Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 10:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov vypráskal béčko Zavidova devíti góly!


Branky


3. V. Hornof , 17. O. Polcar , 21. F. Kalaš , 25. Š. Procházka , 30. V. Kononets , 38. V. Kononets , 65. P. Ikrényi (p.) , 79. Š. Procházka (p.) , 80. F. Kalaš
10

V dalším kole nastoupila rezerva Zavidova proti Pavlíkovu. Domácím se sešel celkem kvalitní tým, a tak vyhlíželi zavidovští borci první jarní body. Opak byl ale pravdou. Nakonec z toho byl největší zavidovský debakl v letošní sezóně!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanár v prvním poločase

Zápas hrůzy začal ve 3. minutě. Kalaš zakroutil centr na zadní tyč, kde Vanický prohrál hlavičkový souboj. Míč se vrátil před bránu, kde se nejlépe zorientoval Hornof a poslal hosty do vedení - 0:1. Na další branku se čekalo zhruba čtvrt hodiny. Kalaš opět zakroutil míč za obranu, tentokrát na O. Polcara. Ten se s ničím nepáral a střelou pod břevno nedal A. Krausovi šanci - 0:2.

 

O pár minut později se pavlíkovský špílmachr prosadil již sám. Postavil se k přímému kopu z hranice šestnáctky a krásnou střelou do šibenice navýšil vedení - 0:3. Kolotoč pro domácí pokračoval. Aktivní Kalaš si šel mezi stopery pro míč, následoval dlouhý nákop za obranu, které utekl Š. Procházka a po kličce A. Krausovi uklízel do prázdné branky - 0:4.

 

Zavidovské trápení nebralo konce. Pavlíkovské už tak luxusní vedení navýšil hlavičkou pod břevno Kononets, který předskočil v souboji po rohovém kopu Koce a v Zavidové mohl zaznít nepopulární song "pátá" - 0:5. Ostudného kanára v prvním setu dovršil opět Kononets, když využil chyby Pšeničky a po další kličce A. Krausovi stanovil konečné skóre prvního dějství - 0:6.

Desítka visela ve vzduchu

Druhá půle se spíše už jen dohrávala. I tak ale dokázali hosté vstřelit další tři branky. Po hodině hry byl ve vápně sražen Ikrényi a po nedovoleném zákroku Vanického se pískala penalta. K té se postavil sám faulovaný. Ukázal, že se vrací při chuti, ve formě a desítku poslal přesně k tyči - 0:7. V 79. minutě došlo k dalšímu penaltovému zákroku. Tentokrát si míč na penaltový puntík postavil Š. Procházka a nezaváhal - 0:8.

 

Domácí následně rozehráli a okamžitě ztratili míč. Ten pak putoval přes tři hráče až na volného Kalaše, který prostřelil A. Krause - 0:9. Zápas tímto doslova ostudným výsledkem pro domácí také skončil a od desátého gólu je zachránil až závěrečný hvizd... Zavidov má za sebou zápas, ve kterém se jen ztěží hledá alespoň něco trochu pozitivního. V tomto duelu byl na hřišti jen jeden tým, který si netradičně zastřílel a mohl se radovat z nevšedního vítězství!



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Není co hodnotit. Nastoupil proti sobě tým plný chuti do fotbalu, který se fotbalem baví, proti týmu, který zápas jde jen odehrát a vyhlíží konec sezóny. Podle toho to také vypadalo. Pavlíkov hrál aktivně, vytvářel si jednu šanci za druhou, naopak my jsme vytvářeli žákovské chyby. Je až neuvěřitelné, co dokážeme na hřišti vymyslet. Hosté navíc každou chybu nekompromisně potrestali. Výsledek je takový, jaký je. Debakl. Je potřeba se výsledkem dál nezabývat a jít dál.

SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Od začátku bylo jasné, kdo bude hrát s míčem na noze. Všechny akce jsme začínali od stoperů a hledali příležitosti, jak dostat balon za obranu, z toho jsme těžili nejvíce. Pár takových míčů nám vyšlo a chodili jsme sami na bránu. Po poločase jsme už zvolnili tempo a zápas se spíše dohrával.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - P. Šíma [-] , E. Pšenička [-] , L. Jelínek [-] , M. Těšínský [-] , J. Jančařík [-] (65. T. Diepold [-] ) , D. Štiller [-] , J. Koc [-] , Q. Tran [-] (46. J. Křivohlavý [-] ) , R. Vanický [-] , M. Zuda [-] (89. J. Kraus [-] )

SK Pavlíkov
J. Erben [-] - V. Kononets [-] (46. O. Kraus [-] ) , Š. Procházka [-] , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] , O. Polcar [-] , M. Škrlant [-] (57. L. Pešek [-] ) , A. Bureš [-] , L. Hupka [-] (46. P. Ikrényi [-] ) , V. Hornof [-] , D. Řezáč [-]

ŽK: 21. L. Jelínek , 89. M. Zuda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - DOHNAL Petr, HAMOUZ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Matěj Pudil
Tip experta: výhra hostů

Pavlíkov bude chtít uplatnit roli favorita a po dvou křížích už bude na hřišti posledního bodovat za plný počet.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů