M. Hejduk 88. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 15:00

20.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas přinesl obrovské drama, které dvě minuty před koncem uklidnil penaltový mág Hejduk


Branky


88. M. Hejduk (p.) - 66. D. Mattuš
11

Vítanov je na osmém místě se skóre 34:48 a sedmadvaceti body. Příští utkání odehrají na půdě Slatiňan. Dřenice jsou na bramborové pozici se skóre 58:44 a čtyřiatřiceti body. Příští utkání odehrají na domácí půdě proti Kameničkám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unuděný poločas

První poločas byl velice vyrovnaný. Každý tým si vypracoval pár zajímavých příležitostí, jenže ani jedna neskončila v síti. Hosté se dost pyšnili svou obranou, kdy domácí tým do ničeho nepouštěl. Vítanov měl výraznější držení míče, jenže to ke gólu nevedlo. První poločas byl víceméně pro všechny nezajímavý. Hlavní rozhodčí odpískal první dějství za stavu 0:0.

Hejduk za hvězdu

Druhý poločas byl lepší pro hostující tým, který začal velmi dobrou hrou, jenž později vedla i k úvodnímu gólu, a to v 66. minutě, kdy se prosadil Vladyka. Poté však domácí tým nechtěl nechat svého soupeře vyhrát, tudíž vyvíjeli větší tlak a vytvořili si ke konci zápasu nespočet šancí. Jedna z nich znamenala pokutový kop, který nařídil hlavní rozhodčí. Ten si na starost vzal kapitán Matěj Hejduk a v 88. minutě proměnil. Stav zápasu 1:1.

 



Ohlasy k zápasu


SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: Zápas asi remízový, ale co se týče šancí, tak jsme ho měli určitě vyhrát. Bohužel jsme několik gólových šancí spálili a nechali si opět dát zbytečný gól. Naštěstí jsme v závěru srovnali z penalty alespoň na 1:1

Dřenice
Jakub Hybeš - Záložník: Zápas jsme začali zodpovědnou obranou, kdy soupeř měl sice větší držení míče, ale nepustili jsme je do šancí, naopak my jsme si pár zajimavých šancí vypracovali, ale nic z toho nebylo. Druhý poločas byl pro nás ještě lepší, zvládli jsme kontrolovat hru a podařilo se nám dát gól. Ke konci zápasu, nás ale soupeř už přehrával a nakonec si vytvořili šanci, po které následovala penalta. Po bojovném výkonu škoda dvou bodů.



Sestavy


SK Vítanov
M. Vašák [-] - J. Doležal [-] , R. Kučera [-] , L. Mrázek [-] , V. Myška [-] , J. Slováček [-] (31. M. Cestr [-] ) , T. Solnička [-] , D. Nevole [-] , P. Pavliš [-] , M. Hejduk [-] , O. Stehno [-]

Dřenice
L. Křemenák [-] - M. Felcman [-] , R. Tichý [-] (47. D. Mattuš [-] ) , J. Koucký [-] , M. Kopecký [-] , T. Pohanka [-] (49. D. Voňka [-] ) , O. Čechlovský [-] (63. P. Vladyka [-] ) , J. Hybeš [-] , M. Tezour [-] , M. Suchý [-] , M. Hybeš [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: BRANDSTEIN René - KUTŘÍN Jaroslav, HANČ Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Dřenice si napraví chuť po špatném zápase proti Kočí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů