1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z bojovného zápasu si odvezla Čkyně tři body


Branky


89. J. Miklas - 76. V. Turek , 82. A. Bujok
28

Jak aktéři utkání hodnotili?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Špát (hráč): Vůbec jsme nenavázali na minulé utkání. Bojovnost se nikomu upřít nedala, ale chyběla nám větší kvalita a odvaha hrát s míčem. Uchýlili jsme se k nakopávaným míčům, což vůbec na soupeře neplatilo. Úvod do zápasu jsme měli špatný, Čkyně byla aktivnější a jen zásluhou našeho brankáře bylo skóre bezbrankové. V dalším průběhu zápasu jsme hru vyrovnali, ale divák trpěl. Moc podařených akcí k vidění nebylo, bylo to utkání plné soubojů a oba týmy se snažili soupeře překonat dlouhými nákopy. Nám to nesvědčilo vůbec. Nakonec rozhodla standardní situace, při které jsme si špatně rozebrali hráče. Bod do tabulky by se hodil, bohužel jsme na něj nedosáhli. Další víkend nás čeká klíčový zápas, na ten se teď potřebujeme naladit a zvládnout ho především v hlavě a jako parta. Síla v týmu je, věřím, že sobotní mač dobře dopadne v náš prospěch.

SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Dnešní zapas nesmírně důležitý pro nás a zbytek sezóny. Újezd potvrdil, že je tým, který nedá kůži lacino. A my nemáme úplně dobrou bilanci s nimi. Kameňák má v útoku Honzu Greguše, který je výborný útočník a Kameňáku dělá body. V zápase se zranil ke konci poločasu. Přeji mu brzké uzdravení. Byl to boj, takový urputný fotbal. My jsme do poločasu zahodili penaltu a jednu šanci. Řekli jsme si v poločase, že to dnes zvládneme a stalo se. Povedla se nám jedna standardní situace, když Král našel Turka a ten nás dostal do vedení. Trochu jsme změnili rozestavení a dostali se více do hry. Vytvářeli jsme si šance a bohužel neproměnili nemožné . Naštěstí se nám povedlo zvýšit na 2:0, když Král krásně vyslal Tondu Bujoka a ten přeloboval golmana a konečně kromě asistencí si připsal premiérový gól. Ten nakonec rozhodl, když domácí v 89. min snížili. Více už se nestalo. Nutno podotknout, že Drnek chytil gólovou střelu z dálky a jednu tutovou šanci domácích. Podali jsme celkově týmový výkon, který tentokrát byl tříbodový. Děkuji všem klukům včetně lavičky za 100% nasazení a zodpovědný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Bílý [-] - V. Kotalík [-] (71. J. Červonyj [-] ) , J. Greguš [-] (45. A. Prokop [-] ) , M. Rezek [-] , M. Špát [-] , A. Černý [-] (46. J. Miklas [-] ) , J. Havlíček [-] , F. Zimek [-] , M. Štemberk [-] , J. Komberec [-] , M. Sadloň [-] (82. V. Žondecký [-] )

SK Čkyně
P. Drnek [-] - A. Bujok [-] , L. Chalupa [-] (68. J. Fiedler [-] ) , I. Pinke [-] (73. M. Miklas [-] ) , J. Král [-] , T. Děd [-] (61. D. Chvál [-] ) , G. Bujok [-] (52. J. Pešl [-] ) , M. Chalupa [-] , M. Kuta [-] , O. Červený [-] (86. P. Kalianko [-] ) , V. Turek [-]

ŽK: 60. M. Sadloň - 43. L. Chalupa , 88. M. Kuta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MROSKO Tomáš - JELÍNEK Ladislav, BARTONÍČKOVÁ Markéta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Za mě dělba bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Oba soupeři hrají podobný tvrdý fotbal. Pokud zopakují hráči Kamenného Újezda výkon ze Strunkovic, tak vyhrají.

Tip: výhra domácích