1:4
(0:2)
7. M. Pánek
10. M. Pánek
75. V. Dittrich (p.)
88. M. Kraus (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libodřice porazily lídra soutěže ze Zásmuk! Brankář Skočdpole zazářil


Branky


70. S. Dotter - 7. M. Pánek , 10. M. Pánek , 75. V. Dittrich (p.) , 88. M. Kraus (vl.)
13

Vedoucí tým souteže Zásmuky doma přivítaly třetí Libodřice. Raketový vstup hostujícího výběru trenéra Baška znamenal rychlý náskok, ale Zásmuky nedaly kůži lacino. Hosté se mohli spolehnout na udraveného kanonýra Pánka, který zavěsil dvakrát a výborného brankáře Skočdopoleho, který životním výkonem pomohl téměř vymazat domácí útočníky pod vedením trenéra Jindry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový vstup

Vhled do utkání nám nabídne detailní hodnocení trenéra hostujícího týmu Adama Baška.

 

 

Na zápas v Zásmukách jsme se těšili celý týden. Pěkné hřiště a početná divácká návštěva vše ještě umocnilo naši chuť získat dnes 3 body. Do utkání jsme nemohli vstoupit lépe. Po deseti minutách jsme díky dvěma brankám uzdraveného Pánka vedli 2:0 a vypadalo to na pohodový zápas. Zásmuky po druhé brance zapnuli a začali nám svou hrou dělat velké problémy. Celý tým se držel taktiky a odolával co to jen šlo a když něco prošlo na bránu tak nás podržel skvěle chytající Skočdopole. V poločase Csaplárova past jako vystřižená. 

 

Démon Skočdopole

Druhý poločas jsme začali ze zabezpečené obrany a chtěli pronikat rychlé protiútoky do soupeřovi otevřené obrany. Vše se dařilo do 70 minuty, kdy po pěkné akci soupeře po pravé straně snížili domácí na 2:1 a bylo zaděláno na drama. Naštěstí jsme nijak nebláznili a po jednou z našich výpadů a faulu na Pánka proměnil penaltu Dittrich a v závěru utkání po rohovém kopu si domácí hráč srazil balón do vlastní sítě. Za tři body jsem strašně rád, výhra se nerodila vůbec lehce protože Zásmuky mají velice dobrý tým. Utkání to bylo z obou stran tvrdé ale férové, k čemuž výborným výkonem pomohl i hlavní rozhodčí Trumpus. Závěrem chci poděkovat jak hráčům za perfektní výkon, tak i našim fanouškům kterých dorazilo opravdu veliké množství a vytvořili nám dá se říct domácí prostředí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Nevyšel nám vůbec vstup do utkání. V prvních deseti minutách jsme 2x inkasovali, a to hosty posadili na koně. Výsledek vypadá jako jednoznačná záležitost hostí ale nutno podotknout, že Libodřice měli 100% úspěšnost v zakončení. Dvě šance na začátku utkání rovná se 2 góly. Třetí gól padl z penalty, bohužel pár minut poté, co Dotter vstřelil kontaktní gól na 1:2. Čtvrtý gól v závěru utkání, který už nic neřešil, byl pro nás smolný, když se od našeho hráče odrazil míč do prázdné branky. Ještě bych vyzdvihl výkon Hopáka v brance Libodřic, který odchytal snad svůj životní zápas. Za mě patří jednoznačně do sestav tohoto kola.




Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Č. Hurt [-] - P. Pavlík [-] , M. Bellada [-] (58. R. Zimmermann [-] ) , S. Dotter [-] , J. Martínek [-] , J. Pechar [-] , O. Jahoda [-] , P. Bárta [-] , M. Kraus [-] , J. Lindner [-] , M. Čapek [-]

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - J. Kovařík [-] , L. Pohanka [-] (80. P. Pěkný [-] ) , V. Dittrich [-] , P. Batelka [-] , A. Baško [-] , F. Šafránek [-] , M. Pánek [-] (88. P. Škopek [-] ) , O. Lazaryev [-] (86. L. Lanc [-] ) , J. Košík [-] , M. Hovorka [-]

ŽK: 19. M. Kraus , 42. J. Lindner , 75. Č. Hurt - 24. O. Lazaryev , 38. L. Pohanka , 64. M. Pánek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - MARTÍNEK Lukáš (N), ZELINKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Zde bude překvapení kola, Libodřice vyhrají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích