Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

20.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanovice potvrdily roli favorita, přestože to byl vyrovnaný zápas, čtyřgólový Ondřej Pilař hvězdou utkání


Branky


11

Křižanovice jsou na bronzové pozici se skóre 51:33 a čtyřiatřiceti body. Příští utkání přivítají Chroustovice. Bítovany jsou na předposledním místě se skóre 36:73 a jedenácti body. Příští utkání taktéž přivítají soupeře, a to z Chrasti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl lepší výsledek pro Křižanovice

Za hezkého sobotního odpoledne začali lépe domácí a již ve 3. minutě se radovali z gólu. Jan Pilař našel dlouhým pasem Ondřeje Pilaře, který obehrál posledního bránícího hráče a střelou na první tyč poslal domácí do vedení. To mohlo být brzy dvougólové, když Ondřej Pilař svoji přihrávkou našel na penaltě nikým nehlídaného Stryku, ten ale balón ani netrefil, a tak zafungovalo známé nedáš-dostaneš. Dlouhou přihrávku za obranu převzal Paulus a střelou k bližší tyči vyrovnal. Domácí mohli prakticky vzápětí vrátit skóre na svoji stranu, po kombinaci Ondřeje Pilaře a Prokopchuka, druhý jmenovaný postupoval sám na bránu, ale jeho pokus Dubský zneškodnil. Udeřit tak mohlo na druhé straně, kdy prakticky z totožné pozice jako před prvním gólem zakončoval Paulus, tentokrát ke smůle pro hosty mimo tři tyče. A tak se dočkali domácí. Stryka přiťukl míč k Ondřejovi Pilařovi, ten chtěl přihrávat před bránu, balón však trefil tak nešťastně, že přihrávka skončila v síti, 2:1. O pět minut později bylo opět srovnáno, když skákající míč z hranice vápna stihl před vybíhajícím Matějkou odehrát Polnický a míč zapadl do brány, 2:2. Brzkou odpověď mohl po pasu Musila zařídit Kulhavý, který šel sám na bránu, ale proti Dubskému neuspěl. Neprosadil se ani Ondřej Pilař, po přihrávce Stryky zakončoval tvrdou přízemní střelou, Dubský ale chytil. Přesto se domácí kapitán hattricku dočkal. Kulhavý se dostal ze strany až do vápna, kde přesně našel volného Ondřeje Pilaře, který míč nejprve nechtěně zastavil a poté doklepl, 3:2.

Gólový druhý poločas

Druhý poločas začali lépe hosté a za svoji aktivitu mohli být odměněni. Polnického střelu vyrazil Matějka na zadní tyč, kde dobíhal Dvořák a zakončoval do prázdné brány, skvěle pro domácí ale dohrál situaci Musil a míč z prázdné brány vykopl na roh. Další pokus si hosté připsali z přímého kopu Polanského, Matějka ale míč vyboxoval. Zahrozili ale i domácí. Ondřej Pilař našel za obranou Žáka, jeho lob ale náhradní brankář Hrnčíř vyrazil. Následovalo trochu hluché období, které rozčísl Faltys. Ve vápně se k němu dostal míč, vystřelil a tečovaná střela skončila za bezmocným Hrnčířem, 4:2. Tím zápas prakticky rozhodl, protože od té doby hosté neměli prakticky nic a sami mohli minimálně dvakrát inkasovat. Nejprve vyslal kolmou přihrávku za obranu Faltys, Ondřej Pilař ale minul. O chviličku později si situaci Ondřej Pilař s Faltysem pozice vyměnili, střelu druhého jmenovaného, ale v cestě do brány zastavil spoluhráč Stryka. V 77. minutě přišel pátý gól zápasu. Maršálek vyslal do úniku na hraně ofsajdu pohybujícího se Ondřeje Pilaře, který zakončil kolem brankáře, 5:2. Z pohledu domácích to nebylo všechno, protože centr Ondřeje Pilaře na zadní tyč v pádu zakončil Kulhavý, 6:2. Gólovou tečku za zápasem udělal po přihrávce Polnického Beneš, který z levé strany postupoval sám a šikovně zakončil na zadní tyč, 6:3. Za zmíňku stojí říct, že hosté přijeli bez tří klíčových hráčů.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Záložník: Po nevydařeném zápase v Horním Bradle jsme se chtěli vrátit zpět na vítěznou vlnu, bohužel nám úplně zápasy proti týmům ze spodku tabulky moc nejdou, a tak jsme opět nečekali nic lehkého. Opakovala se taková naše klasika, kdy jsme po patnácti minutách měli vést 3:1, místo toho to bylo 1:1. Zápas se lámal na začátku druhého poločasu, kdy hosté měli šance na to vyrovnat, neproměnili a naopak my jsme čtvrtým gólem rozhodli. Jsem rád, jak jsme zareagovali na utkání v Horním Bradle a zaslouženě získali 3 body.

Bítovany
Michael Polnický - Útočník: Naše výsledky jsou hrozné, ale dnešní zápas patřil mezi ty lepší. Za mě celkem vyrovnané utkání, ale soupeř klasicky byl lepší v efektivitě. Začátek druhého poločasu patřil nám, ale bohužel se nepodařilo vyrovnat. Na konci už nikdo nemohl a dopadlo to jak to dopadlo. Za mě jeden z lepších výkonů, ikdyž výsledek je krutý. Je to složité a asi neřešitelné, ale snažíme se a budeme se snažit dál. Gratuluji kvalitnímu soupeři k výhře.



Sestavy


Křižanovice
L. Matějka [-] - J. Faltys [-] , T. Stryka [-] (82. J. Janeček [-] ) , J. Pilař [-] , M. Novák [-] , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] , M. Žák [-] (82. T. Rejl [-] ) , O. Prokopchuk [-] , O. Pilař [-] , D. Maršálek [-]

Bítovany
V. Dubský [-] (46. J. Hrnčíř [-] ) - J. Šedivý [-] (72. M. Bačák [-] ) , M. Kraťoch [-] , M. Dvořák [-] , T. Paulus [-] (79. V. Křičenský [-] ) , P. Nevečeřal [-] (70. V. Beneš [-] ) , V. Harvánek [-] , M. Polnický [-] , T. Novotný [-] , M. Polanský [-] , J. Paulus [-]

ŽK: 53. J. Musil - 37. M. Polanský , 50. P. Nevečeřal . ČK: 77. M. Polanský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HENDRYCH Ondřej - RÁZEK Šimon, VONDRUŠKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Křižanovice na domácí půdě hrají skvělý fotbal, což potvrdí a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích