Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 10:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky kousaly, ale Tatran po nepříjemném zranění Krejči dotáhl zápas do vítězného konce


Branky


10

Tatran po pohárové bitvě v Lubné přivítal na svém hřišti Roztoky. A na okresní poměry se hrála velmi slušná kopaná! Oba celky chtěly hrát fotbal a góly padaly na obou stranách. Nakonec urvali na svou stranu zápas domácí, kteří nadále pronásledují dosud první Lubnou. Stínem utkání bylo nepříjemné zranění roztockého Matěje Krejči...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kontaktní gól do šatny

Svou první velkou příležitost Tatran nevyužil, tu další už ano. Roušavý dostal míč do levé lajny, zasekl si ho kolem obránce a poslal jej do šestnáctky, kde ho k tyči umístil Rous - 1:0. Roztoky měly možnost vyrovnat, ale v koncovce jim nebylo přáno. Oba týmy chtěly hrát fotbal a rozhodně se bylo na co dívat. Další branka padla po půl hodině hry. Na Kokšálův rohlíček za obranu si naběhl Rous a zkušeně prostřelil Hůlu - 2:0.

 

Roztocký brankář musel ukázat pohotový zákrok proti zakončení kapitána J. Beneše a nadále platit dvougólový náskok Tatranu. Už se zdálo, že tento náskok domácí uhájí až do závěrečného hvizdu první půle, ale opak byl pravdou. Běžela 45. minuta a přímý kop Nejedlého se dostal na kopačku Krejči, který se v šestnáctce dobře zorientoval a propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:1.

Stínem utkání nepříjemné zranění

Oba celky šly do druhé půle s jasným cílem. Tatran šel za další brankou, která by přinesla domácím hráčům klid na kopačky. Naopak Roztoky chtěly vyrovnat a porvat se o body. Hosté se v 56. minutě vyrovnání dočkali. Čumpelík prostrčil za obranu na Krejču, který si píchl míč kolem vyběhnuvšího A. Beneše a i když se roztocký kanonýr dostal pomalu až k brankové čáře, tak i z velkého úhlu mířil přesně - 2:2.

 

O tři minuty ale bylo vše zase jinak. Po rohovém kopu zelenobílých nastala v roztocké šestnáctce pěkná mela, ve které se nejlépe zorientoval Roušavý a prostřelil vše před sebou - 3:2. Dalším problémem pro hostující celek bylo nepříjemné a nezaviněné zranění Krejči, který musel hřiště opustit. Matějovi přejeme úspěšnou rekonvalescenci a brzký návrat na hřiště!

 

Hosté předváděli dobrý výkon a dokázali si vytvářet zajímavé šance, problém byl však s jejich proměňováním. Čas plynul a v 89. minutě přišlo definitivní rozhodnutí po standardní situaci. Přímý volný kop ze strany vápna a následný centr z něj si našel J. Kučera, který nekompromisně uklidil míč za Hůlu - 4:2. Nastavený čas nabídl obrovskou šanci hostí, ale zase ta koncovka. A nabídl také prohřešek proti pravidlům v domácím vápně, ale po celý zápas zvláštně zvolený metr sudího Šefary pokutový kop roztockým hráčům nedopřál... To nic nemění na tom, že Tatran po pohárové bitvě těžké utkání zvládl a Roztoky odjížděly s prázdnou.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Jan Beneš, kapitán: Vyrovnaný zápas, ve kterém obě dvě mužstva chtěla hrát fotbal, což se na okresních trávnících vidí málokdy. Roztoky se snažily hrát ofenzivně a zbytečně proti nám nezalezly. My jsme se dostali do vedení díky dobré kombinační hře. Poté přišlo do poločasu snížení a po poločase dokonce vyrovnání, kdy se podruhé trefil roztocký Krejča, který se ale bohužel poté vážně zranil. Tímto bych mu chtěl popřát brzké uzdravení, pro hru Roztok to byla velmi citelná ztráta a my jsme si díky dvěma standardním situacím zajistili vítězství. Po poháru to byl pro nás fyzicky náročný zápas, ale jsem rád, že jsme utkání zvládli a připsali si tři body.




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
A. Beneš [-] - D. Roušavý [-] , D. Dolák [-] , K. Bucek [-] , M. Kokšál [-] , Z. Špimr [-] (80. M. Klymov [-] ) , J. Beneš [-] , S. Rous [-] , F. Laki [-] , J. Kučera [-] , L. Vondruška [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Ciprian [-] (89. M. Ibl [-] ) , M. Krejča [-] (68. V. Šnidl [-] ) , M. Merhaut [-] , O. Čumpelík [-] , P. Hruška [-] , J. Pirkl [-] (82. D. Barčot [-] ) , M. Farkas [-] , J. Nejedlý [-] , V. Horský [-] , P. Barčot [-]

ŽK: 84. D. Dolák , 93. M. Kokšál .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefara Milan - BLOKEŠ Ondřej, LIPRT Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Matěj Pudil
Tip experta: výhra hostů

Tatran je doma silný tým, ale tady musím dát dvojku. Věřím, že šťastnější bude tým od Berounky a domu si povezeme tři body.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích