Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 13:30

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník rozhodl o vítězství nad Semicemi ve druhé půli


Branky


23

V protivínském azylu přivítaly Semice druhý Olešník, který chtěl udržet svojí výbornou pozici v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Faktor Lafata

Od prvních minut se v Protivíně hrál pohledný zápas, který si pro fanoušky připravoval jednu šanci za druhou. Domácí mohli jít do vedení po nařízeném pokutovém kopu, ten však Radek Veleman neproměnil. Na řadu tak přišli hosté a Olešník poslal ve 24. minutě do vedení Jakub Martinec, který překonal brankáře Dvořáčka. Semice si ovšem připravily rychlou odpověď a o čtyři minuty později vyrovnal ranou ze střední vzdálenosti Pavel Keclík. Hosté si mohli do konce poločasu vzít vedení zpět na svojí stranu, proti však byla domácí obrana společně s výborně chytajícím Dvořáčkem. 

O osudu utkání tak rozhodl druhý poločas. Domácí nedokázali využít své šance a zákonitě tak přišel v 61. minutě trest. Střídající Lafata nejprve našel přesnou přihrávkou Martina Miklíka, který navrátil hostům vedení a následně sám exligový útočník David Lafata poslal hosty v 67. minutě do dvoubrankového trháku. Domácí se snažili o zvrat nepříznivého stavu utkání, výsledkem však byl pouze druhý gól Martina Miklíka, který opět využil Lafatovy přihrávky.

Faktor Lafata tak rozhodl sobotní utkání ve prospěch Olešníku, který tak po vítězství 4:1 získal všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Věděli jsme, že půjde o těžké utkání a to i vzhledem k tomu, že nám chybělo hodně hráčů. Myslím si ale, že zápas nebyl z naší strany, i přes výsledek 1:4, tak špatný. V první půli jsme neproměnili pokutový kop a po vedoucí brance Olešníku jsme stihli do konce poločasu ještě vyrovnat. Ve druhé půli jsme měli nějaké šance a to samé Olešník. Ten však držel na uzdě Dvořáček. Pak ale nastoupil faktor Olešníku David Lafata, kterému stačilo třicet minut k tomu, aby rozhodl zápas. Olešník byl sice po celé utkání lepším týmem, herně jsme však tolik nepropadli a muselo jít tedy pro fanoušky o velmi atraktivní utkání.




Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Keclík [-] , F. Blažek [-] , D. Buchtele [-] , L. Holub [-] , Š. Hrdlička [-] , J. Micka [-] (88. D. Šourek [-] ) , R. Veleman [-] , P. Listopad [-] , J. Hrala [-] , M. Kačírek [-]

FK Olešník
O. Cihla [-] - J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , M. Beko [-] (59. D. Lafata [-] ) , T. Vrážek [-] (74. J. Turek [-] ) , J. Martinec [-] (88. A. Píša [-] ) , M. Pavlík [-] , M. Miklík [-] , J. Tlapa [-] (78. P. Knietel [-] ) , L. Vojta [-] , D. Heller [-]

ŽK: 82. P. Knietel .
Hráči zápasu: D. Lafata .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - KOLLMANN Jaroslav, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Pavel Tůma
Tip experta: výhra hostů

Zde rozhodne kvalita olešnického týmu, tipuji porážku domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů