Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 10:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žolík Uher sestřelil v nastaveném čase Berany


11

Nedělní dopoledne nabídlo vzájemné měření sil mezi Senomaty a Mšeckými Žehrovicemi. Domácí šli do rychlého vedení, ale díky špatnému vstupu do druhé půle o svůj náskok přišli. Poslední desetiminutovku otevřel svým druhým gólem Žebrakovský a zdálo se, že se budou body dělit. Na hřiště ale přišel žolík Uher, který v nastavení vystřelil žehrovické vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól a ticho

Vstup do zápasu se podařil domácím, kteří se ujali bleskového vedení. Hned ve 2. minutě mířil dlouhý nákop Kučaby do pravé lajny na R. Hůlu. Ten našel centrem na zadní tyči Žebrakovského, který má na podobné situace čich a hlavou otevřel skóre utkání - 1:0. Klid do hry ale rychlá vedoucí branka Beranům nepřinesla.

 

Na hře domácích byly vidět nepřesnosti, to samé se ale dá říci o Mšeckých Žehrovicích. I hosté si představovali svůj výkon jinačí. Oba týmy měly ve zbytku poločasu náznaky šancí, ale klid v koncovce nebo v předfinální fázi chyběl. Do kabin se tak šlo za těsného vedení Senomat.

Dvě červené a žolík Uher

Mšecké Žehrovice si prohodily se svým soupeřem role a už to nebyli hosté, kteří zůstali v kabině. Byli to domácí, kteří z první možné situace přišli o své vedení. Rohový kop propadl až k penaltě, kde byl s nekompromisním zakončením připraven kanonýr Kočí - 1:1. Senomaty se stále hledaly a v 54. minutě přišla další rána. Jindra se opřel do míče z rohu velkého vápna a jeho střelu na přední tyč podcenil Kučaba - 1:2.

 

Během pár minut se utkání obrátilo na druhou stranu a bylo jen otázkou, jak Berani zareagují. Snaha o vyrovnání hráčům nechyběla, ale tento zápas jim prostě nesedl. I tak se ale v 80. minutě dočkaly Senomaty vyrovnávací branky. Míč rozhodčího byl vhozen do hry, následoval rychlý centr do nekoncentrované žehrovické obrany a znovu to byl Žebrakovský, který hlavou rozvlnil síť - 2:2. A začal divoký závěr!

 

V 87. minutě si Elsnic počínal až moc důrazně v souboji o míč a po úderu loktem uviděl druhou žlutou kartu. O dvě minuty později přišel nepříjemný střet Kučaby s Uherem, který odnesl domácí brankář a mezi tři tyče musel naskočit M. Koc. Na začátku nastavení přišel rozhodující moment. Ke Kočímu se dostal míč ze středu hřiště, žehrovický snajpr poslal vedle sebe do náběhu Uhera a ten nedal M. Kocovi tváří v tvář přesným zakončením šanci - 2:3.

 

Senomaty tak ztratily zápas, ve kterém měly rozhodně navíc. Domácí frustrace vyvrcholila v samém závěru, když Kolka dojel nesmyslně Aoumi a po zásluze šel po druhé žluté ze hry. Na výsledku to už nic nezměnilo a všechny body putovaly do Mšeckých Žehrovic.

 

Galerie od Jakuba Fejfara, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Náš výkon se dá jednoduše zhodnotit jako krásně zkažené dopoledne. Na hřišti hrajeme přesně opak toho, co si řekneme v kabině. Snad bych si přál, aby za mnou někdo přišel a řekl mi, že viděl některé svěřence před zápasem "na šrot", protože pak bych pochopil, proč na hřišti fungují jako v tomto zápase a měl bych klid, že znám ten důvod. Takhle žiju v nevědomosti.

SK Mšecké Žehrovice
Jakub Kolek, brankář: Furt ta stejná písnička. V první řadě se nesejdeme, naháníme se na poslední chvíli a řekneme si, jak chytneme začátek zápasu a místo toho hned inkasujeme od hráče, na kterého upozorňujeme. První poločas jsme se hledali a nebylo to ono. Druhý poločas jsme využili toho, že Senomaty zůstaly v kabině a otočili jsme na 1:2. Místo toho, abychom si závěr pohlídali, tak inkasujeme lacině ze standardky opět stejným hráčem, který tohle umí. Závěr byl divoký, dojem kazily dvě zbytečné červené karty. Nakonec rozhodl zápas šťastně náš žolík Karel Uher, který vlétl do zápasu nešťastnou srážkou s domácím brankářem, kterému přejeme brzké uzdravení a nového gólmana přivítal vítěznou brankou. Fotbal opět ukázal, jak je krutý. Remízové utkání, ale štěstí se přiklonilo na naší stranu.



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] (89. M. Koc [-] ) - A. Polcar [-] , M. Štícha [-] , A. Kyncl [-] (76. M. Kodeš [-] ) , L. Žebrakovský [-] , R. Štys [-] , T. Trýb [-] , R. Trešl [-] (72. M. Aoumi [-] ) , J. Šnídl [-] , L. Mácha [-] , R. Hůla [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - V. Lukáč [-] (78. K. Uher [-] ) , O. Kushnir [-] (69. J. Chlád [-] ) , O. Zázvorka [-] , M. Wiedermann [-] , R. Škutchan [-] , P. Jindra [-] , J. Elsnic [-] , M. Pejša [-] , J. Kolek [-] , J. Kočí [-]

ŽK: 45. T. Trýb , 56. R. Hůla , 85. M. Aoumi - 64. J. Elsnic . ČK: 93. M. Aoumi - 87. J. Elsnic .
Hráči zápasu: L. Žebrakovský , M. Štícha - J. Kočí , M. Pejša .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - ŠEFARA Milan, LIPRT Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Matěj Pudil
Tip experta: remíza

Senomaty se po vítězství u nás předvedou v dobrém světle a proti kvalitním Mšeckým Žehrovicím uhrají bod.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích