D. Širhal 23. (vl.)
M. Stuchlík 82.
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň ztratila v Dražicích, o domácím vítězství rozhodl Matyáš Stuchlík


Branky


23. D. Širhal (vl.) , 82. M. Stuchlík - 46. F. Radosta
18

Dražice se v sobotu dočkaly parádního vítězství, které získaly proti třeboňské Jiskře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdina Stuchlík

Hosté sice drželi v úvodu utkání míč více na svých kopačkách, jako první se ovšem prosadili domácí. Chyba Třeboně přinesla nakonec hostující branku Davida Širhala, který se, ke smůle Třeboně, prosadil do vlastní sítě. Domácí vstřelená branka nakopla, další gól se však Dražicím přidat nedokázaly. Zákonitě tak musel přijít trest a ve 46. minutě vyrovnal stav utkání Filip Radosta.

Čas pomalu plynul a zdálo se, že si týmy body nakonec rozdělí. V 82. minutě však domácí vrátil do vedení Matyáš Stuchlík, který využil povedené přihrávky Turka. Dražice tak nakonec zvítězily poměrem 2:1 a připsaly si velmi důležité body v cestě za záchranou soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Vlastimil Stuchlík - vedoucí mužstva: Musím být po dlouhé době velmi pozitivní. Dostali jsme se do vedení a po první půli jsme mohli mít náskok klidně 3:0, bohužel se tak nestalo. Hosté využili na začátku druhého poločasu naše zaváhání, vyrovnali a následně se týmy ve svých šancí střídaly. V závěru jsme ale vstřelili branku tři body a po dlouhé době tedy můžeme oslavit tříbodové vítězství.

TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a drželi více míč do 22. minuty. Bohužel v křídelním prostoru na soupeřově polovině jsme přišli o míč a po několika odrazech jsme namazali soupeři zpětnou přihrávkou a korunovali jsme celou situaci vlastní brankou. V druhém poločase jsme jasně dominovali ve hře a kombinaci. Hned v úvodu jsme vstřelili vyrovnávací branku. Náš útok však narážel na tvrdou obranu soupeře a neuměli jsme si s tím poradit. To byl důvod, že jsme nepřidali další góly. V 82. min. z výkopu od brankáře jsme prohráli souboj o míč a soupeř nás potrestal podruhé. Z výsledku jsme zklamaný, opět to musíme odčinit na domácím hřišti proti Milevsku.



Sestavy


TJ Dražice
J. Počinek [-] - A. Sváček [-] , M. Stuchlík [-] (94. T. Hořejší [-] ) , T. Běhoun [-] (71. J. Stuchlík [-] ) , M. Mareš [-] (91. R. Cápek [-] ) , D. Štecher [-] , M. Veselý [-] , J. Turek [-] , J. Štecher [-] , O. Hornát [-] , V. Studenovský [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - V. Bouška [-] (82. O. Pitelka [-] ) , P. Tůma [-] , D. Širhal [-] , J. Kubata [-] , J. Vrána [-] (68. J. Schneider [-] ) , L. Hromádka [-] , D. Andres [-] , J. Zavadil [-] , M. Pánek [-] , F. Radosta [-]

ŽK: 63. M. Veselý , 66. J. Štecher , 72. V. Studenovský , 86. R. Cápek , 88. J. Počinek - 33. J. Kubata , 42. J. Zavadil , 63. P. Tůma , 91. M. Průcha .
Hráči zápasu: M. Stuchlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LEIŠ Filip - VOTAVA Pavel, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Josef Bron
Tip experta: výhra hostů

Po výpadku formy Třeboň opět zabere za tři body, Dražice musí pořádně fandit Krumlovu a Katovicím, pokud chtějí KP udržet.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích