Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

21.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrickový Drahoš, který zápas ovládl a týmu pomohl k vysoké výhře nad Městcem


Branky


11

Miřetice jsou lídrem tabulky se skóre 82:20 a pětapadesáti body. Příští utkání zajíždí do Tuněchod. Heřmanův Městec je na dvanáctém místě se skóre 34:45 a devatenácti body. Příští utkání přivítá Dřenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miřetice přes obdržený gól první dějství zvládly

Domácí vstupovali do utkání jako jasný favorit. Z dosavadních deseti domácích utkání vyhráli všech deset. Na hřišti to podle toho od samého začátku vypadalo. Už ve třetí minutě otevřeli skóre. Drahoš krásnou střelou z třiceti metrů přeloboval brankáře, 1:0. Velký tlak pokračoval po vstřelené brance. Ve 24. minutě už byl náskok dvougolový. Prosadil se opět Drahoš, který se nejlépe zorientoval ve vápně a střelou po zemi na zadní tyč rozvlnil síť podruhé. Miřetice měly další šance, gól vstřelili ale hosté. Kdy pěkným obstřelem z přímého kopu snížil hostující Illko. Závěr poločasu ale opět patřil domácím. Po pohledné akci přidal třetí branku Luboš Zdražil pěknou střelou z vápna pod břevno.

Dokonaný hattrick Drahoše

Druhý poločas byl stejný průběh. Gól Miřetic dlouho visel ve vzduchu, až se po centru z levé strany trefil přesně hlavou Najman. Pátou branku domácích a svou třetí v zápase přidal Drahoš. Po rohovém kopu v 70. minutě sám na zadní tyči hlavou míč usměrnil do sítě. Miřetice si tak připsaly další výhru za postupem. Zcela zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Jan Beran - Útočník: Utkání jsme chtěli v poklidu zvládnout. Vytvářeli jsme si vělké množství šancí. Vstřelených branek mělo být víc.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Dostál - Trenér: Do zápasu jsme šli v oslabené sestavě a na hřišti to bylo znát. Soupeř byl lepší ve všech aspektech hry a zaslouženě vyhrál. I přes prohru musím kluky pochválit za nasazení a obětavost.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - F. Sokol [-] (61. L. Zdražil [-] ) , O. Polívka [-] , L. Doležal [-] , T. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , J. Beran [-] , R. Kašpar [-] (46. O. Najman [-] ) , J. Polívka [-] , L. Zdražil [-] , L. Vodrážka [-] (46. M. Kopecký [-] )

FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - O. Hovorka [-] (63. T. Celunda [-] ) , D. Salfický [-] , L. Nekvapil [-] , D. Ilko [-] , A. Malínský [-] , V. Kápička [-] , R. Kápička [-] , P. Krejčík [-] , J. Čížek [-] , D. Kosina [-]

Počet diváků: 76. Rozhodčí: KADEŘÁVEK Josef - HANČ Viktor, RICHTER Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: David Vaníček
Tip experta: remíza

Heřmanův Městec stejně jako Kočí okrade Miřetice.

Tip: výhra domácích