Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 13:30

18.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm gólů jen za poločas, Jarošov je po přestřelce s Novosedly na jaře stále stoprocentní


Branky


20

Fotbalisté Jarošova zvítězili v dalším kole Okresního přeboru nad Novosedly 9:6 a získali další tři body. V prvním poločase se skóre měnilo hned sedmkrát. Postarali se o to domácí Strojek, Chalupa, Lukš, Rakušan a dvakrát Bednář. Novosedly pouze snížily Mazancem. Po přestávce navýšili vedení Kučera a opět dvěma góly Patrik Bednář. Hostující Radek Kubo pak výsledek zkorigoval čtyřmi góly během půl hodiny. Konečnou podobu výsledku dal hostující Rešl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Sokol Jarošov nad Nežárkou
Martin Stejskal (hráč): Začátek zápasů nám vyšel na výbornou a ve 4. minutě jsme vedli už 2:0. Ve 12. minutě jsme přidali třetí gól z rohu a hosté vypadali na ručník. Poté jsme trochu přestali hrát a Novosedly snížily na 3:1 a měly další zajímavé šance. Bohužel pro ně ani jednu šanci neproměnily a my jsme je dokázali za to potrestat. Do konce prvního poločasu jsme přidali další tři branky. Začátek druhého poločasu nám opět vyšel a ve 48. minutě jsme vstřelili již sedmou branku. Místo toho abychom pokračovali v naší aktivní hře, tak jsme se spokojili s výsledkem a na hřišti jsme byli svědky gólové přestřelky, která skončila konečným výsledkem 9:6.

SK Novosedly n. Než
Pavel Zeman (trenér): Do utkání s Jarošovem jsme vstoupili hrůzostrašně a ve 12. minutě to bylo 3:0. Od tohoto okamžiku jsme upravili trochu rozestavení a hned Smolek našel krásným balonem Mazance a bylo sníženo. Následně měl Kubo tři tutovky, ale vychytal ho domácí brankář. Nedáš, dostaneš a domácí na co sáhli, tak to byla branka a poločas 6:1 pro Jarošov. V kabině jsme si k tomu opět něco řekli a začali hrát více dopředu. Fotbal byl hned nahoru, dolů. Čtyři branky vstřelil Radek Kubo a po jedné Pepa Mazanec a benjamínek Dominik Rešl. Jarošovu se sluší pogratulovat a my si z chyb vezmeme ponaučení do příštího zápasu.



Sestavy


Sokol Jarošov nad Nežárkou
M. Plachý [-] - L. Hudeček [-] , T. Kučera [-] , F. Lukš [-] , L. Blažek [-] - M. Rakušan [-] , R. Chalupa [-] , M. Stejskal [-] , D. Strojek [-] - P. Bednář [-] , R. Petrů [-]

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - L. Trachta [-] , M. Svoboda [-] , R. Poborský [-] , J. Marsa [-] - D. Smolek [-] , J. Mazanec [-] , O. Hrubý [-] , D. Kroupa [-] - R. Losos [-] - R. Kubo [-]

ŽK: 39. J. Mazanec , 84. D. Kroupa .
Hráči zápasu: M. Rakušan , P. Bednář - R. Kubo .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Prchlík Michal - RAČÁK David, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích