Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 13:30

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy rozhodly o vítězství nad Tatranem v první půli


Branky


24

Okresní derby se v sobotu odehrálo na půdě Stach, kam zavítala prachatická rezerva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ach ty rohové kopy!

První poločas převedly domácí Stachy parádní výkon, který korunovaly standardními situacemi. Konkrétně rohovými kopy, které domácím přinesly tři identické branky. Hosté si neporadili s domácí zimní posilou, Tomášem Fleišerem, který si třikrát našel centrovaný míč, třikrát překonal brankáře Priharu a zapsal tak povedený a zároveň první hattrick ve svém novém působišti. Na parádní první poločas navíc domácí navázali v 56. minutě, kdy čtvrtou branku Stach přidal Jiří Mánek.

Po hodině hry ovšem začali domácím docházet síly a v 61. minutě překonal kouzlo brankáře Šebánka Tomáš Balica. V 71. minutě to bylo už jenom o dvě branky, kdy druhou brankou Tatranu vstřelil Jan Hrbek. Tatran však svojí stíhací jízdu začal příliš pozdě a Stachy se tak dočkaly povedeného tříbodového vítězství za výsledku 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Pavel Mareš - vedoucí mužstva: V první půli jsme byli lepším týmem a třikrát jsme udeřili z rohového kopu stejným hráčem, který si připsal první hattrick v našem dresu. Na začátku druhého poločasu jsme vstřelili čtvrtý gól, následně nám však docházeli jízdy a Tatran dokázal korigovat. Vítězství jsme ovšem udrželi a parádní tři body zůstaly u nás.

FK Tatran Prachatice B
Josef Hopfinger - trenér: Do utkání jsme nevstoupili špatně a v úvodní dvacetiminutovce jsme měli dvě slibné příležitosti, které jsme neproměnili. Poté jsme inkasovaly tři úplně totožné branky po rohovém kopu, navíc od stejného hráče, na to asi dlouho nezapomeneme. Nicméně jsme pořád věřili, že s tím utkáním lze něco dělat, protože herně jsme horší nebyli. Bohužel po velké chybě jsme inkasovaly počtvrté a to asi zápas rozhodlo. Cením si toho, že kluci zápas nezabalili a zbytek zápasu jsme zavřeli domácí na jejich půlce. Na víc jak dvě branky to ale nestačilo. Naivitou jsme úplně zbytečně ztratili body.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - P. Záleský [-] , L. Hovorka [-] , F. Bílý [-] , V. Lukeš [-] (76. M. Rypl [-] ) , J. Kadlec [-] (61. M. Voldřich [-] ) , J. Mánek [-] (89. J. Švejda [-] ) , M. Šíp [-] , A. Lutovský [-] , P. Foltýn [-] (69. J. Dvořák [-] ) , T. Fleišer [-]

FK Tatran Prachatice B
J. Prihara [-] (64. J. Hopfinger [-] ) - V. Podlaha [-] , A. Břicháček [-] (39. A. Srch [-] ) , T. Balica [-] (62. A. Hodina [-] ) , D. Kukačka [-] (39. V. Cais [-] ) , P. Bajčík [-] , J. Hrbek [-] , M. Trost [-] , F. Toušek [-] (71. M. Černý [-] ) , F. Kolda [-] , M. Gramblička [-]

ŽK: 37. V. Lukeš , 92. F. Bílý - 36. J. Hrbek , 56. V. Cais , 89. A. Srch .
Hráči zápasu: T. Fleišer .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Tauber Lukáš - OVČÁČEK Josef, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Miroslav Petráš
Tip experta: výhra domácích

Stachy doma na jaro bodují kromě s Bavorovem, tak věřím, že i tentokrát to bude za tři.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Souboj má pro domácí velmi důležitý význam. Mezi nimi a hosty je rozdíl pouhých šest bodů. V této skupině, kdy poslední a osmý celek tabulky dělí pouhé čtyři body se doma musí vyhrávat. Králováci vydřou body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů