Lídr na jaře podruhé ztratil! Novosedly skolily gólem Hrubého vedoucí Strmilov


Branky


24

V 19. kole Okresního přeboru se zrodilo velké překvapení. Fotbalisté Novosedel porazili v sobotním utkání 1:0 vedoucí Strmilov. Klíčový okamžik zápasu se zrodil až v 90. minutě, kdy se prosadil benjamínek Ondřej Hrubý. Novosedly jsou v tabulce na osmé příčce. Strmilov je nadále první, jeho náskok před druhou Starou Hlínou je už jen o pět bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Devatenácté kolo soutěže pokračovalo zápasem mezi domácími Novosedly a Strmilovem, který i po 18. kole soutěž stále vedl. Novosedly do jara nevkročily vůbec dobře. Nejdříve remizovaly s Třeběticem a doma prohrály s Kunžakem. Zato Strmilov na jaře prohrál pouze jednou a to v Dačicích. Po celý první poločas se hrálo převážně uprostřed hřiště a tak byla vidět jen ojedinělá střela hostujícího Strmilova, která orazítkovala jen tyč brankáře Malého. O poločasové přestávce tak na na ukazately skóre svítily dvě nuly. 

Branka v poslední minutě přinesla domácím cennou výhru

Do druhého poločasu domácí vstoupili aktivně a hned přišly šance Robertem Lososem a Josefem Mazancem, který trefil tyč. Ke konci utkání domácí Strmilov přitlačili a vytvořili si dvě standardní situace. Jakub Marsa rozehrál přímý kop chytře a v 90. minutě další mladík Ondřej Hrubý vstřelil vítězný gól - 1:0. Všichni hráči utkání odmakali a Novosedly podržela hlavně výborně hrající defenziva. Zápas byl vyrovnaný, ale domácí byli tentokrát šťastnější týmem a dokázali porazit Strmilov a připsat si na jaře teprve druhou výhru. Naopak Strmilovu se na jaře vcelku daří, prohrál teprve podruhé a je tak stále na prvním místě.  



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Zeman (trenér): K utkání se Strmilovem jsme nastoupili s respektem a vědomím že jsou na prvním místě tabulky. Po celý první poločas se hrálo převážně uprostřed hřiště a tak byla vidět jen ojedinělá střela Strmilova, která orazítkovala tyč naší branky. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a hned přišli šance Lososem a Mazancem, který trefil tyč. Ke konci utkání jsme Strmilov přitlačili a vytvořili si dvě standardní situace. Marsa rozehrál přímý kop chytře a v 90. minutě další mladík Hrubý vstřelil vítězný gól. Všichni kluci utkání odmakali a podržela nás výborně hrající obrana. Zápas byl vyrovnaný, ale mi byli tentokrát šťastnější. Velmi dobře utkání odřídil pan Rozhodčí Landa.

TJ Jiskra Strmilov
Jan Kubíček (hráč): Zápas se nám vůbec nevydařil. Špatný pohyb, plno nepřesností a asi jsme si mysleli, že to půjde samo. V prvním poločase jsme sice byli více na míči, ale stejně jako domácí jsme si vypracovali pouze jednu šanci. Místo toho abychom ve druhé půli zabrali, byl obraz hry ještě horší. Několik šancí bylo na obou stranách, ale bez gólového efektu. Domácí hráli celý zápas jednoduše, ale za to účelně a s větší chutí a v 90. minutě za to byli odměněni vítězným gólem. My si to musíme především srovnat v hlavách.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: LANDA Stanislav - BUMBA František, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Novosedly se proti nám budou chtít ukázat, přesto bychom tento zápas měli zvládnout.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů