Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

19.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína zvládla šlágr kola v Kunžaku a stáhla náskok na vedoucí tým


Branky


23

V neděli 19.5. 2024 odehrál tým FK Stará Hlína mistrovské utkání 19. kola Okresního přeboru na horké půdě TJ Kunžak. Za krásného fotbalového počasí a na skvěle připraveném trávníku se střetla mužstva, která v jarní části soutěže ještě neprohrála. Hosté vstupovali do zápasu s cílem prodloužit vítěznou sérii a bodově se přiblížit vedoucímu Strmilovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Chmátal

Od úvodního hvizdu utkání, bylo zřejmé, že to Stará Hlína nebude mít rozhodně jednoduché. Domácí Kunžak potvrdil svou skvělou jarní formu a chtěl získat na domácím hřišti tři body. Hosté předváděli bojovný výkon a soustředili se na defenzivní činnost především v záložní řadě, kde je Kunžak velice silný. V pohledném utkání se střídaly šance na obou stranách. Ve 32. minutě se poprvé měnilo skóre vyrovnaného zápasu. Jan Hrbek přesnou přihrávkou do pokutového území vyzval ke vstřelení úvodní branky kapitána Staré Hlíny Radka Chmátala, který si s předloženou šancí mazácky poradil. Domácí tým se snažil do poločasu vyrovnat, ale skvěle chytající brankař Staré Hlíny Adam Voborský doslova čaroval a pochytal všechny šance Kunžaku. Hosté ze Staré Hlíny měli do konce poločasu další stoprocentní šance k navýšení vedení, ale bohužel bez gólového efektu a tak po úvodní 45 minutovce byl stav utkání 1:0 pro hostující Starou Hlínu. 

Parádní druhou půli nakonec ovládli hosté

Hned v úvodu druhé části se podařilo domácím vyrovnat, když se v 51. minutě prosadil střelou z hranice pokutového území Filip Vilímek. Stará Hlína nesložila zbraně a o sedm minut později vrátil vedení na stranu hostujícího celku aktivně hrající středopolař Mojmír Vonka. Bombou z velkého vápna orazítkoval břevno domácí svatyně a odražený míč bezpečně uklidil do sítě bezmocného golmana domácích. Stav 2:1 pro Starou Hlínu vydržel pouhé dvě minuty. Hlínský záložník Petr Dolejší v 60. minutě nastartoval své rychlé nohy a milimetrovou přihrávkou našel v pokutovém území připraveného Jana Hrbka, který navýšil vedení hostů na 3:1. Za pět minut se do střelecké listiny zapsal nejlepší střelec okresního přeboru Filip Koranda. Hlavou usměrnil přesný centr a vstřelil kontaktní gól. Domácí tým chtěl vyrovnat, ale nejlepší střelec Staré Hlíny Martin Hladílek potvrdil svou skvělou formu a v 72. minutě po individuální akci vstřelil rozhodující gól tohoto diváci atraktivního duelu v němž Stará Hlína zvítězila 4:2. Všichni aktéři, tohoto slušně a především kvalitně odehraného zápasu si zaslouží uznání za předvedený výkon. 

Autor: Petr Šauer



Sestavy


TJ Kunžak
R. Kovář [-] - L. Jirků [-] , M. Novák [-] , F. Vilímek [-] , F. Fáber [-] , F. Koranda [-] , P. Hynek [-] , J. Krizan [-] , Y. Sulimenko [-] , K. Vopravil [-] , R. Beran [-]

FK Stará Hlína
A. Voborský [-] - R. Jičínský [-] , M. Šauer [-] , M. Benda [-] , T. Balek [-] - T. Maruška [-] , M. Vonka [-] , V. Hadač [-] , R. Chmátal [-] - M. Hladílek [-] , J. Hrbek [-]

ŽK: 78. F. Vilímek - 10. M. Šauer , 85. M. Benda .
Hráči zápasu: M. Vonka , A. Voborský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - PAVLÍK Lukáš, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oba týmy mají na jaře formu, přesto myslím, že by domácí mohli Starou Hlínu obrat o všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích