3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2024 18:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená v páteční předehrávce uhájila domácí tvrz


Branky


17

V pátek od 18:00 hodin proti sobě nastoupily dva týmy, které se vyznačují i tím, že je na jejich domácí zápasy chodí podporovat spousta fanoušků. V tabulce je na tom o něco lépe Studená, která na tom byla před tímto zápasem lépe i z pohledu domácího prostředí. Buk určitě nečekal ve Studené lehký úkol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase úřadoval Dvořák

Gólově do prvního poločasu vstoupili lépe domácí, a to když se ve 14. minutě trefil Libor Dvořák, 1:0. Herně se Buk držel obstojně a hrozil především střelami z dálky, které efektivně likvidoval ve formě chytající brankář Tomáš Duchoň. Ve 36. minutě se opět trefil dynamický Libor Dvořák, čímž se dotáhl na špici v tabulce střelců (20), 2:0. Do poločasu již branka nepadla a Studená si tak do kabin nesla vedení o dva góly.

Buk chtěl v druhém poločase utkání zvrátit

Na hostujícím celku bylo vidět, že se s nepříznivým stavem nechce spokojit a v některých pasážích hře dominoval. Nicméně žádnou ze svých šancí nedokázal využit. Na druhou stranu se k zakončení v 86. minutě dostal Patrik Maška, který upravil na konečných 3:0. Buk tak i přes dobrý výkon zůstává v tomto kole bez bodu, zatímco Studená si do tabulky připisuje 11. výhru v soutěži.



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec (trenér): "Pokud jsme minulý týden hráli kombinačně dobře a prohráli, tak tentokrát to s Bukem na domácím hřišti bylo naopak. Do prvního gólu v patnácté minutě to byl vyrovnaný zápas, kdy se oba týmy snažily hrát fotbal. Bohužel poté jsme pro mě z nepochopitelných důvodů, až na světlé výjimky, rezignovali na nějakou kombinační hru a snad i kvůli slušně promočenému hřišti řešili vše hlavně nákopy. Na Buk to fungovalo, protože spoustu dlouhých míčů jim v obraně dělalo problémy. Po jedné z mála kombinací jsme před poločasem dali na 2:0, když Soukal vyslal Dvořáka do samostatného úniku. Hned po něm šel sám na bránu i Brunner, ale těsně minul. Buk byl prakticky celý zápas fotbalovější, my jsme se až příliš soustředili na bránění náskoku. Naštěstí Buk, i přesto, že byl lepší, si nevytvořil vyložené příležitosti, měl spoustu střel zpoza vápna, se kterými si v pohodě poradil nejlepší hráč na hřišti, brankář Tomáš Duchoň. Před koncem upravil Maška na konečných 3:0, ovšem s výkonem tentokrát nejsem vůbec spokojen. Mrzí mě vážné zranění Laciny, kterého odvezla záchranka."




Sestavy


FK Studená
T. Duchoň [-] - F. Soukal [-] , L. Dvořák [-] (87. J. Novák [-] ) , A. Přikryl [-] , J. Lacina [-] (56. K. Reidl [-] ) , P. Maška [-] (89. M. Podhrázský [-] ) , J. Brunner [-] (85. D. Adamec [-] ) , P. Ferdan [-] , L. Makovička [-] , O. Dokulil [-] , T. Přibyl [-]

AC Buk
L. Moudrý [-] - L. Tejnor [-] (77. D. Bula [-] ) , A. Boček [-] , O. Jasanský [-] , F. Opička [-] , J. Kocourek [-] , P. Heger [-] , F. Tomšík [-] , L. Waník [-] , L. Moravec [-] , M. Šenkýř [-] (87. M. Picka [-] )

ŽK: 9. A. Přikryl , 42. J. Lacina , 87. P. Ferdan - 82. J. Kocourek .
Hráči zápasu: T. Duchoň , L. Dvořák .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Klimeš Jiří - RYNEŠ Vladimír, RAČÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Novák

Expert: Petr Nekola
Tip experta: výhra domácích

Ve Studené je vždy bouřlivá atmosféra. Troufám si říct, že domácí vyhrajou 3:0.

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích