Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 10:30

25.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbram doma roznesla Votice na prach, zvítězila rozdílem pěti branek


Branky


9

Spartaku Příbram se na jaře opravdu daří a potvrdil to i výkon klubu proti posledním Voticím. Ty sice zvládly vstřelit jeden čestný gól, na domácí odpověď v podobě šesti zásahů to ale pochopitelně zdaleka nestačilo. Pro domácí klub jsou to tak další tři body, které mohou velmi napomoct výslednému postavení Příbrami. Votice naopak i po statečném výkonu jednoznačně prohrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příbram opět prokázala své kvality

 

Zápas byl pro domácí zkouškou, zda dokáží i proti poslednímu celku tabulky naplno projevit své kvality. Mnohým velmi silným klubům se totiž stává, že proti silným soupeřům předvádí skvělé výkony a proti těm slabším předvadí výkony slabší. V tomto utkání se ale ukázalo, že Spartak zvládá zápasy všeho druhu. Votice na slnějšího soupeře nestačily jak herně, tak z hlediska skóre.

 

Hned v páté minutě se skóre měnilo poprvé. Po ose Slepička-Jeník se hráči domácího celku dostali do šance, ve které se druhý zmíněný aktér zvládl prosadit a poslal tak domácí do rychlého vedení - 1:0. Neuplynulo ani dalších pět minut a už to bylo o dva góly ve prospěch Příbrami. Po zcela identické akci se Jeník dostal do druhého zakončení, které znamenalo také druhý gól příbramského ostrostřelce - 2:0.

 

Zápas se i nadále držel ve svižném tempu, které více hrálo do karet kvalitnějšímu Spartaku. Votice nezvládaly rychle reagovat a ve 30. minutě to tak bylo už o tři branky pro domácí. Tentokrát byl u akce opět Slepička, pro změnu ale v roli zakončovatele. Jeník po krásném uvolnění nalezl právě zmíněného kapitána klubu a ten se ve své příležitosti skórování nezalekl - 3:0.

 

Hosté zvládli na třetí zásah soupeře zareagovat. Z pokutového kopu se přesně trefil Kramný a upravil stav na 3:1. Domácí si ale své tříbrankové vedení vzali velmi rychle zpátky. Hned ve 40. minutě se do zakončení dostal Tarczal, který chytrou střelou zaskočil brankáře Tůmu - 4:1.

 

Poločas tak skončil lépe pro domácí, kteří jistě neměli v plánu o své vedení přijít. Votice se naopak nacházely ve velmi špatné pozici...

Potvrzení výhry a marná snaha hostů

Druhý poločas začal aktivitou domácích. Ta se hned na začátku půle projevila gólem Slepičky, který opět prokázal své nekončící kvality a zkušenosti. Po krásném přehození brankáře hostů se domácí radovali už popáté - 5:1. Následující minuty se drželi již dané dynamiky utkání. Domácí drželi míč, udržovali tempo hry a Votice se jen marně snažily o to se zápasem něco udělat.

 

Bylo tak jen otázkou času, kdy přijde i šestý zásah domácího klubu. Ten nakonec přišel v 75. minutě a opět u toho byla hvězdná dvojice domácí Příbrami - Jeník se Slepičkou. Jeník se dostal do další šance, kterou opět vyřešil bezchybně a upravil na končených 6:1. Tímto výsledkem zápas také skončil, radovat se tak mohli domácí, hosté naopak ztratili, což ale nejspíše očekávali.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Zdeněk Míka - trenér: Díky rychlému vedení jsme získali kontrolu na míči, dařila se nám kombinační hra a díky tomu se kupily i šance, které jsme si zásluhou herního projevu vytvářeli.

SK Votice
Michal Budil - trenér: Na velmi kvalitní hrací ploše jsme nezvládli úvod utkání. Nepodařilo se nám navázat na zápas s Tuchoměřicemi, kde jsme odehráli skvělé utkání. Soupeř využil svých kvalit a kombinační hry vedené Slepičkou se Zápotočným. Po deseti minutách jsme začali hrát lépe, i přesto se nám ale nepodařilo vstřelit více gólů. Měli jsme své šance, na ty se ale bohužel nehraje. Neustále nás trápí koncovka, ale jinak jsme předvedli sympatický výkon a snažili jsme se hrát kombinačně. Až nebudeme dělat individuální chyby, tak to bude ok, zatím ale musíme na věcech zapracovat a bojovat jako tým.



Sestavy


Spartak Příbram
J. Poplštein [-] - T. Balík [-] , D. Tarczal [-] , D. Morav [-] (57. M. Srch [-] ) , M. Slepička [-] , T. Zápotočný [-] (46. V. Kadlec [-] ) , D. Vošmik [-] , K. Češka [-] (66. M. Dvořáček [-] ) , J. Hotový [-] (57. D. Prokeš [-] ) , T. Prokeš [-] , T. Jeník [-]

SK Votice
J. Tůma [-] - L. Navrátil [-] , M. Hřebec [-] , . Cipl [-] , V. Budil [-] (51. M. Baťha [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Homolka [-] (62. V. Procházka [-] ) , T. Kramný [-] , M. Horváth [-] , K. Koutek [-] , M. Sládek [-]

Počet diváků: 156. Rozhodčí: Asník Daniel - SVOBODA Richard, ZÍKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jan Červený
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají formu a myslím si, že ji doma dokážou potvrdit.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích