0:7
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři červené a sedm branek! V Týně se jiskřilo a body odvezl Junior


Branky


10. T. Janoch , 12. K. Krejčí , 27. L. Maxa (vl.) , 44. T. Bílý , 48. R. Zahrádka , 73. D. Míčka , 79. J. Máška
17

Nevídanou fotbalovou podívanou zažili fanoušci Olympie, která na svém stadionu přivítala Junior. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červený mariáš

O osudu utkání bylo na půdě Týna rozhodnuto do půl hodiny hry. Domácí museli již v 9. minutě řešit první personální ztrátu, která se dostavila v podobě vyloučení Lukáše Gutwirtha. Přesilovku proti deseti dokázaly Strakonice navíc rázem využít, když se nejprve prosadil navrátilec do juniorské sestavy Tomáš Janoch a o dvě minuty později překonal brankáře Kubíka i Karel Krejčí

Hrůzostrašný start pro domácí neznal konce a ve 23. minutě viděl červenou kartu také brankář Ondřej Kubík a Týn rázem musel dohrávat o devíti. Následoval navíc stejný scénář a ihned po vyloučení dokázali hosté skórovat. Strakonice poslal do tříbrankového trháku vlastní brankou Lukáš Maxa. Poslední branku prvního poločasu si přichystal ve 44. minutě Tom Bílý.

Sedm!

Druhý poločas pokračoval tam, kde skončil ten první a ve 48. minutě přidal pátou branku Strakonic kapitán Junioru Tomáš Zahrádka. Poslední dvě branky utkání si Junior přichystal až do závěrečných minut, kdy nejprve v 73. minutě překonal brankáře Škvařila Dominik Míčka a gólový účet zápasu uzavřel Jiří Máška.

Junior tak nakonec zvítězil nad Olympií 7:0 a jedinou kaňkou na dobrém výkonu Strakonic bylo vyloučit Toma Bílého, který v 54. minutě viděl druhou žlutou a následně i červenou kartu. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Roman Hřib - trenér: V prvních pěti minutách zápasu jsme měli dvě velké šance Štosem a Vaníčkem, ale stav se nezměnil. Naopak v 9 minutě po bežeckém souboji Gutwitrh fauloval, šel ven, a bylo po zápase. K tomu přišlo další vyloučení golmana Kadlece. Těšili jsme se na hezký fotbal na krásně připraveném hřišti, bohužel se to pak jen dohrávalo. Ale i v podčíslení jsme si vytvořili asi pět šancí, ale nespadlo nám tam nic. Pak jsme pustili do zápasu i další mladé kluky, aby získali aspoň nějaké zkušenosti. Dostali jsme doma nálož, budeme bojovat o body příště se Semicemi.

FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Zápas v Týně jsme si užili a s chutí si zastříleli. Začátek byli domácí více na balónu a pak přišel náš rychlý brejk a červená karta na unikajícího Bílého. Z trestného kopu jsme dali na 1:0. Za chvíli znovu utekl Bílý a přišla druhá červená karta pro domácího brankáře. Od té doby se hrálo podle našich not a přidali jsme ještě šest gólů. Zrodila se naše nejvyšší výhra v sezóně. Hráče chválím za neustálou aktivitu a chuť i za rozhodnutého stavu výsledek navýšit.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
O. Kadlec [-] - L. Mravec [-] , L. Gutwirth [-] , J. Meidl [-] (71. F. Ullrich [-] ) - L. Maxa [-] , M. Procházka [-] (24. D. Škvařil [-] ) , J. Hudeček [-] , F. Vaníček [-] , V. Dobal [-] , R. Štos [-] (62. M. Beránek [-] ) - T. Houska [-] (79. M. Pešta [-] )

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - T. Janoch [-] , S. Legdan [-] , D. Míčka [-] (76. L. Zvonek [-] ) , L. Fajtl [-] , K. Krejčí [-] (83. M. Linhart [-] ) , B. Kubeš [-] , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] , L. Pomej [-] (62. J. Máška [-] ) , J. Smola [-]

ŽK: 29. T. Bílý . ČK: 9. L. Gutwirth , 23. O. Kadlec - 54. T. Bílý .
Hráči zápasu: T. Janoch .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kaštánek Libor - PRAVDA Luboš, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Josef Bron
Tip experta: výhra domácích

Straky hrají na jaře solidně, ale nás doženou naši fanoušci k vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů