Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase FC Velim – TJ Sokol Libiš viděli diváci hattrick!!


Branky


9

Ten, kdo z diváků nezahálel a dorazil na zápas, určitě nelitoval. Padl hattrick!! Hostující tým z Libiše pak předvedl důstojný výkon i přes velkou marodku v mužstvu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libiš zavítala na půdu celku FC Velim ve značně oslabeném týmu. Velké marodka, nebo zranění se kterými někteří hráči museli do zápasu nastoupit, limitovala tým trenéra Kratochvíla.  Na této listině se objevilo hned pět hráčů, jako například Nikita Savulkin, nebo Dominik Menčl, oba poranění třísel, kapitán týmu Přibyl Tomáš navíc hrál s angínou.

 

Po první půlhodině to bylo 2:0, když dvakrát skóroval Jan Hannich. Libiš pak dostala možnost zahrávat pokutový kop, který bohužel Tomáš Přibyl kopl do tyče. Snížit se přece jen povedlo, a to v minutě 39. minutě, když se za záda domácího brankáře trefil Jakub Moravec. S prvním poločasem se Libiš vypořádala dobře a po poločase se šlo do kabin za slibného výsledku 2:1. S nadějí tak doufali hostující, že by si mohli odvézt z Velimi alespoň bod.

 

K tomu, aby si ale bod odvezli, museli přidat minimálně jednu branku. Navíc k tomu měli dobrou příležitost, jelikož hráli v početní výhodě, domácí hráč Adam Náděje ještě v prvním poločase ve 34. minutě zahrál úmyslně rukou, za kterou se kopala zmiňovaná penalta a viděl červenou kartu. Bohužel odhodlání zápas převrátit na svou stranu zůstalo jen v kabině. Domácí dokázali ještě dvakrát navýšit skóre, trefil se Petr Šourek a hattrickem pak pečetil zisk tří bodů pro Velim Jan Hannich.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš
Miroslav Kratochvíl - trenér: "I přes velmi matný výkon našich hráčů musím kromě J. Moravce vyzdvihnout velmi dobře hrajícího V. Chalupu, který se zápas od zápasu zvedá a začíná být nepostradatelným členem základní jedenáctky".



Sestavy


FC Velim
D. Dejmek [-] - A. Čapek [-] , M. Vácha [-] (75. M. Kasal [-] ) , P. Šourek [-] , J. Dudek [-] (61. T. Němec [-] ) , J. Hannich [-] (81. T. Kmoch [-] ) , D. Nejedlý [-] (69. O. Kosina [-] ) , L. Šindelář [-] (85. J. Kukal [-] ) , A. Korenc [-] , A. Náděje [-] , J. Pych [-]

TJ Sokol Libiš
J. Kundrát [-] - P. Muška [-] (67. J. Vetešník [-] ) , D. Bessonov [-] , T. Kvída [-] , Z. Ciolek [-] (81. N. Savulkin [-] ) , T. Vondra [-] (46. F. Nejezchleba [-] ) , J. Moravec [-] , M. Mündl [-] , T. Přibyl [-] , M. Procházka [-] , V. Chalupa [-]

ŽK: 54. D. Nejedlý , 90. T. Kmoch - 52. M. Procházka . ČK: 34. A. Náděje .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích