2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

20.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chroustovice se nezalekly rozjetých Tuněchod, Dostál úvodním gólem přinesl ovoce


Branky


11

Chroustovice jsou na devátém místě se skóre 37:31 a šestadvaceti body. Příští utkání odehrají na půdě Křižanovic. Tuněchody jsou na desátém místě se skóre 41:47 a šestadvaceti body. Příští utkání odehrají v Nasavrkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

20. kolo okresního přeboru proti sobě postavilo mužstva Chroustovic a Tuněchod. Domácí chtěli pokračovat ve vítězné jarní sérii, zatímco hosté v minulém kole předvedli neskutečný comeback, který je motivoval uspět i v Chroustovicích. V úvodu utkání Tuněchody využívaly nepřesností na kopačkách domácích hráčů. Obrana Chroustovic řízená golmanem Pospíšilem si však počínala na výbornou a neumožnila soupeři vstřelit branku. I když místy musel brankář předvést velmi těžké zákroky. Jedinou šanci prvního poločasu Chroustovic přinesla pohledná kombinace z pravé strany. Dostál svým typickým odpoutáním ukázal obráncům záda a zakončoval na zadní tyč, od které se míč odrazil k Bečičkovi a ten odkrytou bránu přestřelil. Po této šanci domácí vyčkávali v obranném bloku čekající na brejky a hosté se snažili dlouhými míči za tento blok dostat. To se jim však nepodařilo a poločasové skóre bylo fotbalově neatraktivní 0:0.

Chroustovice přeci jen dvakrát skórovaly

Do druhého poločasu se karta otočila. Ve 47. minutě zlikvidoval rychlým a včasným výběhem Bečičkův pokus brankář Slezák. O dvě minuty později se měnilo skóre poprvé. Dlouhý aut nechala obrana hostů propadnout až k trestuhodně osamocenému Dostálovi, který hlavou usměrnil míč do sítě a navázal na své předcházející gólové úspěchy. Chroustovicím tento gól vlil krev do žil a byly to právě oni, kdo tahal za delší konec. Klíčem ke srovnání stavu, mohla být vysoká nedisciplinovanost domácích. Ti se dopouštěli řady faulů, z nichž si Tuněchody připravili řadu šancí. Klíčový byl okamžik, kdy Pospíšil vychytal razantní a technický kop, který ze své kopačky po standardní situaci vyslal na jeho bránu Pokorný. Na druhé straně se v 74. minutě radoval z branky zimní navrátilec Spálenský. Ten svoji první velkou šancí o pár minut dříve pohrdl, ale druhou už s přehledem zakončil a rozvlnil síť podruhé. Pozice to nebyla těžká, jelikož Dostál mu naservíroval míč jako na zlatém podnose. Po druhém obdrženém gólu se vytratila fotbalovost obou mužstev a hru začaly ovládat emoce. Volněji nestavený metr zápasu vedl k tomu, že obě mužstva dohrála v plném počtu. Rozhodčí vypozoroval rostoucí napětí a z tohoto důvodu se nerozhodl nastavit jedinou minutu nad rámec devadesáti minutové herní doby. Chroustovice tak zvítězily nad silným soupeřem a připisují si pátou výhru v řadě, čímž se v tabulce o skóre posunuly právě před jejich soupeře.            


Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Dnes to nebyl vůbec lehký zápas, oba týmy ukázaly své kvality, kdy každý z nich ovládal hru v jednom z poločasů. Rozhodující okamžik přišel, když Pospa vytáhnul standartku a zabránil srovnání na 1:1. Rozdíl byl dnes v tom, že my jsme naše šance proměnit dokázali a soupeř nikoli.

SK Tuněchody
Marek Šilhánek - Obránce: Statistiky 20% vs 80%, i přesto jsme prohráli. Je to škoda, ale musíme myslet na další zápas.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - Š. Dvořák [-] (87. T. Tégl [-] ) , D. Besperát [-] , J. Rejman [-] - M. Němec [-] , J. Dvořák [-] , A. Bečička [-] (80. J. Besperát [-] ) , F. Šotola [-] - J. Pertlík [-] , M. Dvořák [-] (84. J. Tesař [-] ) , D. Dostál [-] -

SK Tuněchody
L. Slezák [-] - J. Pískač [-] , P. Pokorný [-] , K. Horák [-] (74. M. Černý [-] ) , R. Synek [-] (46. J. Prorok [-] ) , V. Hýl [-] , M. Burdych [-] , M. Šilhánek [-] , J. Hudeček [-] , M. Hanko [-] (34. J. Bořil [-] ) , J. Pavelka [-] (74. V. Hutsuliak [-] )

ŽK: 70. A. Bečička , 84. J. Dvořák - 24. J. Pavelka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PETIK Roman - VÍCH Mikoláš, BEDNÁŘ Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: remíza

Týmy jsou velice vyrovnané, zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza