5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

20.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrickový Straka rozjel koncert Heřmanova Městce, Řezníček musel na pětkrát lovit míč ze své brány


Branky


10. M. Straka , 29. M. Straka , 54. M. Straka , 70. D. Kosina , 88. A. Kalous
11

Heřmanův Městec je na jedenáctém místě se skóre 33:40 a devatenácti body. Příští utkání odehrají na půdě Miřetic. Nasavrky jsou na dvanáctém místě se skóre 29:51 a sedmnácti body. Příští utkání odehrají proti Tuněchodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Straka rozjel koncert

Zápas mezi týmy na spodku tabulky nabídl hezkou podívanou. Domácí Heřmanův Městec měl míč více na svých kopačkách, jenže hostující Nasavrky svojí dobrou organizací hry nepouštěli soupeře do vyložených šancí. První branka padla už v 10. minutě po pěkné spolupráci Illka a Straky, jenže druhý jmenovaný poslal míč podél brankáře do sítě. Druhý gól padl ve 29. minutě, jenž byl víceméně nahodný, kdy Straka centroval a míč zapadl za záda brankáře Řezníčka. Stavem 2:0 ukončil hlavní rozhodčí první poločas.

Dokonaný hattrick a vysoký debakl

Druhý poločas vypadal podobně jako ten první. Domácí byli více na míči, přestože měli dvoubrankový náskok, ten ale chtěli navýšit, což se jim podařilo. Už v 54. minutě dokonal svůj hattrick Straka, který se po sehraném rohu trefil přímo do šibenice. Čtvrtá branka Městce přišla v 70. minutě, a to zásluhou Kosiny. Ten se trefil po akci z levé strany, kdy i přes zákrok gólmana, míč skončil v bráně, 4:0. Dvě minuty před koncem domácí dokonali nadělené bůro. Tou poslední brankou byla skvělá individuální akce Kalouse, který prošel přes půlku hřiště a neomylně zakončil, 5:0. Heřmanův Městeci si tak po devadesáti minutách bere zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Dostál - Trenér: Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou a určovali tempo hry. Byli jsme posíleni hráči A-týmu a na hře to bylo znát. Všechny kluky musím pochválit za výkon a nasazení.

FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Domácí byli lepším týmem. Drželi více míc, vytvářeli si dost šancí, ze kterých jsme dostali pět branek. Až takovým rozdílem to skončit nemuselo, ale co se dá dělat. My musíme myslet na další utkání.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - J. Voženílek [-] (70. L. Nekvapil [-] ) , D. Ilko [-] (70. V. Kápička [-] ) , M. Zelenka [-] (62. A. Malínský [-] ) , A. Kalous [-] , M. Straka [-] , D. Kosina [-] (75. O. Hovorka [-] ) , R. Kápička [-] , J. Hlaváč [-] , D. Vrátil [-] , J. Čížek [-]

FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - J. Houba [-] , T. Pecina [-] , P. Záruba [-] (66. D. Vondráček [-] ) , T. Novák [-] , V. Řezníček [-] (88. T. Michek [-] ) , M. Pavlech [-] , M. Doležal [-] , P. Pecina [-] (46. J. Vojíř [-] ) , R. Pešek [-] , R. Michek [-]

ŽK: 30. J. Hlaváč - 56. M. Doležal .
Místo: Heřmanův Městec. Rozhodčí: SEDLÁK Lukáš - HORKÝ Šimon, RICHTER Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Městec je doma silný a mladé Nasavrky je neporazí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích