1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dvořiště loupilo díky kapitánovi v Sousedovicích. Kluci jsou namlsaní, teď chceme obrat Strunkovice hlásí kouč


Branky


28

Zápas pro nás přiblížili zástupci obou celků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Jan Hrach (hráč): V dalším zápase jsme chtěli na domácím hřišti naplno bodovat. Hráli jsme ze zajištěné obrany a spoléhali na rychlé protiútoky. Z jednoho takového jsme dali gól. Soupeř měl více míč na kopačkách a vytvořil si několik šancí. Bohužel soupeř v 41. minutě srovnal. Druhý poločas byl podobný jako první, kdy si oba týmy vytvořily nějaké šance. Soupeř proměnil v 84. minutě pokutový kop a vyhrál 2:1.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): "V první řadě bych chtěl pochvalit celý tým. Kluci zvládli těžký zápas, kdy soupeř opravdu dobře bránil, hrál zodpovědně zezadu a vyrážel do brejků. Z jednoho také udeřil. I tak jsme se snažili hrát to naše, být trpěliví a věřil jsem, že zápas zvládneme. Měli jsme tam šance. Buď to chytil domácí gólman, nebo jsme zakončili špatně. Povedlo se nám srovnat před poločasem. Do druhé půle jsme kluky nabádali hrát pořád stejně. Malinko jsme tam vypadli ze hry, kdy tam domácí měli pár závarů. Dokázali jsme otočit zápas, když se nám povedlo střídání. Čerstvý Dan Kuzma prošel ze strany do vápna, byl sražen a Šimon Štifter to propálil. Jsem opravdu rád, že jsme to zvládli. Byla doba, kdy jsme takové zápasy nedokázali dohrát a vyhrát. Ale opravdu v týmu panuje pohoda, kluci jsou namlsaní, poctiví a projevuje se to na hřišti. Teď nás čekájí Strunkovice. Určitě je chceme obrat a udělat domácím fanouškům radost."



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - J. Šourek [-] , F. Duba [-] , D. Petráň [-] , O. Šimek [-] , D. Marcinko [-] , J. Hrach [-] , D. Doležal [-] (81. J. Vítovec [-] ) , M. Hromíř [-] , O. Vaněček [-] , M. Glazunov [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - L. Jansa [-] , M. Rozhoň [-] , P. Pecha [-] , M. Urazil [-] (78. D. Kuzma [-] ) , J. Kubík [-] (73. T. Zeman [-] ) , Š. Štifter [-] , V. Aibl [-] , P. Fical [-] , P. Micák [-] (90. V. Lattner [-] ) , M. Tesař [-]

ŽK: 59. L. Jansa , 68. J. Kubík , 75. M. Urazil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TOMAŇ Lukáš - BRODSKÝ Ondřej, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů