O výhře Vodňan rozhodl Jaroslav Volmut


Branky


28

Po dobrém výkonu a smolné prohře v minulém kole chtěli Borečtí doma naplno bodovat a vzdálit se tak sestupovým příčkám. Proti byly Vodňany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Už od prvních minut se nehrál žádný extra fotbal. Ani jedno z mužstev se nikam moc nehnalo a domácí navíc postrádali větší přesnost v kombinaci. Hosté se pokoušeli o častější zakončení, to ovšem bylo velmi nepřesné. Ve 30.min se po sérii hlaviček dostal ke skákajícímu míči hostující Jaroslav Volmut a střelou do šibenice poslal hosty do vedení 0:1. Poté přeci jen převzali iniciativu domácí a snažili se o útočné kombinace ty ovšem končili často už v zárodku důsledkem časté nepřesnosti. Za zmínku tak stojí pouze kombinace R. Horejše s V. Baščevanem, kterou prvně jmenovaný zakončoval střelou z vápna, gólman hostí ji vyrazil a poradil si i s následnou dorážkou J. Franka. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

 

Druhý poločas

Do druhé půle šli domácí s tím, že musí vše zlepšit a zkusit zápas otočit. To ovšem dostalo trhlinu už ve 47. min, kdy se do míče z dobrých 30 metrů opřel opět Jaroslav Volmut a vymetl opět šibenici 0:2. Vodňany se poté zatáhly a soustředily se na defenzivu. Přesto že měli domácí častěji míč na svých kopačkách, do zakončení se moc nedostávali a nebo bylo hodně nepřesné. Nejblíže snížení byl M. Leština, ale jeho hlavičku zastavilo břevno. Další střelu J. Franka zneškodnil opět dobře chytající J. Budín. Zápas tak skončil výhrou hostů 0:2 a Borek si tak opět zkomplikoval boj o záchranu.

 

Autor: R. HOREJŠ 



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš (hráč): Dnešní zápas jsme vůbec nezvládli. Kazili jsme většinu přihrávek i těch úplně jednoduchých a postrádali jsme nasazení, důraz a vůbec touhu chtít vyhrát a prosadit se v ofenzívě. Byl to remízový zápas, který rozhodly dvě životní střely hostující Jaroslava Volmuta. Za týden nás čeká sousedské derby v Hrdějovicích, kde se bude hrát o důležité tři body.




Sestavy


FK Borek
F. Moudrý [-] - M. Leština [-] , J. Čermín [-] - O. Hanžl [-] (57. M. Severa [-] ) - R. Horejš [-] - D. Šťastný [-] , M. Kocina [-] , K. Holzepl [-] , J. Frank [-] , J. Endlicher [-] , V. Baščevan [-] (61. D. Kříženecký [-] )

FK Vodňany
J. Budín [-] - J. Volmut [-] , T. Vokatý [-] , A. Hrynevich [-] (90. J. Svatoš [-] ) , K. Kukla [-] , M. Brož [-] , V. Protsiuk [-] , A. Iljushkin [-] , O. Benedikt [-] (85. S. Kubeš [-] ) , F. Bína [-] , O. Hudák [-]

ŽK: 44. O. Benedikt .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Ovčáček Josef - JELÍNEK Ladislav, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů