1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředelské béčko pálilo šance a z Kněževsi veze jen bod


Branky


14

Kněževes se nenachází v dobrém rozpoložení a během prvního poločasu proti hředelskému béčku přibyli na seznam zraněných další dva hráči. A bohužel pro domácí se jednalo o dvě opory. Rezervní tým hostí měl více ze zápasu, vytvořil si daleko více šancí, ale body se nakonec dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění klíčových hráčů

Oba týmy nastoupily k zápasu s velmi úzkým kádrem, ale na rozdíl od Tatranu, který do Mšeckých Žehrovic ani neodcestoval, se s tím oba aktéři tohoto utkání popasovali a k zápasu nastoupili. Kněževes musela řešit během prvního poločasu dvě velké nepříjemnosti. Z důvodu zranění musel ze hry odstoupit v 28. minutě Plaček a pár minut po něm ze stejného důvodu kapitán Vrábík.

 

To nic ale neměnilo na tom, že ve 30. minutě šla Kněževes do vedení. Rychlé rozehraní od vlastní branky, po kterém následoval dlouhý pas do středu hřiště. Tam se míče chopil Žemlička st. a nasměroval si to do nekoncentrované obrany soupeře. Na branku postupoval s míčem jako buldok, na zádech podržel dva bránící hráče a krásnou střelou k tyči otevřel skóre - 1:0.

 

Hosté měli o něco více ze hry, dostávali se do šancí, ale koncovka nebyla vůbec dobrá. Domácí přežili samostatný nájezd Zilchera nebo dobrou šanci Bechnera. Především po odstoupení dirigenta kněževeské defenzivy to vypadalo pro hosty dobře, ale na vyrovnání se dlouho čekalo. Už se zdálo, že do kabin půjdou s těsným náskokem domácí, ale opak byl pravdou. V nastavení se k přímému kopu těsně za vápnem postavil Schwendt a krásnou technickou střelou přes zeď nedal Lennerovi šanci - 1:1.

Lenner vychytal bod

Kněževes měla před sebou velmi těžký úkol. Bez svých zraněných hráčů, které nahradil mladík Barna a nestárnoucí Vambera, musela čelit ofenzivní síle hostí. Domácí přežili několik šancí z první půle a na pozoru se museli mít i ve druhém poločase. Do samostatného nájezdu po pasu Bechnera se dostal Schwendt, ale na Lennera nedokázal vyzrát. Další velkou šanci měl Bechner, ale v tomto zápase se mezi střelce nedokázal zapsat.

 

Právě brankář Kněževsi byl důvodem, proč se body nakonec dělily. Kněževes si dokázala v průběhu utkání také vytvořit pár dobrých příležitostí, ale ani provizorní brankář David Minařík za svá záda žádnou další střelu nepustil. Hředelské béčko dohrávalo necelou půl hodinu zápasu v deseti, když Zilcher musel odjet dříve z utkání do zaměstnání. Kněževes početní výhodu do konce utkání nevyužila, ale bod z tohoto těžkého zápasu pro domácí nemůže být ztrátou.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, trenér: Své hodnocení zápasu musím začít poděkováním všem hráčům, kteří do zápasu v našem mužstvu zasáhli. Už tak zraněními oslabený náš tým zasáhla další rána. Během třiceti minut jsem musel střídat naše dva klíčové hráče Honzu Plačka a Honzu Vrábíka z důvodu zranění. Do zápasu naskočili dva naši hráči, kteří jsou svým věkem spíše mými trenérskými kolegy, ale svou obětavostí a kněževeskou duší nechat na hřišti vše nám velice pomohli. Za soupeře nastoupili kluci jako Zdenda Schwendt a Denis Bechner, kteří mají zkušenosti s vyššími soutěžemi. Celý mančaft zápas poctivě odpracoval a zaslouží si ode mě pochvalu. Ještě bych chtěl podotknout, že můj mančaft dohrává soutěž i s hráči staršího věku. Béčko Hředel k nám přijelo s jedním náhradníkem a když musel jejich hráč půl hodiny před koncem zápasu odjet do zaměstnání, tak dohrávali v deseti lidech. I když byly před zápasem na obou stranách personální problémy, tak ani jedno mužstvo nenapsalo, že se k zápasu nedostaví. Ano, může se stát nějaká epidemie v mužstvu doložena lékařskou zprávou, ale musí to mít nějaký důvod. Toto jednání fotbalu neprospívá a soutěž negativně ovlivňuje.

FK Hředle B
Zdeněk Schwendt, záložník: lux připr. hřiště, hrálo se na něm nádherně. utkání pálení našich šancí, jednu za druhou. měli jsme vyhrát, ale bohužel se nám nepodařilo přidat druhý gól. na druhou stranu jsme ani další gól nedostali, a tak jsme si s Kněževsí body rozdělily. měli jsme více šancí než soupeř a zasloužili jsme si vyhrát, ale to bychom museli dávat góly.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - J. Žemlička [-] , J. Žemlička [-] (74. V. Kyncl [-] ) , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] (35. E. Vambera [-] ) , L. Malafa [-] , J. Plaček [-] (28. M. Barna [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Šefara [-] , P. Čihař [-]

FK Hředle B
D. Minařík [-] - P. Sajner [-] , D. Bechner [-] , Z. Schwendt [-] , D. Zilcher [-] , B. Amauwah [-] , M. Vodrážka [-] , J. Loder [-] , D. Brož [-] , M. Dolejš [-] (46. D. Kroupa [-] ) , M. Somol [-]

Hráči zápasu: L. Lenner - Z. Schwendt .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: KABOUREK Jiří - LIPRT Roland (N), HRBEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Trejbal
Tip experta: výhra domácích

Body zůstanou v Kněževsi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích