3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2024 19:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocený závěr v souboji o čtvrté místo v tabulce


Branky


31. P. Galuška , 36. M. Matoušek , 94. F. Hašek (p.) - 11. J. Hannich , 89. J. Hannich
8

Souboj o čtvrté místo v tabulce na malém hřišti v Poříčí přálo více domácím, a i přes vyhrocený závěr berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velim nastoupila k venkovnímu utkání na hřišti Poříčí, které já známo svými netypickými rozměry. Navíc se hrálo v pátek od sedmi hodin večer a zápas se dohrával pod umělým osvětlením.

11. minutě poslal hostující tým do vedení Jan Hannich, který zakončoval po centru zprava hlavou a trochu se štěstím dopravil míč za záda Aleše Tlamichy. Poříčí srovnalo stav v 31. minutě, po hezké kombinaci a rychlém přechodu hry z poloviny hřiště si míč ve velkém vápně navedl na pravou nohu Petr Galuška a přízemní střelou na vzdálenější tyč skóroval. O dalších 5. minut později v minutě 36. poslal Poříčí do vedení Milan Matoušek, do kabin se tak po prvním poločase šlo za stavu 2:1.

Zápas byl celkově vyrovnaný s šancemi na obou stranách.

Ve druhém poločase se ale začalo trochu přiostřovat. V 89. minutě opět Jan Hannich svým druhým gólem v utkání vyrovnal na 2:2. Velim slavila a za bod zvenku, z hřiště, kde se těžko body sbírají by byla ráda a upevnila by si tak příčku před Poříčím. Nicméně stav nevydržel, protože v nastaveném čase 90+4. po zákroku ve vápně odpískal rozhodčí penaltu. Díky rozhodnutí sudího padly celkem tři žluté karty, jedna červená a nešetřilo se nadávky. Penaltu hráč Filip Hašek s klidnou hlavou proměnil a zajistil tak v úplném závěru výhru Poříčí.



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - P. Tlustý [-] (57. J. Jírů [-] ) , F. Hašek [-] , Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , M. Matoušek [-] , L. Vaculík [-] , D. Filip [-] , P. Galuška [-] (91. M. Slunečko [-] ) , D. Pedro [-] , M. Radačovský [-] (73. D. Verner [-] )

FC Velim
D. Dejmek [-] - A. Čapek [-] , M. Vácha [-] , P. Šourek [-] , O. Kosina [-] (86. J. Kukal [-] ) , J. Dudek [-] (46. T. Němec [-] ) , J. Hannich [-] , D. Nejedlý [-] (82. T. Kmoch [-] ) , L. Šindelář [-] , A. Korenc [-] (70. M. Kasal [-] ) , J. Pych [-]

ŽK: 46. V. Peroutka , 66. Z. Hašek , 67. P. Galuška - 24. J. Pych , 46. P. Šourek , 59. M. Vácha , 90. L. Šindelář , 94. D. Dejmek , 94. A. Čapek . ČK: 94. P. Šourek .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: ŠPAČEK Jaroslav - KUBEČKA Matěj, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Rákosník

Expert: Miroslav Supáček - trenér AFK Tuchlovice
Tip experta: výhra domácích

,,Malé hřiště na Posázavanu, bude hrát spíš pro domácí. My jsme tam uhráli jen snad jednu remízu, jinak jsme tam snad vždy prohráli."

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích