1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2024 17:30

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolňák jede! Odnesly to Strunkovice drahou porážkou v sezóně


Branky


23

Šlágr kola nezklamal, k vidění bylo napínavé utkání. Hostům nakonec zkomplikovalo situaci vyloučení a teprve podruhé v sezóně Blaník odešel z utkání bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miroslav Mottl (předseda Strunkovic): "Zajímavé,dramatické utkání, které rozhodl už v 8.minutě M.Urazil.V průběhu zápasu pak bylo několik dobrých šancí na obou stranách,ale gólmani byli bezchybní.R.Žurek dal jen břevno a v poslední minutě těsně minul.Domácí hráli obětavě a více chtěli vyhrát, což se jim nakonec splnilo."



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Co říct k zápasu. Jen to, že famózní jízda pokračuje. Ne, teď vážně (úsměv). Čekal nás těžký soupeř, skoro postupující do KP. Ještě dopoledne jsem řešil, jak to postavit. Chyběl nám Jirkal,Rozhoň,Fical,Tichý,Kouba a Mac Tesař nebyl vůbec fit. Tím bych chtěl poděkovat klukům z béčka, že nám šli pomoct aspoň na lavičku. Museli jsme obětovat ofenzivu, když na stopera šel Štifter s Micákem. Věděli jsme, že musíme být trpěliví, že šancí moc být nemusí, ale když to přijde, musíme nekopromisně trestat. Přišlo to hned v 8 minutě. Ury to trefil krásně. Byl to boj, zejména když hosté šli do deseti. Hnali se za vyrovnáním,ale ustáli jsme to. Kdybych měl někoho vyzdvihnout,tak jednotlivce dnes nemůžu. Dnes opravdu celý tým šlapal na jedničku,všechna chvála padá na všechny. Na celou kabinu. I když nám chyběli hráči,tak jsem i tak měl v sobě,že to jsme schopni zvládnout. Jak jsem už říkal nedávno. V týmu je neskutečna pohoda a přenáší se to na hřiště. Teď jedem do Čkyně. I tam budem chtít loupit.

TJ Blaník Strunkovice
Roman Žurek (vedoucí mužstva): Utkání se mně nehodnotí dobře, přišla dle mého zbytečná prohra. Gól jsme dostali už v 8 minutě, kdy po nešťastném odrazu našeho hráče se balon dostal k Urazilovi a ten nedal Vojtíškovi šanci. Do konce poločasu jsme si vytvořili my i domácí nějaké šance, ale bez gólového efektu. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, domácí pozorně bránili a vyráželi do rychlých protiútoků. Zlom nastal po našem vyloučení, kdy se kluci semkli a začali šlapat, Byly tam tak 3 gólové šance, které jsme ale nevyužili. V závěru už jsme hráli vabank ale asi bychom tentokrát nedali gól i kdyby se hrálo do druhého dne. Myslím, že spravedlivá by byla remíza, ale na to se nehraje. Jedeme dál a musíme se řádně připravit na další utkání..



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - T. Zeman [-] (91. R. Vosika [-] ) , M. Urazil [-] (80. M. Tesař [-] ) , P. Pecha [-] , M. Tesař [-] , Š. Štifter [-] , V. Aibl [-] , D. Kuzma [-] , P. Micák [-] , L. Jansa [-] , J. Kubík [-]

TJ Blaník Strunkovice
Z. Vojtíšek [-] - J. Brych [-] (46. K. Pícha [-] ) , V. Páník [-] (85. M. Honomichl [-] ) , D. Zoubek [-] , P. Beneš [-] , P. Hovorka [-] , R. Žurek [-] , J. Žurek [-] , F. Funda [-] , A. Kadlec [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 20. J. Kubík , 26. L. Jansa , 28. T. Zeman , 70. P. Pecha , 86. P. Micák - 26. D. Zoubek , 52. M. Dvořák , 66. J. Žurek , 79. V. Páník , 85. P. Hovorka . ČK: 69. J. Žurek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: ŠVEC Hynek - PEČENKA Miroslav, PÍSEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosty čeká třetí těžký soupeř v řadě. Bude to vydřené vítězství s body pro Blaník.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů