6:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2024 17:30

25.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta rozstřílela Mutěnice a upevnila si třetí místo


Branky


8. J. Stehlík , 19. P. Hubr , 35. J. Stehlík , 40. J. Pojsl , 44. J. Černý , 57. P. Hubr
8

Mutěnice zajížděly na Spartu už v pátek a dobrou náladu na víkend si moc neudělaly. Sparta Brno poslední celek nešetřila a nasázela šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedmá prohra v řadě (v součtu s pohárem dokonce osmá a navíc na jaře nejvyšší!) nás opět více přiblížila poslednímu místu a sestupu do I. A třídy. Bohužel o prohře rozhodl už totálně zpackaný první poločas. Stručně řečeno, o záchranu se opravdu takhle nebojuje. Víc k tomu asi není co dodat. Bohužel...

REPORT: FK Mutěnice



Pro Spartu skvělý výsledek. Pro Mutěnice realita letošní sezóny, jakožto občanovi Mutěnic mi je líto v jaké krizi se momentálně Muťky nachází. Z našeho pohledu se nám v utkání povedlo na co jsme šáhli, krajní hráči měli někdy před sebou dálnici prostoru a díky kombinační hře jsme se dostávali do mnoha a mnoha šancí. Šest z nich jsme využili a dokonce se trefili i sváteční střelci (Kuba Černý). Jsme rádi, že jsme se po prohře v Kunštátu otřepali a utkání zvládli zhodnotil utkání asistent trenéra FC Sparta Brno Ondřej Zavadil.



 



Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Radomír Janderka (hráč): V prvním poločase jsme hráli svojí hru, byli silní na balónu a soupeře jsme nepustili do žádné větší příležitosti. Díky dvěma gólům našeho elitního útočníka Jindry Stehlíka jsme v něm dokázali uhrát výsledek 5:0 což z něj dělá nejlepší poločas sezóny. Do druhé půlky jsme vkročili s myšlenkou, že to půjde samo a ve 46 minutě Jan Zádrapa vytáhl skvělý zákrok, díky kterému jsme se rychle probudili a dále diktovali tempo utkání. V 57. minutě jsme přidali 6 gól a bylo rozhodnuto. Chci pogratulovat Patriku Hubrovi, že po dlouhé době skóroval a ještě Jakubu Černému za jeho 1+1.




Sestavy


FC Sparta Brno
J. Zádrapa [-] - J. Černý [-] (73. V. Franc [-] ) , J. Krejčíř [-] , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] (46. O. Kameník [-] ) , T. Selinger [-] , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] (73. J. Adámek [-] ) , P. Hubr [-] (57. V. Popovych [-] ) , T. Košut [-] (57. L. Krejčí [-] ) , J. Pojsl [-]

FK Mutěnice
F. Leznar [-] - L. Mokruša [-] (46. M. Opluštil [-] ) , J. Kabela [-] (46. A. Prčík [-] ) , R. Weigl [-] , J. Chludil [-] (62. P. Plchut [-] ) , S. Koutský [-] - R. Holešinský [-] (62. M. Hrabina [-] ) , L. koplík [-] - M. Malacka [-] , M. Mokruša [-] (87. D. Koštuřík [-] ) , P. Petrucha [-]

ŽK: 59. S. Koutský , 73. R. Weigl .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: HŘIB Daniel - ŠPAČEK Jiří, STEJSKAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: David Juran
Tip experta: výhra domácích

Sparta si bude chtít udělat hezký víkend a i když Mutěnicím přeju, aby se zachránily, tak to budou mít velice těžký. Prosadí se nejlepší střelec Stehlík a body zůstanou v Komárově.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích