3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 10:15

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno porazilo Hostouň rozdílem tří branek, dvakrát se trefil Kolbaba


Branky


8

Zápas mezi Hostouní "B" a Slavojem Kladno skončil jednoznačnou výhrou domácího klubu, který nasázel Hostouni hned tři branky a odnesl si tak plný počet možných bodů. Za Slavoj se dvakrát trefil Kolbaba, rezerva Hostouně se stále nachází na předposledním místě průběžné tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance a rozhodnutí

Zápas začal a Kladno se hned pustilo do útoku. Přeci jen šlo do zápasu v roli favorita, protože Hostouni se dlouhodobě nedaří a nachází se před Zavidovem na předposledním místě tabulky. Kladno naopak zvládlo už mnohokrát jak herně, tak výsledkově překvapit, proto se od zápasu očekávala spíše výhra domácích. K prvnímu gólu měli hned zkraje blízko Kolbaba s Roučkem, oba ale své obrovské šance neproměnili a skóre se neměnilo.

 

Hned pár minut poté ale oba hráči dokázali své kvality projevit naplno a byli za to odměněni brankami, čímž dostali Kladno do velmi výhodné pozice. Nejdříve se k míči dostal Rouček, který následně našel připraveného Kolbabu před odkrytou brankou a ofenzivní hráč Slavoje poslal domácí do vedení - 1:0. Na další zásah si ale hráči museli počkat až do druhého poločasu, do kterého se přesuneme teď.

 

 

Další dva góly a tři body

Slavoj vstoupil do druhého poločasu s podobnou dynamikou, s jakou končil ten první. Byli si plně vědomi svého postavení v zápase a chtěli výsledek udržet, nebo ideálně ještě pár gólů přidat. To se jim povedlo těsně před 60. minutou, když si o břevno "přihrál" právě zmiňovaný Rouček zásluhou jeho následné střely navýšil na 2:0.

 

Poslední zásah přidali domácí díky Kolbabovi, který si to namířil směrem k brance Hostouně a po samostatném průniku vyslal na zadní tyč projektil, na který byl brankář Ondrejička krátký - 3:0. Zápas tímto výsledkem také skončil.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Kladno
Zdeněk Kolbaba - hráč: V utkání jsme potřebovali vyhrát, což se nám naštěstí podařilo.




Sestavy


Slavoj Kladno
M. Kolumbič [-] - T. Abrhám [-] , T. Rouček [-] (84. M. Máj [-] ) , D. Richter [-] , M. Hrubý [-] , D. Hrubý [-] (46. M. Hudousek [-] ) , Z. Kolbaba [-] , K. Vašek [-] , F. Vašák [-] , L. Houha [-] , R. Zlata [-]

Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - M. Hlaváček [-] , V. Vojcickyj [-] , P. Hašpl [-] (73. P. Milota [-] ) , J. Svoboda [-] , R. Bahrynivskyi [-] , T. Paulizzi [-] , D. Feichtinger [-] , M. Kovalchuk [-] , P. Kokhan [-] , G. Venancio [-]

ŽK: 32. T. Abrhám - 19. P. Hašpl , 40. T. Ondrejička , 81. M. Hlaváček .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Orálek Kamil - DRÁBEK Tomáš, KOHOUT Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jakub Jechumtál
Tip experta: remíza

Hostouň i přes to, na jaké pozici je, nehraje vůbec zle. Vyrovnané utkání, skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů