Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorita probrala až poločasová přestávka. Blatná už pak na Zlatku nestačila


Branky


30

Blatná v první půli soupeře přehrála, pak se ale začali trefovat hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Blatenští, pro které by měl každý bod z tohoto utkání cenu zlata v boji o záchranu, byli celý první poločas překvapivě lepším mužstvem. Zatímco favorit zápasu ze Zlaté Koruny se od začátku utápěl ve zdlouhavém rozehráváním balónu ve středu pole, domácí po získání míče využili každou příležitost na rychlý a hlavně nebezpečný protiútok. A první takový přišel ve 14. minutě. Na pravé straně dostal přesnou přihrávku do běhu Kůst, postupoval sám na Votýpku, který mu však včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a jeho střelu skvěle vyrazil na roh. Po jeho rozehrání a zmatcích v hostující obraně se k míči dostal Hlaváč a zblízka dorazil míč do brány 1:0. Další šanci z kategorie vyložených měli Blatenští ve 23. minutě. Opět po pravé straně zatáhl balón Adam Bulka, přesnou nahrávkou našel před bránou nabíhajícího Říhu, který však ke smůle domácích netrefil z pěti metrů prázdnou bránu. Tlak domácích pokračoval a ve 27. minutě měli příležitost volného přímého kopu z dobré vzdálenosti těsně za vápnem. Míč si postavil Říha a jeho střela jen těsně minula pravou tyč Votýpkovy brány. Hosté si směrem dopředu za celý první poločas vypracovali pouze jednu příležitost ve 42. minutě. Po rychlé kombinační akci se ve vápně uvolnil Persán, byl podražen, ale píšťalka hlavní rozhodčí zůstala němá. Hosté se marně dožadovali pokutového kopu.

Druhý poločas

Do druhého poločasu jakoby přišlo z kabiny úplně jiné mužstvo hostů. Najednou začalo domácí přehrávat a přicházela jedna dobrá příležiost za druhou. Ale ještě předtím ve 49. minutě hosté přežili snad poslední vyloženou šanci domácích v zápase. Po levé straně unikl Barabáš, postupoval sám na Votýpku, ten se však zaskvěl dalším skvělým zákrokem a jeho umístěnou střelu vyrazil. Místo vedení domácích 2:0 přišla odpověď na druhé straně. V 51. minutě rozehráli hosté trestný kop do vápna, Wagner posunul míč lehce hlavou na Svobodu, před ním se otevřel volný prostor a přes domácího gólmana Chladnu propasíroval míč do brány 1:1. Další příležitost měl v 60. minutě Beránek. Po rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle a v 62. minutě přišel další sporný zákrok ve vápně na pronikajícího Persána. Paní rozhodčí opět nic. Vedoucí branky se hosté přece jenom dočkali v 64. minutě. U pravé postranní čáry byl faulován Konečný. Trestný kop rozehrál do vápna Kroneisl, na který si naběhnul Wagner a hlavou nedal domácímu gólmanovi šanci 1:2. O 5 minut později už to bylo 1:3. Konečný pronikl po pravé straně až ke koncové čáře, odtud poslal balón na malé vápno, kde nabíhající Voráček už neměl problém poslat míč do sítě. Další tutovka hostů přišla v 72. minutě. Šebelka poslal z levé strany centr na zadní tyč, odtud vracel Kroupa míč pod sebe na Krále, který však snad z jednoho metru přestřelil bránu. V 77. minutě se do dobré příležitosti dostal hlavně ve druhé půli velice dobře hrající Konečný, když na něj propadl centr z levé strany, ale vstřelit branku mu nebylo přáno, protože mu do střely směřující do brány na poslední chvíli skočil vracející se obránce. V 89. minutě měli domácí výhodu volného přímého kopu, ze kterého nic nevytěžili, naopak přišel rychlý kontr hostů. Persán unikl po levé straně, poslal míč podél celé brány, který se dostal po několika odrazech ke střídajímu Matúšovi, který s přehlem zkušeného harcovníka poslal střelou po zemi míč k pravé tyči branky Blatenských po čtvrté 1:4.

 

Autor: Pavel Ďuriš



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
Václav Beránek (hráč): Věděli jsme,že nás čeká mužstvo které hraje o udržení v soutěži a taky to tak v prvním poločase vypadalo.Domácí byli lepším týmem.Vyhrávali souboje měli odražené míče.My jsme byli všude pozdě.O poločase jsme si v kabině něco řekli k výkonu a druhej poločas byl úplně o něčem jiném.Hned v úvodu nás jestě Votýpka podržel při tutovce domácích.V 51 minutě Svoboda vyrovnal na 1:1.Vyrovnávací branka nás uklidnila a soupeře jsme začli přehrávát a dominovat na hřišti.V 64 minutě nás do vedení poslal Wagner a o pět minut později navýšil skóre Voráček a konečnou 4 branku vsítil nestárnoucí Matúš.V dalším zápase,na který se všichni těšíme přivítáme ambiciozní Planou u ČB.



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - J. Maleček [-] (36. V. Bulka [-] ) , Š. Voříšek [-] , A. Bulka [-] , Š. Říha [-] (84. F. Outlý [-] ) , M. Šimůnek [-] , M. Kůst [-] (74. J. Outlý [-] ) , J. Levý [-] , J. Barabáš [-] , V. Bláha [-] , M. Hlaváč [-]

SK Zlatá Koruna
M. Votýpka [-] - M. Svoboda [-] , M. Kollár [-] , M. Kroupa [-] , J. Wagner [-] - L. Voráček [-] (72. M. Král [-] ) , F. Persán [-] , M. Kroneisl [-] , J. Šebelka [-] - V. Beránek [-] (86. L. Matúš [-] ) , L. Konečný [-]

ŽK: 41. Š. Říha , 42. M. Kůst , 72. J. Levý - 43. F. Persán , 67. V. Beránek .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Průchová Nikola - JELÍNEK Ladislav, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů