2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2024 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby Milevska s Mirovicemi rozhodl domácí Hušek


Branky


14

Další zajímavý duel se v rámci třicátého kola odehrál v Milevsku, kam dorazily Mirovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj!

V Milevsku se na nic nečekalo a první branky se přítomní diváci dočkali už po dvou minutách hry, kdy poslal domácí tým do vedení Jakub Kortan. Hosté z Mirovic však nelenili a v samotném závěru prvního poločasu přinesl vyrovnávací branku zkušený Petr Dolejš. Rozhodující gól tak přišel až v 69. minutě! Hosté rozehrávali rohový kop, po kterém se domácí dostali do rychlého protiútoku, na jehož konci stál čtyřiadvacetiletý Jan Hušek, na jehož střelecký pokus brankář Čejdík nedosáhl. 

V Milevsku, kde se postupem času výrazně "přitlačilo na pilu", tak nakonec zvítězili domácí vzduchotechnici, kteří tak přerušili hostující sérii Mirovic, která se týkala jarní neporazitelnosti ve venkovních zápasech. 



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Mirovice mají kvalitní kádr a na hřišti to bylo vidět. Z jejich předchozích zápasů jsme věděli o jejich síle ve vzduchu, rychlých hráčích po krajích a o silné dvojici Dolejš – Viták kteří hrajou za sebou a umí si v lajně vyhovět. Tomu jsme pak i v průběhu museli upravit některé obsazení našich hráčů, protože Mirovice začali trochu jinak než jsme čekali.. Směrem do defenzívy jsme se v posledních kolech zlepšili, ale zase uděláme hroznou chybu při gólu na 1:1 ve 45min a tím jsme si zápas zbytečně zkomplikovali.

SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Derby se vším všudy. Od první do poslední minuty se pořád něco dělo. Pro nás s hořkým koncem, ale pochvalou pro celé mužstvo. Byli jsme připraveni na domácí mužstvo, ale vše se nám zatřáslo hned s prvního útoku. Nebyla to naše chyba ani dovednost domácích, ale stalo se. My měli dost času na to se dostat zpět do utkání. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu, díky P. Dolejšovi. Povedlo se. Ve druhé půli se hra zase přelévala sem tam. Bohužel se začalo i na obou stranách přiostřovat. Myslím si, že se tomu dalo předejít. Rozhodující gól? Rychlí přechod domácích po našem rohu. Posouzení situace? Rád se budu mýlit. Jedeme dál, soupeři gratulujeme. Těší mě množství našich fanoušků na tribuně. Děkujeme za podporu. Ale mám i vzkaz, pro naše kotelníky. Prohrát se dá i s grácií.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - R. Bártík [-] (82. K. Süsmelich [-] ) , A. Kotrba [-] , T. Vakoč [-] , J. Hadáček [-] (89. V. Baštýř [-] ) , V. Přibyl [-] , J. Kortan [-] (62. D. Petřík [-] ) , O. Souček [-] (86. M. Hejl [-] ) , M. Volf [-] , J. Hušek [-] (74. J. Marvan [-] ) , T. Pich [-]

SK Mirovice
Z. Čejdík [-] - P. Dolejš [-] , J. Viták [-] , M. Viták [-] , K. Mařík [-] , M. Štochl [-] , A. Husar [-] , T. Vondrák [-] , J. Císař [-] , R. Převrátil [-] (80. J. Král [-] ) , O. Kocourek [-]

ŽK: 54. R. Bártík - 38. M. Viták , 86. P. Dolejš , 88. J. Císař .
Hráči zápasu: M. Volf .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: MROSKO Tomáš - LEIŠ Filip, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Lukáš Lízal
Tip experta: výhra domácích

Jestliže Milevsko využije svůj pohyb a poradí si s osobními souboji s důraznými Mirovicemi, může pomýšlet na zisk tří bodů.

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích