Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 15:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín naděloval Třeběticím


Branky


18

Další desetigólové utkání se odehrálo v Protivíně, kam zamířily Třebětice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

V Protivíně se na nic nečekalo a už po pěti minutách vedli domácí o dvě branky, když brankáře Zejdu překonal nejprve Adam Petr a následně i Zbyněk Vorel. Protivín dva rychlé góly nakoply a do tříbrankového trháku poslal domácí v 17. minutě Patrik Hrachovec. Hosté se sice rázem dočkali snížením v podání Jaroslava Cecha, tříbrankový náskok však rychle domácím vrátil svojí druhou brankou v utkání Patrik Hrachovec, který tak stanovil konečný poločasový stav.

Drama?

Hosté ovšem neskládali své zbraně a ve 48. minutě vstřelil druhou branku v utkání Jaroslav Cech. O čtyři minuty navíc byli hosté ještě veselejší, když nepovedené autové vhazování domácích přineslo Třeběticím kontaktní branku kapitána Romana Nehyby. Hosté se hnali za vyrovnáním a to se mohlo dostavit po hodině hry. Domácího brankáře Váverku však zachránilo břevno. Na řadu tak přišli domácí a konkrétně Patrik Hrachovec, který převzal otěže utkání do svých rukou. Třiadvacetiletý hráč Protivína vstřelil v rozmezí třinácti minut tři góly a rozhodl tak o vítězství svého týmu poměrem 7:3. 



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: V utkání bohatém na branky a šance se diváci, vzhledem k hokejovému semifinále MS jen 100, nenudili. Rychle jsme vedli o 3 branky a předháněli jsme se v zahazování vyložených příležitostí. Soupeř snížil ale do poločasu jsme znovu odskočili na rozdíl 3 branek. V úvodu druhého poločasu naše obrana nabídla hostům dvě šance jako na stříbrném podnosu a ti je okamžitě využili a snížili na rozdíl jedné. Museli jsme střídat 3 hráče pro zranění, trochu jsme vypadli z role a hosté ucítili šanci. Pak se všem orosilo čelo, když střela hostujícího kapitána olízla břevno Váverkovy branky, ale byla to jejich labutí píseň. A začala one man show rychlého Hrachovce, který se výbornými náběhy dostával za hostující obranu a tentokrát neomylně zakončoval. Výsledkem bylo jeho 5 branek v síti soupeře, což se nestává každý den. Vysoké vítězství ale kalí velký počet zraněných hráčů. Nestává se často, aby během několika minut museli odejít 3 hráči pro zranění.

FK Sokol Třebětice
FB FK Třebětice: Dnes byl Protivín nad naše síly. Prohráváme stejným výsledkem jako vítězí naše hokejová reprezentace proti Švédsku.



Sestavy


FK Protivín
P. Váverka [-] - M. Nedvěd [-] , V. Štěpka [-] (46. J. Pícha [-] ) , A. Petr [-] , D. Bečvář [-] , T. Zeman [-] , D. Bečvář [-] , P. Hrachovec [-] , Z. Vorel [-] (62. M. Říha [-] ) , M. Zach [-] , J. Polanský [-] (60. D. Stropnický [-] )

FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - R. Tříletý [-] (83. D. Kelbler [-] ) , F. Solař [-] , J. Cech [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] (25. L. Gall [-] ) , P. Švarc [-] , R. Nehyba [-] , V. Havlík [-] , V. Švarc [-] (74. F. Nehyba [-] ) , V. Habr [-]

ŽK: 19. D. Bečvář , 81. A. Petr , 91. M. Říha - 56. M. Trávníček , 80. V. Habr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - BRYCH Jiří, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Josef Bron
Tip experta: výhra domácích

Protivín doma umí a Třeběticím se na jaře nedaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích