Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 15:00

24.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

9 gólů, 9 střelců, Křižanovice zdemolovaly Vítanov osmi zásahy


Branky


7

Vítanov je na osmém místě se skóre 42:58 a čtyřiatřiceti body. Příští utkání odehrají v Chrasti. Křižanovice jsou na třetím místě se skóre 66:38 a šestačtyřiceti body. Příští utkání přivítají Kameničky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankový náskok

Do utkání vstoupily oba celky aktivně, domácí byli nebezpeční po několika centrech a hlavičkách, ale ani jeden pokus cíl nenašel. Hosté zahrozili po střele Ondřeje Pilaře, tu ale brankář Vašák zneškodnil. Ve 23. minutě se už hosté radovali. Honzíček výborně vyvezl míč, který posunul na Jana Pilaře, a ten rychlou přihrávkou našel Faltyse, který postupoval sám na bránu a střelou na první tyč poslal hosty do vedení. Netrvalo to dlouho, a bylo to o dvě branky. Ondřej Pilař na vápně posunul na Jana Pilaře, který utaženou střelou o tyč zvýšil. Do poločasu se radovali hosté ještě jednou. Faltys na hranici ofsajdu přebral přihrávku, postupoval sám na bránu a nesobecky přihrál nabíhajícímu Honzíčkovi, který neměl problém do prázdné brány zakončit. V samotném závěru prvního poločasu ještě zakončil Maršálek, jeho střelu ale zastavilo břevno.

Demolice druhého poločasu

Druhý poločas začal pro hosty skvěle. Faltys našel Ondřeje Pilaře, který míč potáhl a pak obstřelem z dvaceti metrů vymetl pravý horní roh domácí branky. V 53. minutě viděli diváci další branku v domácí síti. Jednoduchou akci začal Musil, který dlouhým pasem za obranu našel Ondřeje Pilaře, který ještě posunul na malé vápno Jeníčkovi, a ten bez problémů přidal pátý gól. Nebylo to ale zdaleka vše. Jeníček se tentokrát z role střelce přeměnil na nahrávače a vyslal Kulhavého, který ze strany trochu překvapivě místo přihrávky volil střelu, 0:6. Mezi střelce se následně zapsal i střídající Stryka. Faltys z hranice vápna vystřelil, Vašák pouze vyrazil právě ke Strykovi a ten neměl problém do prázdné brány přidat sedmý gól. Čestného gólu se dočkali i domácí, kdy se po kličce Strakovi prosadil střídající Kučera. Gólovou tečku celému zápasu dal Maršálek, který využil zaváhání domácí obrany a po kličce Vašákovi zakončil do prázdné brány.



Ohlasy k zápasu


SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: Křižanovice byly od samého začátku lepším týmem. Za stavu 0:0 jsme měli pár šancí ke vstřelení gólu, jenže ty byli nepřesné. Od té doby, co Křižanovice daly úvodní gól, tak byly na koni. Druhý poločas se spíše jen dohrával.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Záložník: Utkání jsme měli prakticky od začátku zápasu ve svých rukách a být klidnější v zakončení, mohlo být definitivně rozhodnuto už v poločase. Každopádně nám vyšel začátek druhého poločasu, přidali jsme dvě rychlé branky a zápas se pouze dohrával.



Sestavy


SK Vítanov
M. Vašák [-] - M. Cestr [-] , V. Myška [-] (80. M. Myška [-] ) , J. Doležal [-] , D. Nevole [-] (72. J. Uher [-] ) , J. Slováček [-] , T. Bouška [-] (46. R. Kučera [-] ) , D. Picek [-] (46. M. Bednár [-] ) , O. Stehno [-] , M. Hejduk [-] , P. Pavliš [-]

Křižanovice
D. Straka [-] - J. Faltys [-] , P. Jeníček [-] (66. J. Štěpán [-] ) , J. Pilař [-] (50. T. Stryka [-] ) , D. Prokop [-] , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] (66. T. Rejl [-] ) , O. Prokopchuk [-] , O. Pilař [-] , Š. Honzíček [-] (54. M. Novák [-] ) , D. Maršálek [-]

ŽK: 51. J. Slováček , 79. D. Nevole .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠVÁB Jan - OLAJOS Viliam, HÁPOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hosté jsou na dobré vlně a zvítězí :-)

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Yorick Rittau
Tip experta: výhra hostů

Křižanovice mají neskutečnou formu, kterou ukáží i tentokrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích