3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitvu týmů ze spodku tabulky zvládl lépe Kameňák


Branky


30

Příště s Borkem už opravdu musíme vyhrát, vědí v Hrdějovicích. Naopak domácí si oddechli, hrozbě sestupu (prozatím) utekli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hosté chtěli hrát ze zajištěné obrany a to od začátku celkem fungovalo. Šli i brzy do vedení díky Kaislerovi, ale zanedlouho domácí vyrovnali Prokopem. Následně hosté šli do vedení po dlouhém nákopu z přímého kopu z půlky hřiště do vápna, Kaisler vletěl mezi stopery a byl jediný kdo trefil míč, díky tomu hosté šli do vedení. Opět stav vydržel pouze 10 minut a domácí po pěkné přihrávce mezi obránce vyrovnali Miklasem.

 

Druhý poločas

Druhý poločas začali lépe domácí a byli i více na balónu, hosté nedokázali zlepšit hru a druhý poločas tahali za kratší konec. Jediné z čeho opravdu hrozili, byly standardní situace, ale těch moc druhý poločas nebylo a hlavně z nich tolik potřebný gól nepřišel. Proto přišel trest,  kdy domácí po autovém vhazování našli Šímu, který si tělem odstavil Tressla, následně přihrál Prokopovi a ten, i když měl před sebou dobře postaveného Kocha, vypálil nechytatelně na přední tyč. Více už zápas nenabídl. 

 

Autor: Miroslav Tressl 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Špát (hráč): Konečně utkání, ve kterém bereme plný bodový zisk. Tohle vítězství jsme potřebovali. Nutno ale říct, že bylo hodně vydřené a šťastné. Hrálo se hodně do těla se spoustou osobních soubojů. Zápas jsme si zkomplikovali opět tragickým vstupem do utkání, kdy jsme už od druhé minuty museli dotahovat. Brzy jsme sice srovnali, záhy jsme ale opět dostlali lacinou branku. Naštěstí pro nás ještě do půle bylo skóre znovu srovnané. Druhé dějství jsme začali aktivněji a byli častěji na míči i soupeřově polovině, nicméně gólových příležitostí bylo poskrovnu. Čtvrthodiny před koncem se ujala Prokopova střela zpoza šestnáctky, které zapadla přesně k pravé tyči. Hosté v závěru vrhli všechny síly do útoku a byli dlouhými nákopy nebezpeční. Branka už ale nepadla a tak jsme si po delším čase znovu užili vítěznou radost. Navíc v klíčovém zápase.

TJ Slavoj Hrdějovice
Miroslav Tressl (hráč): Byl to opravdu těžký zápas plný soubojů. Hrálo se celkem nahoru dolů, ale za druhý poločas si domácí vyhrát zasloužili. Ne že by byli o tolik lepší, ale rozhodně bojovali více než my. Je těžké hrát o záchranu ještě když vám opět zápas dochytal hráč z pole, myslím, že bojujeme co to jde, ale je to málo. Dostáváme góly z každé chyby, kterou uděláme a naopak se na góly opravdu hodně nadřeme. Snad se to zlomí teď doma s Borkem, který prostě a jednoduše musíme porazit, pokud se chceme zachránit!



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Oliva [-] - J. Miklas [-] (43. M. Šíma [-] ) , A. Prokop [-] , M. Rezek [-] , M. Špát [-] , A. Černý [-] , J. Havlíček [-] , F. Zimek [-] , M. Štemberk [-] (46. V. Kotalík [-] ) , J. Komberec [-] , M. Sadloň [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] (56. O. Lipold [-] ) - M. Tressl [-] , M. Sloup [-] , F. Záveský [-] (79. L. Peiger [-] ) , J. Koch [-] , M. Studnička [-] (71. F. Leiš [-] ) , L. Kaisler [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedvěd [-] , Z. Filípek [-] (64. M. Ridvan [-] ) , P. Voráček [-]

ŽK: 57. A. Prokop .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - PEČENKA Miroslav, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích