M. Radouš 9.
M. Radouš 32. (p.)
M. Radouš 52. (p.)
3:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

22.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Radouše Kočí k výhře nepomohl, v závěru zápasu jim radost zkazil Paulus


Branky


9. M. Radouš , 32. M. Radouš (p.) , 52. M. Radouš (p.) - 46. P. Ptáček , 73. T. Novotný , 78. T. Paulus
7

Kočí je na druhém místě se skóre 73:26 a osmačtyřiceti body. Příští utkání zajíždí do Křižanovic. Bítovany jsou na předposledním místě se skóre 43:84 a dvanácti body. Příští utkání přivítají Vítanov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Radouš a diskutabilní červená karta

21. kolo okresního přeboru nabídlo souboj mezi domácím Kočí a hostujícími Bítovany. V tomto utkání byl jednoznačným favoritem tým z Kočí. Bítovany nepřijely zápas jen tak odevzdat, jelikož první poločas byly svému soupeři rovni. I tak to byli domácí, kteří už po devíti minutách šli do vedení, a to po zásluze dua Rejda - Radouš. Pohledná akce, na jejímž konci stál Rejda, který z pravé strany dal pod sebe Radoušovi. Míč mu vykulil a zmiňovaný Radouš technickou střelou zkušeně obstřelil zpoza vápna hostujícího brankáře Hrnčíře. Následně se hrál fotbal nahoru dolů, kdy si každý tým vytvářel střelecké pokusy. Obrovskou šanci ke skórování měl v prvním poločase Dvořáček, ke kterému se odrazil po rohovém kopu míč, jenže z malého vápna a z těžkého voleje branku minul. Odbila 32. minuta a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop pro domácí tým, kdy hostující stoper Polnický omylem brknul o nohy Motyčky, který se následně poroučel k zemi. Penaltu si na své triko vzal střelec první branky Radouš. Ten prokázal mnoholeté zkušenosti a brankáři Hrnčířovi nedal žádnou šanci k zachycení, 2:0. Ve 38. minutě mohli hosté stav zápasu snížit na rozdíl jedné branky. Ptáček, jenž byl vyslán nákopem ze zadních řad, se dostal na hranici velkého vápna k míči dřív než domácí brankář Dostál. Ptáček si však chtěl Dostála jemným přistrčením obhodit a následně zakončovat do prázdné brány, jenže brankářská jednička Dostál předvedl skvělý reflex nohou a nedovolil mu tak zakončovat do prázdné svatyně. Ve 43. minutě se strhla mela hostujících hráčů kolem hlavního rozhodčího. Důvodem byl špatný výrok, kdy Dvořáček jakožto poslední hráč povalil Tomáše Pauluse k zemi. Ten by běžel sám na brankáře Dostála. Dvořáček v tomto souboji vyvázl se žlutou kartou, za kterou musí být velice rád, poněvadž všichni přítomní na hřišti na to měli jiný názor. Následný přímý kop byl zakončen příliš vysoko. Tímto hlavní rozhodčí ukončil prvních čtyřicet pět minut.

Odbojovaný bod Bítovan

Druhý poločas vypadal jakoby se domácí v kabině zapomněli. Bítovany začaly tím nejlepším způsobem, a to když Ptáček snížil stav utkání na 2:1. Domácí obrana se špatně postavila k dané situaci, čehož využil Šedivý společně s Ptáčkem a druhý jmenovaný po krasné kombinaci zakončoval do prázdné brány. Po vstřeleném gólu hostí se i tak Kočí nemohlo vzpamatovat, a tak se Bítovany tlačily za vyrovnávajícím gólem. To jim v 52. minutě překazil Motyčka, který zařídil druhý pokutový kop, kdy ho rukama k zemi poslal Hrnčíř. Penaltu si šel opět kopnout Radouš, který tak cílil na svůj další hattrick, což se mu podařilo, jelikož brankář Hrnčíř skočil na druhou stranu, 3:1. Bítovanští hráči se i v tomto případě nevzdávali a chtěli získat alespoň ten jeden cenný bod. Hosté svého soupeře přehrávali ve všech ohledech, což po pár minutách znamenalo snížení na 3:2. Novotný se na hranici vápna dostal do dobré pozice, odkud také vystřelil svou slabší nohou k levé tyči. Avšak střídajícímu brankáři Bukačovi zákrok zdaleka nevyšel a míč skončil nešťastně za jeho zádama. Za dvě minuty na to mohl Nepovím poslat svůj tým zpět do dvoubrankového vedení, jenže po tvrdé střele na zadní tyč se proletěl brankář Hrnčíř a skvělým zákrokem míč vytěsnil na roh. Po třech minutách hosté vyrovnali na 3:3 a ze zápasu se stalo drama. Přestože domácí vedli v závěru pouze o jednu branku, tak stále útočili v mnoha lidech, což také neslo při vyrovnávajícím gólu následky. Ptáček obdržel míč na své kopačky a z vlastní poloviny běžel neatakován až skoro k velkému vápnu domácích. Čtyři obránci ho nechali jít až do té doby, dokud nevymyslel geniální pas na zabíhajícího Pauluse, který následně čelil brankáři Bukačovi. Toho jen tak tak překonal, 3:3. V 86. minutě to celé mohli hosté otočit, kdy osamocený Ptáček dostal přesnou přihrávku přímo před bránu, jenže ze dvou metrů napálil brankáře Bukače. Zápas tak skončil remízovým stavem, který si Bítovany za svůj výkon určitě zasloužily.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Utkání, které mělo náboj. Pro diváky pohledný zápas ze všech stran. První poločas jsme měli rozhodnout více góly a bylo by hotovo. Druhou půlku byli jednoznačně na koni Bítovany, které se nevzdaly a bojovaly až do konce, byli na konci odměněni cenným bodem. Gratuluji jim k vybojovanému bodu a my musíme za týden podat co nejlepší výsledek v Křižanovicích a utéct tak ještě možnému třetímu místu.

Bítovany
Michael Polnický - Obránce: Po dlouhé době bude mé hodnocení kladné. Za mě se hralo proti asi nejsilnějšímu soupeři, proti kterému se hrálo a jsem neskutečně rád za výsledek. První poločas byl 2:0 pro domácí a musim říct, že jsem se podepsal pod oba góly, což mě mrzí. Musím říct, že i náš tým měl asi tři šance, ale opět se nám nepodařilo dát gól. Druhý poločas se nám podařilo dát rychle na 2:1, ale domácí rychle odpověděli na 3:1. Pak nastala desetimunutovka z říše snů. Po pěkných kombinacích se nám podařilo vyrovnat na 3:3, a to dokonce ještě mohlo být 3:4 pro nás, ale gólman Bukač tým podržel. I tak to byl náš nejlepší výkon po dlouhé době a jsem za tým rád, jak se bojovalo, a že se konečně udělal bod, se kterým si troufnu říct před zápasem počítal málo kdo. Snad se nám podaří na to navázat příští týden doma.



Sestavy


Kočí
P. Dostál [-] (46. F. Bukač [-] ) - M. Motyčka [-] , R. Lamberský [-] (67. Z. Fantl [-] ) , D. Rejda [-] (68. P. Capoušek [-] ) , M. Radouš [-] , O. Nepovím [-] , M. Blažek [-] (78. M. Buznea [-] ) , M. Dvořáček [-] , L. Štursa [-] , L. Koreček [-] , R. Fabián [-] (46. D. Janko [-] )

Bítovany
J. Hrnčíř [-] - V. Harvánek [-] (81. V. Křičenský [-] ) , J. Sopoušek [-] , P. Ptáček [-] , J. Šedivý [-] , M. Dvořák [-] (71. J. Hladík [-] ) , T. Paulus [-] , M. Kraťoch [-] , M. Polnický [-] , T. Novotný [-] , J. Paulus [-]

ŽK: 43. M. Dvořáček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Novotný Bohumil - KOSINA Matěj, KOPECKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Vojtěch Tomek
Tip experta: výhra domácích

Kočí své blízké protivníky porazí, ale bude to náročný zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích