2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libušín má další tři body! V souboji s Velkou Dobrou rozhodl Křenek


Branky


10

Libušínu se v poslední době velmi dobře. Do tohoto zápasu tak, i navzdory postavení v tabulce, nastupoval jako jasný favorit. Velká Dobrá sice jistě má kvalitní celek s velkým potenciálem, výsledky z posledních dob tomu ale neodpovídají. Libušín zvládl zápas vyhrát rozdílem jediné branky, když se v druhém poločase zvládl prosadit kvalitní Křenek. Baník tak vyhrál další utkání a získal tři body do tabulky, Velká Dobrá nepotvrdila svou výhru proti tápajícím Hředlím a opět prohrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup hostů a přebrání iniciativy

Jak již bylo zmíněno, domácí šli do zápasu v roli favorita. Velká Dobrá ale dlouhodobě představuje velmi kvalitní celek, který se jistě nezalekle libovolného soupeře v soutěži jen proto, že se jí aktuálně nedaří.

 

I díky tomuto zřejmému nastavení to byli právě hosté, kteří si zvládli vypracovat první šance v zápase. Nejdříve se Ondrášek pokoušel překvapit Poráčanina zajímavým průnikem, brankář domácích ale s mírným štěstím zvládl situaci zachránit. I následující pokusy na domácí branku skončily na brankáři, což znamenalo, že brzy přišla řada také na Baník a jeho příležitosti, Po centru Marouška se do akrobatického zakončení pokoušel dostat Křenek, míč ale netrefil.

 

Po nedůrazném odehrání se ale míč ke kanonýrovi domácích vrátil, i napodruhé se ale zakončení nepovedlo a brankář Kindl míč za svá zádá propadnout nenechal. Hned pár okamžiků nato se o zakončení pokoušel Hrubý, nastřelil ale jen břevno branky Velké Dobré. Ve výsledku se projevilo populární fotbalové pravidlo - nedáš, dostaneš.

 

Po průnikové přihrávce se k míči dostal Ondrášek a trvdou střelou překonal brankáře Poráčanina, který zvládl míč vytěsnit jen do tyče, odkud se balón odrazil přímo do libušínské sítě - 0:1. Následující momenty patřily opět Křenkovi, muži zápasu. Ten se technicky pokoušel přelstít brankáře Kindla, strážce branky byl ale proti. A tak se musel ostrostřelec projevit ještě jednou.

 

Po dlouhém autu, který ještě dobře prodloužil Portužák, se Křenek opět dostal k míči a tentokrát již překonal brankáře hostů. Proti ale pro změnu byl obránce Velké Dobré, který vyrovnání zamezil a do šaten se tak šlo za stavu 0:1 pro hosty.

Křenek hrdinou Libušína

Domácí se v prvním poločase opravdu hodně snažili, ani jeden z jejich pokusů v brance ale neskočil. V druhém dějství byla situace diametrálně odlišná. Všechno ale paradoxně začalo šancí Velké Dobré, do které se dostal Zelenka. Ten ale situaci nevyhodnotil dobře a do protiútoku se tak dostal Libušín. Maroušek zatáhl míč, připravil si ho a pohotově našel na zadní tyči připraveného Portužáka, který zachoval klidnou hlavu a překonal brankáře Kindla - 1:1.

 

Hned o šest minut později bylo srovnáno. Po dalším úspěšném centru Marouška se Křenek konečně zvládl trefil bezchybně a jako jeden z nejaktivnějších hráčů na hřišti poslal domácí do definitivního vedení - 2:1. Následující minuty sice měly ukázat sílu Velké Dobré, ta se ale k ničemu ohromnému nezmohla. Za zmínění tak stojí maximálně únik libušínského Fujdiara, jehož akci ale zastavil Stříška. Tři body tak brali domácí, hosté opět ztratili.



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
Lukáš Křenek - hráč: Od začátku to byl tuhý boj. Výsledek nás dále drží v boji o záchranu, ale přesto nemáme zdaleka hotovo. Dalším soupeřem je tým Mšece-Nového Strašecí, kterému máme co vracet za podzimní porážku.




Sestavy


SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Volf [-] (83. J. Homonický [-] ) , J. Veselý [-] , A. Skalák [-] , D. Portužák [-] , D. Kolařík [-] - L. Křenek [-] (91. V. Bůžek [-] ) , J. Maroušek [-] , J. Fujdiar [-] , M. Pucholt [-] - J. Hrubý [-] (87. O. Portužák [-] ) -

FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - J. Faktor [-] , P. Ondrášek [-] , M. Hašek [-] , R. Volman [-] , M. Servus [-] , V. Kolmistr [-] (57. V. Křiváček [-] ) , T. Andruchovič [-] , R. Stříška [-] , D. Strnad [-] (42. M. Zelenka [-] ) , K. Přibyl [-] (57. M. Linhart [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Brožek Tomáš - PETR Tomáš, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Loni bych řekl jasná výhra hostů, jaro je ale úplně jiné, Velká Dobrá do něj vstoupila velice špatně a nemůžou se na jaře chytit. Oproti tomu domácí se na jaře zvedli, když porazili doma i Dobrovíz i Lány, proto si myslím, že zvládnou i tento zápas.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů