Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

20.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bradlo v osmi lidech schytalo dvanáctigólový debakl na půdě Chrasti, pětigólový Steklý a hattrickový Rázek


Branky


11. J. Gregor , 13. T. Hansl , 29. V. Steklý , 46. T. Rázek , 51. V. Steklý , 55. V. Steklý , 60. V. Steklý , 62. D. Nevole , 64. T. Rázek , 71. D. Málek , 81. V. Steklý , 84. T. Rázek
11

Chrast obsazuje pátou pozici se skóre 55:39 a dvaatřiceti body. Příští utkání odehraje na půdě Bítovan. Horní Bradlo je na posledním místě se skóre 17:100 a jedním bodem. Příští utkání odehrají na domácí půdě proti druhému Kočí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná převaha Chrasti

Zápas, který měl jasného favorita, tak to bylo ještě více zřejmé. Hostující tým z Bradla přijel v osmi hráčích, tudíž se předpokládalo, že to buď Bradlo vzdá nebo zabojuje a něco urve, jenže v osmi lidech to opravdu nejde. Navíc proti kvalitnímu týmu jako je Chrast a obzvlášť na chrasteckém letišti. K tomuto zápasu není moc co dodat. Úvodní branka padla až v 11. minutě, kdy se prosadil Gregor. Následně o dvě minuty později Hansl. Chrast samozřejmě svého soupeře přehrávala a k ničemu ho nepouštěla. Ve 29. minutě přidal třetí branku Steklý, jenž upravil na 3:0. Tímto výsledkem skončilo první dějství.

Devíti gólový koncert

Druhý poločas se odehrával naprosto stejně. Chrast přidávala jeden gól za druhým a hráčům z Bradla postupně odpadávaly síly. Domácí druhý poločas přidali devět branek, jenž hned po výkopu se prosadil Rázek, který do konce zápasu stihl nasázet hattrick. Následně se trefil Steklý, jenž v utkání rozvlnil síť hned pětkrát, jenže není důvod k radosti. Velký respekt před osmi hráči Bradla, které se na to nevybodli a odehráli celé utkání, i přestože dostali obrovský výprask. Nevole a Mrázek se přidali ke střelcům, čímž upravili zápas na 12:0.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Soupeř se bohužel nesešel v plném počtu, takže bylo asi předem jasné, jak zápas dopadne. Asi pro nikoho není ideální takový zápas, respekt klukům z Bradla, že to nějak zvládli odehrát.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: K tomuto utkání nemám moc co dodat. Sport, který se má hrát v jedenácti lidech, proste v osmi lidech neodehrajete. To, co mám hrát pro zábavu mě dost frustruje. Domácím gratuluji k vylepšení skóre.



Sestavy


SK Chrast
J. Dostál [-] - M. Drahoš [-] (54. D. Polanský [-] ) , J. Cimburek [-] , D. Málek [-] , J. Gregor [-] , T. Hansl [-] (46. T. Rázek [-] ) , H. Steklý [-] (65. J. Kadavý [-] ) , J. Plosza [-] (46. J. Mareš [-] ) , V. Steklý [-] , M. Šprongl [-] (61. D. Nevole [-] ) , Z. Linhart [-]

Horní Bradlo
J. Tesař [-] - P. Blažek [-] , P. Velehradský [-] , J. Semerád [-] , J. Minarčík [-] , P. Maršík [-] , J. Hájek [-] , M. Dobrovolný [-] , M. Nepovím [-] , M. Horčík [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Schejbal Pavel - SCHEJBAL Adam, BEDNÁŘ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Chrast je doma hodně silná a poslední Bradlo body nezíská.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích