Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

24.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bradlo opět v koncích, na zápase v devíti a výsledek prach bídný


Branky


7

Heřmanův Městec je na jedenáctém místě se skóre 47:50 a pětadvaceti body. Příští utkání odehrají na půdě Bítovan. Horní Bradlo je stále poslední se skóre 19:125 a jedním bodem. Příští utkání přivítají Tuněchody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V devíti nic neuděláš!

Horní Bradlo na utkání přijelo v devíti lidech, a tak zápas skončil tak, jak se dalo čekat. Hosté v první půli se snažili ubojovat nějaký ten dobrý výsledek, ale bylo to marné. Bradlo se nedostalo ani jednou k ohrožení domácí branky. První branku v utkání si zapsal Celunda, ten se prosadil v 16. minutě. Následně se přidal ve 30. minutě Illko. O pět minut později Jošt a minutu před koncem přidal čtvrtou branku Kosina. Do kabin se šlo za stavu 4:0.

Přístup se rovná debakl

Druhá půle probíhala v naprosto stejném obrázku. Domácí se snažili své gólové manko navýšit a hostujícím hráčům pomalu odpadala fyzická kondice. V 64. minutě se druhým zásahem v zápasu prosadil skvěle hrající Kosina. Minutu na to se trefil Malínský. V 83. minutě se také druhým zásahem trefil Jošt a o dvě minuty později také Malínský.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
David Kosina - Záložník: Před zápasem jsme věděli, že Bradlo má problém vůbec složit celou jedenáctku, ale na zápas jsme se připravili jako na každý jiný. Mrzí mě, že takový tým má problém sehnat dostatek hráčů. Přeji Bradlu hodně štěstí a chuti do fotbalu.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Z důvodu, že ekonom nechtěl platit pokutu, tak jsme museli, i přestože že nás bylo utkání nějak odehrát. Byla to pro nás jen zkažená sobota. Nic více k tomu nemohu napsat. Snad, že mě mrzí přístup některých hráčů, kteří nemají tu snahu to odehrát dokonce.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - L. Nekvapil [-] , T. Celunda [-] (46. L. Malínský [-] ) , D. Kosina [-] , A. Malínský [-] , D. Ilko [-] (46. R. Šimon [-] ) , V. Kápička [-] (46. P. Krejčík [-] ) , J. Čížek [-] , D. Vrátil [-] , R. Jošt [-] , R. Kápička [-]

Horní Bradlo
J. Kroutil [-] - M. Horčík [-] , P. Blažek [-] , K. Brajila [-] , J. Hájek [-] , R. Kumpan [-] , J. Minarčík [-] , I. Pospíšil [-] , J. Semerád [-]

ŽK: 38. D. Ilko .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: VÍCH Matyáš - VÍCH Mikoláš, BRANDSTEIN René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jednoznačná záležitost pro domácí. Hosté se nacházejí tam kde jsou a navíc mají problém složit mužstvo k zápasu.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Yorick Rittau
Tip experta: výhra domácích

Bradlo se možná ani nesejde, tudíž jasná 1.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů