0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

25.kolo, Divize F, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Spravedlivá remíza


Branky


6

Ve 25. Kole přivítaly Vítkovice na domácí půdě na hřišti ve Vistě Valašské Meziříčí. Utkání které se hrálo v dobrém tempu, ale nakonec branku nenabídlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křídla hostů ovoce nepřinesla

Úvodní poločas se hrál ve velkém tempu a rychlosti. Hosté hrozili ze svých křídel, kde hlavně Koňařík pořádně zaměstnával obranu domácích. Stejný hráč měl taktéž i největší šanci v utkání. Domácí gólman Kolenko však svůj tým podržel. I hosté si v prvním poločase vypracovali pár střel, ale k přímému ohroženi hostující branky nedošlo. Objektivně byli v první půli valaši lepším celkem.

 

 

 

Bezbrankový druhý poločas

Ve druhém poločase se dynamika zápasu mírně otočila ve prospěch domácích. Hlavně domácí ostrostřelec Nieslaník prověřoval pozornost obranných řad hostů. Tlak domácích vyústil až k jejich dobré brankové příležitosti, ale brankář Pobořil předvedl skvělý zákrok a udržel remízový stav. V samotném závěru zápasu se valaši snažili strhnout vítězství na svou stranu, ale k toužebné brance to nevedlo. Oba týmy se tak rozešly se spravedlivou remízou.



Sestavy


MFK Vítkovice
O. Kolenko [-] - M. Richtár [-] (82. M. Matejov [-] ) , R. Chylek [-] (65. M. Malý [-] ) , M. Burgo [-] , D. Palej [-] , T. Nieslanik [-] (79. N. Sýkora [-] ) , D. Zogata [-] , D. Nieslanik [-] (79. F. Gaži [-] ) , L. Olawunmi [-] , J. Tamajka [-] , C. Agbo [-]

TJ Valašské Meziříčí
L. Pobořil [-] - D. Kulhánek [-] , D. Smilek [-] , A. Hrdlička [-] , B. Koňařík [-] (90. D. Němec [-] ) , M. Výmola [-] , V. Žilinský [-] (69. L. Křenek [-] ) , R. Veselý [-] (69. D. Veselý [-] ) , A. Tkadlec [-] , V. Vozák [-] (53. T. Koleček [-] ) , J. Bystřičan [-]

ŽK: 39. M. Richtár , 69. D. Palej - 72. A. Hrdlička .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: MANKOVECKÝ Tomáš - KRUPA Jan, KALOČ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů