D. Roušavý 21.
J. Husák 36.
J. Jůna 87. (vl.)
3:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Městečko přišlo v závěru smolným vlastním gólem o vítězství nad Tatranem


Branky


21. D. Roušavý , 36. J. Husák , 87. J. Jůna (vl.) - 47. P. Šnídl , 55. J. Jůna , 74. P. Šnídl
14

Tatran znovu řešil problémy se sestavou, ale narozdíl od minulého kola k utkání nastoupil. Městečko tak mohlo sehrát s rakovnickým týmem vyrovnanou partii a již před zápasem bylo jasné, že se bude jednat o vyrovnané utkání. Tatran si vytvořil dvougólový náskok, který Ohnivci dokázali ve druhém poločase smazat a získat vedení na svou stranu. Vítězství bylo blízko, ale o dělbě bodů nakonec rozhodl smolný vlastní gól v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivnější Tatran

První čtvrt hodina utkání nabídla velkou šanci na obou stranách. Krásnou uličku za obranu dostal Gabriel, ale tváří v tvář Červenému branku trestuhodně přestřelil. Na druhé straně se do šance dostával D. Dolák, ale nadvakrát nebyl úspěšný a nakonec rozvlnil pouze boční síť. Skóre se poprvé měnilo ve 21. minutě. Nadvakrát odvrácený centr Jakuba Husáka se dostal na hranici vápna k Roušavému, který si připravil míč a mířil přesně k tyči - 1:0.

 

Tatran měl na svém skvěle připraveném hřišti více ze hry, ale po půl hodině mohl děkovat zkušenému brankáři ve svých řadách. Urban pálil zpoza vápna k tyči, ale Červený povedený pokus hostujícího matadora vytáhl konečky prstů skvělým zákrokem mimo tři tyče! Ve 36. minutě domácí své vedení navýšili. Přímý kop ze zhruba dvaceti metrů poslal Jan Husák přes zeď a gólman Abrahám pouze přihlížel, jak padá pokus domácího útočníka do branky - 2:0.

 

V závěru poločasu mohli hosté snížit po brejkové situaci, ale obdobně jako v předešlých šancích chyběla v koncovce přesnost. Zelenobílí šli do kabin s dvougólovým náskokem, ale vyhráno ještě rozhodně neměli.

Skvělý obrat zastínil vlastní gól

Městečko vstoupilo do druhého poločasu nejlépe, jak jen mohlo, a rychlým kontaktním gólem se vrátilo do zápasu. Přesný centr Prokopa z pravé strany mířil na hranici malého vápna, kde operoval Šnídl a míč uklidil přesně k zadní tyči - 2:1. Inkasovaný gól jakoby domácí položil a hřiště bylo plné Ohnivců. Šnídl poslal svůj lob příliš vysoko a Gabriel po krásném individuálním uvolnění pálil též nad. Zanedlouho se ale hosté mohli radovat.

 

Centr z pravé strany prodloužil Urban na hranici malého vápna za sebe, kde stál ve správný čas na správném místě Jůna a bylo vyrovnáno - 2:2. Městečko bylo při chuti a nadále větralo obranu svého soupeře. Technickou střelou zpoza vápna se prezentoval Čermák, ale jeho pokus zastavila tyč! V další gólovce podržel svůj tým skvělým zákrokem na brankové čáře velezkušený brankář Červený.

 

V 74. minutě se znovu měnilo skóre, když svůj tlak zužitkovali hosté a prolomili střelecké trápení. Šnídl zahrával přímý kop z velkého úhlu a dělovkou na přední tyč zaskočil Červeného, který míč vytěsnit nedokázal - 2:3. Definitivní pojistka mohla přijít v poslední desetiminutovce, ale stoprocentní tutovku z bezprostřední blízkosti spálil čerstvý Zinko. A tak přišel trest...

 

V 87. minutě zahrávali domácí rohový kop. Centr od praporku přeletěl chumel hráčů, což nečekal na zadní tyči Jůna, od kterého se míč nešťastně odrazil za brankovou čáru - 3:3. Smolný gól nakonec znamenal nerozhodný stav a body se po zajímavém zápase dělily.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Jan Husák, útočník: V týdnu jsme opět řešili, zda nás vůbec bude jedenáct. Problémy se sestavou pokračují. Nakonec jsme nastoupili a první poločas se odehrával v naší režii. Vedení 2:0 mohlo být klidně i vyšší. Druhý poločas jsme nepochopitelně upustili od toho, co nám vycházelo v poločase prvním. Soupeř byl více na míči a vytvářel si šanci za šancí. Městečku se podařilo otočit zápas a my byli nakonec rádi za remizu 3:3, když si hosté v závěru vstřelili nešťastnou vlastní branku. Nepovedenou sezonu se pokusíme trochu vylepšit v poháru, kde jsme stále ve hře a pokusíme se na něj dobře připravit.

SK Ohnivec Městečko
Michal Čermák, záložník: Do zápasu jsme vstoupili vlažně a domácí jsme si v první půli, i přes některé šance, nechali odskočit na rozdíl dvou branek. Do druhého poločasu jsme vysunuli napadání, začali jsme hrát aktivněji a vyplatilo se. Dostali jsme Tatran pod tlak a výsledkem byly zasloužené tři góly. Výsledek jsme otočili z 0:2 na 3:2 v náš prospěch. Klíčové bylo, že jsme neodskočili do dvoubrankového vedení, neproměnili jsme vyložené gólové příležitosti a v závěru jsme bohužel inkasovali na konečných 3:3 po smolném odrazu. Vzhledem k průběhu utkání je remiza nakonec asi spravedlivá.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
M. Červený [-] - D. Roušavý [-] , D. Dolák [-] , M. Klymov [-] , J. Husák [-] , J. Husák [-] , M. Kokšál [-] , O. Jelínek [-] , F. Laki [-] , J. Kučera [-] , L. Vondruška [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - Q. Gabriel [-] , P. Šnídl [-] , V. Hlavatý [-] , J. Jůna [-] , V. Prokop [-] (86. J. Ryba [-] ) , V. Zelenka [-] (46. J. Vician [-] ) , M. Čermák [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , T. Heger [-] (72. A. Zinko [-] )

Hráči zápasu: J. Husák , M. Červený - J. Urban , V. Prokop , P. Šnídl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Doubrava Jakub - LIPRT Tomáš, ŽEMLIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích