2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlice remizovala s Bavorovem, o výsledku rozhodl první poločas


Branky


26

V sobotu došlo na souboj Bavorova se Sedlicí, která na jaře předvádí parádní fotbalovou podívanou a očekával se tak v rámci dvacátého kola zajímavý duel

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po bodu

Ostrý start vnesl zápletku do dění na hřišti už po dvou minutách, kdy sudí Ťupa nařídil pokutový kop pro domácí, který s přehledem proměnil brankář Milan Vančát. Záhy se ale hosté radovali z vyrovnání, když za dalších šest minut propálil střelce první branky Dominik Folta. Šance se v pravidelném intervalu střídaly, a když se ve 32. minutě neprosadili hosté, tak přišla řada na domácí. Povedený centr si ve vápně našel Jiří Čabrádek, který ve 37. minutě vrátil domácím vedení. Ani tentokrát si však Sedlice jednobrankový náskok dlouho neužila a o dvě minuty později srovnal za hosty Patrik Krejčí

Druhý poločas už sice nepřinesl branku, ovšem nechyběl karetní mariáš a to hlavně v podání Bavorova, který šel v 65. minutě po vyloučení Krejčího do deseti. Když však ani zkušený Mikeš v závěru utkání nevyužil svojí šanci, skončilo utkání bez vítěze. Sedlice obrala Bavorov o body a po remíze 2:2 si upevnila čtvrté místo v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sedlice
Miroslav Petráš - vedoucí mužstva: Hosté se představili jako vyzrálé a kombinačně sehrané mužstvo a právem mu patří první místo. Je třeba ale také poznamenat, že mu chybí kázeň, neboť dostat 8 žlutých a 1 červenou kartu je slušný počin.

TJ Sokol Bavorov
FB Sokol Bavorov: Dnešní ubojovaná remíza. Zápas byl vyrovnaný plný soubojů. Šance na vítězný gól měli obě mužstva, myslím si, že remíza je celkem spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - M. Čapek [-] , J. Čabrádek [-] , J. Petráš [-] , P. Koutenský [-] , J. Michálek [-] (85. M. Zeman [-] ) - D. Dumský [-] , D. Janoušek [-] , M. Bálek [-] - Z. Mikeš [-] , J. Panuška [-] (61. J. Klíma [-] )

TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - M. Polanský [-] , R. Funda [-] , J. Varyš [-] (88. R. Oláh [-] ) , R. Tomek [-] , D. Šuba [-] , B. Begiri [-] , D. Folta [-] , D. Roučka [-] (46. M. Färber [-] ) , J. Funda [-] , P. Krejčí [-]

ŽK: 33. J. Panuška , 56. M. Čapek - 5. D. Folta , 20. J. Varyš , 45. J. Funda , 54. D. Šuba , 61. P. Krejčí , 65. J. Koutský , 75. R. Tomek , 91. M. Färber . ČK: 65. P. Krejčí .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ťupa Michal - HRUŠKA Miloš, KEŠNER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jiří Raba
Tip experta: remíza

Vedoucí tým tabulky to v Sedlici nebude mít vůbec jednoduché. Tipuji 2:2.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Doma jsou hoši ze Sedlice nebezpeční a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů