4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 14:30

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany doma smetly Štítarské mladíky! David Chvojka vsítil dva góly


Branky


13

V pořadí druhá květnová sobota byla v Krakovanech ve znamení fotbalových hodů. Jednak hrálo místní první mužstvo své mistrovské utkání, večer pak patřil sledování Derby „S“ v místních restauračních a občerstvovacích zařízeních. První jmenované klání se rychle vyvinulo ve prospěch domácích šutérů a druhé dějství nevypadalo příliš odlišně – Krakovany zkrátka v jasném utkání porazily mladíky ze Štítar. Na domácí straně zaujaly skvělé výkony dvougólového střelce Davida Chvojky, průniky a kolmice Aleše Dostála či skvělý Špinka mezi tyčemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důrazná odpověď na kritiku

Vhled do utkání nám nabídne povedený report z dílny domácího beka Ondry Černého.

 

 

 

Tento víkend jsme na domácí půdě hostili mladíky ze Štítar, cílem bylo napravit nemastný neslaný výkon z Libodřic a vybojovat důležité body do tabulky. Sestava, kterou do zápasu poslal trenér Chlád, již před zápasem vzbudila plno emocí. Kritizované hráče tyto emoce však parádně nabudily a následně se odměnili parádním výkonem, na který nemůže žádný kritik říct ani popel. Zápas pro nás začal famózně, a to, když se již ve druhé minutě prosadil D. Chvojka, nejprve z levé strany posílal nebezpečný centr do vápna hostí Beneš, naši útočníci na balón však nedosáhli, hostům se ale nepodařilo míč úplně odvrátit, a tak ho mohl vybojovat právě D. Chvojka, který se následně prosadil krásnou plackou do šibenice, jedna nula pro nás. Po této brance se hosté snažili o brzké vyrovnání, naše kompaktní obrana je však do šancí nepouštěla a centry, co letěly do vápna, tak spolehlivě sbíral výborný Špinka. Zároveň jsme se snažili ze zabezpečené obrany vyrážet do nebezpečných brejků, jeden takový brejk vyšel v sedmadvacáté minutě, a to, když se ve vápně po parádní přihrávce ze strany střelou do protipohybu prosadil opět D. Chvojka, dva nula pro nás.

 

 

O pár minut později se D. Chvojkovi málem podařil dokonat hattrick, a to, když z trestného kopu napálil břevno za Lepším, následně dokonce do branky dopravil míč Dostál, rozhodčí Klíma branku však pro údajný ofsajd neuznal. Mrzet nás to nemuselo, jelikož v osmatřicáté minutě vsítil jeden ze svých nejlehčích gólů kariéry L. Chvojka, a to když se autu milně dožadoval hostující obránce a místo toho, aby hrál, tak pustil do úniku Dostála, jehož centr gólman Lepší posunul pouze před prázdnou bránu právě L. Chvojkovi, tři nula pro nás. Nalomení hosté do poločasu již nic nevymysleli a do kabin jsme tak mohli jít za vůně tří bodů, co vyseli ve vzduchu.

 

 

 

 

Zodpovědně až dokonce

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že budeme hrát úplně stejně jako ten první, a to zodpovědně a týmově, a to se nám dařilo. Hosté se marně snažili dobývat naši obranu a šancí měli pomálu, tu největší měl v pětašedesáté minutě Opolzer, který po naší chybě postupoval ze strany sám na Špinku, jeho střela po zemi na vzdálenější tyč skončila naštěstí těsně vedle. Další nepříjemnou situaci musel řešit Špinka po tečované střele, která padala za jeho záda, jen tak tak se mu nakonec povedlo míč vyškrábnout na roh. S přibývajícím časem však tlak hostů vzhledem ke zle vyhlížejícímu skóre více a více vadnul. Poslední pomyslný hřebíček tak do rakve Stachovy jedenáctky zatloukl v jednaosmdesáté minutě Dostál, který si parádně prohodil hostující obránce, aby následně nedal Lepšímu žádnou šanci, čtyři nula pro nás.

 

 

Po tomto gólu to hosté již úplně zabalili a nám se tak naskytly možnosti dokonat pověstného „bůra“, střídající Sixta však ani v jedné své šanci neuspěl a utkání tak skončilo našim vítězstvím čtyři nula.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Náš nejlepší jarní zápas, nechybělo tomu nic, takhle bychom měli hrát pokaždé. Výborné body, kterou můžou být ve finálním zúčtování naprosto klíčové. Pochválit musím i sudího Klímu, o kterém jsme během zápasu moc nevěděli, a tak to má být. Příští týden se náš výkon pokusíme zopakovat proti zkušeným Zásmukům, které věřím že můžeme porazit.

Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Pokud se v soutěži chceme prezentovat výkonem jako dnes, nemáme v okresním přeboru co pohledávat. Bez chuti, zájmu, bojovnosti se opravdu hrát nedá. Přišlo mi,že jsme se dneska přišli jen vyprdět po obědě a udělat si žízeň na podvečerní derby. Krakovanům gratuluju k naprosto zaslouženému vítězství, byly ve všech směrech lepším týmem. Náš výkon je pro mě obrovským a těžko pochopitelným zklamáním.



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - P. Myška [-] , M. Kutil [-] - L. Chvojka [-] , P. Kozel [-] (73. T. Sixta [-] ) , D. Horák [-] (85. V. Šanc [-] ) , O. Beneš [-] (70. P. Strejcius [-] ) - O. Černý [-] - M. Věříš [-] , D. Chvojka [-] , A. Dostál [-]

Štítarský SK
M. Lepší [-] - J. Miškovský [-] , K. Šín [-] , A. Machurka [-] , L. Jedlička [-] , T. Opolzer [-] (70. M. Jandák [-] ) , J. Vlášek [-] , S. Uman [-] , B. Uman [-] , O. Nejman [-] , F. Jonáš [-] (60. F. Hoření [-] )

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Klíma Miroslav - KUBIČEK Luboš (N), POLÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

mladíci ze Štítar na Krakovanském pažitu umí, přivezou všechny body

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů