0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčice venku porazily snažící se Zavidov


Branky


10

Libčice v zápase proti Zavidovu musely brát tři body, pokud chtěly stále pomýšlet na reálnou možnost předskočení druhé Mšeci-Nového Strašecí. To se jim také povedlo, když proti poslednímu klubu tabulky vstřelily dva góly a dokráčely si až pro tříbodový zisk. Zavidov, statečně bojující o body, se tak musel obejít bez zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup Libčic a domácí snaha

Domácí sice v minulém kole zdolali jednoho giganta, konkrétně Mšec-Nové Strašecí, tentokrát ale nezačali zápas vůbec dobře. Po špatném odhadu Matějky musel špatně se vyvíjející situaci řešit kapitán Zavidova, Vitner, faulem.

 

Z následného přímého kopu se ale po krátkém, taktickém rozběhu krásně trefil Beneš, který nedal brankáři sebemenší šanci zakročit - 0:1. Po úvodním zásahu se začali domácí snažit výsledek rychle korigovat. Nejdříve se o gól snažil Jelínek, proti jeho střele ale stál připravený brankář Basl. 

 

Poté se do šance po centru Itnera dostal Vitner, který ale svým zakončením jen minul branku Libčic. Stejný osud čekal také na Deveru, který nezopakoval své výkony z minulých kol a míč poslal mimo branku střeženou brankářem Baslem. Následovaly dvě situace, které mírně zaváněly červenou kartou. Nejdříve Beneš fauloval Deveru, byla mu udělena žlutá karta a hrálo se dál. Poté ale stejná situace nastala v případě zákroku Tenkla, rozhodčí ale i tentokrát vytasil pouze žlutý kartonek a hrálo se tak i dále 11 proti 11. 

 

V závěru poločasu se hosté ukázali i ve fotbalovějším světle. Po obtočení kolem protihráče se do zakončení propracoval Paluka, jeho střela ale skončila jen na brankové konstrukci. Poslední akci prvního poločasu pak zakončoval domácí Kapoun, mířil ale vedle hostující branky. Poločas tak skončil lépe pro hosty, kteří šli do druhého dějství s jednogólovým vedením.

 

 

Pozdní gól a výhra Libčic

Druhý poločas znamenal pro Zavidov možnost srovnání, obratu, remízy, prohry, výhry... možností bylo mnoho. To stejné ale platilo i pro libčický celek, který rozhodně nehodlal o své vedení přijít. Lépe začali poločas domácí, kteří získali výhodu hned pěti rohových kopů za sebou - k ničemu ale ve výsledku nebyly, o což jde. Následující minuty poté patřily klubu z Libčic, který si začal vypracovávat mnoho šancí.

 

Proti mnoha střelám ale stál připravený brankář Dunaj, nominovaný na hráče kola, který několikrát zabránil navýšení vedení svými bravurními zákroky. Hned dvakrát vytahoval míč z oblasti šibenice a i jeho ostatní zákroky stály za to. Libčice se ale přeci jen dostaly k ještě jednomu gólovému zakončení. Po rozevření domácí obrany vyslal Beneš do úniku naběhnutého Hrdinu, který hrdinským způsobem překonal brankáře Dunaje - 0:2.

 

Zápas tak skončil výhrou hostů, domácí se museli spokojit bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus - hráč: Po vítězném utkání ve Mšeci jsme chtěli potvrdit body doma. Bohužel se však hostům povedlo hned v první minutě trefit bravurně přímý kop a šli do vedení. Zbytek první půlky jsme byli lepším týmem a je škoda, že nám tam jedna ze tří gólovek nespadla. V druhé půli byli lepší hosté, ale výborný Dunaj nás držel ve hře. Nám se ale srovnat nepodařilo a hosté v závěru pečetili výhru. Klukům ale není, co vytknout. Štěstíčko jsme si vybrali minulý týden, teď jsme měli trochu smůlu. Jedeme ale dál, je potřeba v nastavených výkonech pokračovat i v dalších zápasech.




Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Dunaj [-] - P. Vitner [-] , D. Devera [-] , T. Itner [-] , O. Neveďal [-] (88. M. Těšínský [-] ) , D. Matějka [-] , Z. Šmíd [-] (80. L. Blecha [-] ) , L. Kapoun [-] , J. Křivohlavý [-] , J. Jelínek [-] , T. Diepold [-] (88. Q. Tran [-] )

AFK Libčice
A. Basl [-] - J. Ptáček [-] (46. I. Voinikov [-] ) , O. Hrdina [-] , L. Paluka [-] , J. Vondra [-] , M. Tenkl [-] (46. M. Faigl [-] ) , D. Čadek [-] , P. Vevera [-] (82. R. Wrobel [-] ) , T. Tenkl [-] , A. Tyle [-] (88. J. Lain [-] ) , J. Beneš [-]

ŽK: 37. P. Vitner , 71. D. Devera - 20. J. Beneš , 26. M. Tenkl , 67. O. Hrdina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stádník Vladimír - NELIBA Vladislav, PAGÁČ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Na podzim jsme v Libčicích dostali největší výprask v historii klubu. Byl to ale zápas blbec, kdy nám nic nešlo, kupili jsme chybu za chybou a byli za všechno potrestáni. Minulý týden jsme předvedli týmový výkon ve Mšeci a dokázali podruhé v sezóně vyhrát. Když předvedeme podobný výkon i doma s Libčicemi, věřím, že budeme bodovat a nejlépe za plný počet bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů