1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

21.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nekvinda hvězdou zápasu, kdy dvěma góly sestřelil favorizované Dřenice


Branky


11

Dřenice jsou na šestém místě se skóre 59:48 a čtyřiatřiceti body. Příští utkání odehrají na půdě Heřmanova Městce. Kameničky jsou na pátém místě se skóre 48:39 a pětatřiceti body. Příští utkání přivítají Slatiňany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kameničky drsně odstartovaly

Další kolo okresního přeboru nabídlo utkání mezi dvěma vyrovnanými týmy, ale i tak byli mírnými favority domácí, kteří do utkání nevstoupili vůbec dobře, jelikož už v 11. minutě inkasovali první gól, a to po zásluze Ryse, ten se trefil po odraženým míči ve vápně. Hostující tým byl v první půle mnohem lepší, vytvářel si více šancí a více kontroloval míč na svých kopačkách. To potvrdil ve 20. minutě, kdy hostí šli do dvoubrankového vedení. Nekvinda prošel přes dva bránící hráče do velkého vápna, odkud také vypálil na zadní tyč, 0:2. Dále se nic neudálo, a tak hlavní rozhodčí ukončil první poločas se stavem 0:2.

Snížení, které Dřenicím nepomohlo

Druhý poločas byl z obou stran lepší. Dřenice se více uklidnily a začali hrát svojí hru. Svého soupeře od začátku tlačili, což vyústilo v snižující gól, který vstřelil Kopecký ve 47. minutě. Po dlouhém míči šel sám na brankáře a nemýlil se. Netrvalo dlouho a v 55. minutě šli hosté opět do dvoubrankového vedení. Trefil se druhým gólem Nekvinda, jenž využil špatnou rozehrávku domácích a uklidil za záda brankáře, 1:3. Na konci utkání, dvě minuty před koncem upřesnil stav utkání Bureš na 1:4. Ztráta míče domácícho týmu po rohovém kopu a z brejku se zmiňovaný Bureš nemýlil.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Jakub Hybeš - Záložník: První poločas byl hodně soubojový, někdy až za hranou. Soupeř si vypracoval víc šancí, které i proměnil. Druhý poločas už byl z obou stran klidnější. Snažili jsme se vstřelit gól, což se povedlo, ale po chybách v obraně závěrečném tlaku jsme opět inkasovali.

FK Kameničky
Martin Adámek - Záložník: Dobrý fotbal na obou stranách. Měli jsme dost šancí, ale proměnili jsme jenom čtyři. Musíme takhle hrát dal, ať jsme nahoře.



Sestavy


Dřenice
F. Kubalík [-] - M. Hybeš [-] (64. J. Koucký [-] ) , O. Martinec [-] (83. R. Tichý [-] ) , D. Mattuš [-] , M. Kopecký [-] , T. Pohanka [-] , A. Charvát [-] , J. Hybeš [-] , M. Tezour [-] , M. Suchý [-] , A. Starý [-] (51. T. Tichý [-] )

FK Kameničky
M. Bambuch [-] - M. Vamberský [-] , J. Vařečka [-] (61. L. Řezníček [-] ) , M. Adámek [-] , T. Rybička [-] , J. Horák [-] , T. Rys [-] (86. R. Adámek [-] ) , J. Sadílek [-] , J. Nekvinda [-] , P. Řezníček [-] , M. Bureš [-]

ŽK: 6. M. Tezour , 30. M. Suchý - 5. J. Nekvinda , 26. T. Rys .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PETIK Roman - VÍCH Mikoláš, KOPECKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: David Vaníček
Tip experta: výhra domácích

Dřenice jsou doma silné a i přes tvrdou hru Kameniček zvítězí.

Tip: výhra domácích