2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 17:00

28.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Kosmonos pokořilo fotbalisty Luštěnic, přestože dohrávali v deseti


Branky


7
Před utkáním bylo béčko Kosmonos přesně o tři body za svým soupeřem z Luštěnic, a to chtěli tímto zápasem změnit a srovnat s nimi krok. Byl to sice jeden ze zápasů, kde se vše podstatné odehraje až na konci, ale i přes veškeré peripetie pro domácí nakonec skončil vítězně.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda o prvním poločase

Přestože domácí mužstvo chtělo od začátku vzít otěže zápasu do svých rukou, nemůžeme říct, že by se jim to zrovna povedlo. Od obou týmů jsme se totiž dočkali spíše čekání na chybu protivníka, než jakékoliv vlastní iniciativy. Nejde tedy říct, že by jedno z mužstev mělo v prvním poločase převahu i přesto, že nějaké šance si nakonec vypracovali. Diváci, kterých přišla celá stovka, doufali, že v druhém poločase se dočkají větší akce a uvidí pořádný fotbal.

Zápas v druhém poločase ukázal fotbal se vším všudy

Zahájení druhé půle se neslo v podobném duchu jako konec té první. Změnu přinesl až v 62. minutě střídající Jakub Havlas, který od trenérů zřejmě dostal jasné pokyny pro hru. Jeho záměr strhnout utkání na stranu svého týmu z Kosmonos překazil v 74. minutě Jakub Motyčka, který od rozhodčího Jaroslava Stumpfa viděl červenou kartu. Ani to však domácího hráče s číslem 12 nezastavilo v jeho plánu si ze zápasu odnést tři body, což jasně dokázal svými dvěma góly v 81. a 83. minutě. Do konce zápasu už domácí změnu ve skóre nedovolili, a tak se mohli radovat z výsledku zápasu 2:0, i když dohrávali s deseti hráči na hřišti. 



Sestavy


SK Kosmonosy B
D. Kindl [-] - A. Fišer [-] (70. V. Zajíček [-] ) , J. Motyčka [-] (62. J. Havlas [-] ) , E. Trajkovski [-] , V. Žďánský [-] , T. Hutsalyuk [-] (79. J. Stacha [-] ) , A. Fořt [-] (76. J. Strouhal [-] ) , J. Žižka [-] , O. Zeman [-] , T. Straka [-] , M. Mašek [-] (70. J. Boxan [-] )

TJ Sokol Luštěnice
Z. Janura [-] - O. Fišer [-] , R. Hrdlička [-] , S. Hrynčuk [-] , P. Pavlíček [-] , J. Grus [-] , Š. Hlaváček [-] , L. Lasák [-] , J. Grus [-] , M. Hůlka [-] , V. Horák [-]

ŽK: 5. J. Žižka , 62. A. Fišer , 71. M. Mašek - 79. J. Grus . ČK: 74. J. Motyčka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STUMPF Jaroslav - HANÁK Leoš, ČECHMÁNEK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích