabulky Hlubinu.



Sestavy


SFC Opava B
M. Hafera [-] - P. Wehowský [-] , T. Whiffen [-] , A. Sochor [-] , R. Hendrych [-] , R. Ligač [-] , J. Blatný [-] , P. Šrek [-] , J. Kim [-] (66. A. Ščudla [-] ) , Z. Celta [-] , P. Kaizar [-] (46. M. Jaroszek [-] )

FK SK Polanka nad Odrou
A. Fabisz [-] - P. Vachník [-] (74. K. Rozsypal [-] ) , T. Kirschner [-] (74. E. Hon [-] ) , A. Podešva [-] , D. Badošek [-] , J. Paprskář [-] , M. Musila [-] , A. Rončka [-] , E. Ciku [-] (86. A. Kisza [-] ) , A. Leibl [-] , P. Hluchý [-]

ŽK: 39. J. Kim , 72. R. Hendrych - 6. J. Paprskář , 60. T. Kirschner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - POSPÍŠIL Michal, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích