Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

21.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kočský koncert, který korigoval také navrátilec a dvougólový Motyčka, oprávněná červená karta a dvojí ošklivé zranění


Branky


11

Horní Bradlo je na posledním místě se skóre 18:107 a jedním bodem. Příští utkání odehrají ve Vítanově. Kočí je na druhém místě se skóre 70:23 a sedmačtyřiceti body. Příští utkání Kočí přivítá Bítovany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný start, skvělý konec Kočí

Dvacáté kolo okresního přeboru nabídlo utkání mezi posledním Bradlem a druhým Kočí, které bylo jasným favoritem. Začátek zápasu patřil jednoznačně domácím. Ti na svého soupeře vlétli a dokázali si vytvořit několik gólových příležitostí, jenže gólem neskončily. Naopak Kočí udeřilo hned z první velké šance, a to po několika odrazech ve vápně, kdy na konci nich stál Lamberský, jenž míč umístil k tyči a prokázal tak nadále svou skvělou formu. Ve 21. minutě musel být ze zdravotních důvodu ze hřiště odnesen za pomocí hráčů Vaníček, který nešťastně dopadl po souboji na trávník, kde si následně zranil koleno, brzké uzdravení Davide! Ve 26. minutě už byl náskok dvougólový. Nepovím začal gólovou akci, kterou na pěti metrech vytvořil s trojicí Motyčka - Radouš - Capoušek, jenž poslední jmenovaný naservíroval Nepovímovi míč přímo před prázdnou bránu, odkud střelec gólu z voleje rozvlnil síť, 0:2. Kočí nadále tlačilo svého soupeře a bylo divem, že stav zápasu není už o více branek. Také domácí si vytvořili během prvního dějství pár šancí, jenže většina z nich byla u vápna nepřesná. Těsně před koncem prvního poločasu se ve 43. minutě prosadil nejlepší střelec ligy Radouš. Ten dostal přihrávku do samostatného úniku od kapitána Motyčky a nemýlil se, 0:3. Domácí se dožadovali možného postavení mimo hru, ale jak asistent, tak i hlavní rozhodčí nic takového nezaregistrovali. Domácí se přeci jen dočkali čestného gólu, který krasným gólem z otočky zařídil Kroutil, 1:3. Tímto skončilo první dějství, které ovládlo Kočí.

Dohrávka zápasu s červenou kartou a zraněními

Celý druhý poločas patřil jednoznačně hostům z Kočí. Ti ukázali fyzickou zdatnost a zkušenosti. Netrvalo moc dlouho a zápas byl o tři branky. O tu hostující čtvrtou branku se postaral navrátilec Motyčka. V 50. minutě byl vyslán dlouhým míčem za obranu, která byla vylezlá až na půli hřiště, čehož střelec Motyčka využil. Po samostatném úniku si vykoupal i hostujícího brankáře Tesaře a následně uklízel do prázdné svatyně. V 61. minutě byl výsledek 1:5. V zápase dvougólový Radouš šel pod tlakem domácí obrany sám na brankáře Tesaře, u kterého nezaregistroval mírný pohyb do strany. Přestože pomalá střela šla přímo na brankáře, tak tomu míč podjel mezi nohama a byl z toho smolný gól. V 67. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen Pospíšil, který na půli hřiště zezadu seknul Nepovíma a šel tak předčasně do sprch. Za pár minut se hosté radovali ze šesté branky, o kterou se postaral dvougólový Motyčka, ten si opět udělal z brankáře Tesaře dobrý den a následně neměl problém se zakončením do prázdné brány. V 77. minutě přišlo velmi ošklivé zranění Seckého, ten po souboji špatně dopadl na zem a zlomil si ruku, Marku také tobě přejeme brzké uzdravení. Největší šance ke konci utkání měl Nepovím, který z malého vápna nastřelil stojícího Tesaře. Také se mohl minimálně třikrát prosadit střídající Buznea, jenže ten zřejmě neobul správné kopačky. V 88. minutě přišlo poslední navýšení skóre na 1:7, které zařídil střídající Bukač, jenž po přihrávce Buznei míč zpoza vápna uklidil na zadní tyč. Po devadesáti minutách hlavní rozhodčí ukončil utkání a hosté se tak radovali z další výhry.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Utkání jsme nezačali špatně! První poločas měl ještě nějaké měřítko, kluci z Kočí byli lepší na balónu, ale my jsme také měli nějaké šance. Druhý poločas hosté přidali další dvě branky a červená karta to dorazila. Hostům gratuluji, akorát mě mrzí sudí, který dost ovlivnil zápas. Neříkám, že by hosté nevyhráli, ale 1:7 je dost kruté. Negativem je zlomená ruka našeho beka. Musíme to ještě nějak dohrát.

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Vstup do zápasu nebyl vůbec dobrý, což nemáme snad nikdy. Bradlo první poločas ukázalo, že mají na to hrát pěkný fotbal, jenže v koncovce jsme byli přesnější. Druhý poločas už patřil jednoznačně nám z mnoha důvodů. Následně bych chtěl popřát brzké uzdravení jak našemu hráči Davidovi Vaníčkovi, tak i hostujícímu Markovi Seckému, jenž si zlomil v utkání ruku. Pro nás jednoznačně zasloužené vítězství a je divu, že utkání neskončilo o dost větším rozdílem.



Sestavy


Horní Bradlo
J. Tesař [-] - J. Hájek [-] , P. Vykoukal [-] , J. Semerád [-] , M. Secký [-] (77. J. Minarčík [-] ) , I. Pospíšil [-] , M. Nepovím [-] , R. Kumpan [-] , J. Kroutil [-] (58. M. Horčík [-] ) , L. Dalecký [-] , P. Blažek [-]

Kočí
P. Dostál [-] - M. Motyčka [-] , R. Lamberský [-] (72. F. Bukač [-] ) , D. Rejda [-] (61. M. Buznea [-] ) , M. Radouš [-] , D. Vaníček [-] (21. P. Capoušek [-] ) , O. Nepovím [-] , M. Blažek [-] , L. Koreček [-] , M. Dvořáček [-] , R. Fabián [-]

ŽK: 32. M. Secký , 36. I. Pospíšil . ČK: 67. I. Pospíšil .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: VÍCH Mikoláš - KOSTKA Martin, KYSILKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: David Vaníček
Tip experta: výhra hostů

Kočí má momentálně formu a proti Bradlu opět vyhrají.

Tip: výhra hostů